Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Miks peavad kliendid olema sellised täitmatud söödikud!
 
Nii väsinud 17. august 2015, kl 14.54
Kas restoran on rikkurite jaoks, et is a jumalapäev seal käiakse selliste mammuthordidena? ! Seal ju pole odav lõbu käia. Ise ma sellistes kohtades söömas käia ei armasta, ei ole restoranide fänn. Ja ei salli ka selliseid ülerahvastatud kohtades käia. Kust selliseid massilisi söödikuid äkki ja korraga välja hüppab, aru ma ei saa? ! Tõesti just nimelt täitmatud söödikud on õige sõna selliste kohta @
Miks peab olema nende tõttu töötaja nagu mingi mehhaaniline robot ja rabelema, nagu oleks tegu kiirabihaiglaga? !
Ei jõua ära oodata, millal saabub rahulikum aeg ja töötada saab rahulikult, ilma sellise kiiruseta! Kardan et ennem jõuan hullumajja, kui ära oodata rahulikuks muutuva aja. Ei suuda tõesti enam jätkata ja mängida mingit guinessi rekordi purustajat.
 
söödik 17. august 2015, kl 14.59
Ole mureta, varsti on sügis, külastajaid jääb vähemaks ja osa töötajaid lastakse lahti. Siis on elu jälle hea.
 
puhanud 17. august 2015, kl 15.18
Rakenda parem see energia, mis delfis virisemisele kulutad, oma töökohustuste täitmiseks!
 
njahh 17. august 2015, kl 15.30
kas see on maailmas ainuke töökoht või? Alati võid ju minna mujale, kus lihtsam on. Aaa, saan aru: haridust pole, mingeid ametioskusi samuti mitte, mõistust ka napib... Eks siis tulebki leppida selle tööga, kus erilisi nõudmisi ei esitata.

Muide, Maxima vajab alati oma ridadesse uusi töötajaid. Äkki saad kassassegi, siis saad istuva töö, kus pole tarvis ringi tormata.
 
nälkjate vihkaja 17. august 2015, kl 16.40
Kui nälkjaid liiga palju on, tuleks kasutada tõhusat mürki nende vähendamiseks. Miks mitte pisargaasi kasutada liigse rahvamassi minema kupatamisel?
Karl Kindermacher 18. august 2015, kl 00.03
Kus on Eestis selline söögikoht, kus personal rabeleb kliendi nimel? Ma tahaks lausa näha.
 
küll 18. august 2015, kl 11.13
See, et sina seal köögis salaja tasuta sööki mugid ei tähenda siis, et tavainimesed peaks kodus nälgima...Pigem on probleem sinu tööandjas, saad tõenäoliset kindlat kuupalka ja sul meeldiks rohkem vaikselt köögis FB istuda ja küpsiseid nohistada, kui et klientide nimel vaeva näha. Tulemuspalk ja tükitöö on see, mis "viilijad" ehk mingiks ajaks liigutama paneb....
 
mul sinust savi 18. august 2015, kl 11.34
Ära virise ja hala, kui sa sellele tööle asusid siis pead seda ka tegema. Kui ei sobi või ei meeldi, võid lahkuda omal soovil ja istu kodus, söö putru ja joo vett.
 
Kommijad 18. august 2015, kl 12.12
Kes teid palus teemaalgatajale lisaks siia virisema, pirisema tulla?
 
freduard 18. august 2015, kl 14.49
Pigem on probleem selles just, et tööandja kooner ja hooajal ei värba lisatööjõudu ning teenindajad peavad ennast lolliks jooksma sama palga eest..
 
hea isuga klient 18. august 2015, kl 18.59
Mõistan muret, aga eks varsti tõesti saab hooaeg mööda ja läheb kergemaks. Õigus on ilmselt ka freduardil, et kõige rohkem on süüdi kasuahne tööandja, kes ei püüagi lisajõudu palgata ja üle-ekspluateerib selle asemel olemasolevaid töötajaid. Aga klient tahab lihtsalt süüa, kvaliteetselt ja kohe, see pole ju ometi patt?
 
mina arvan nii 18. august 2015, kl 22.05
issand jumal, miks töötad sellel alal kui sa ei taha teenendada teisi ja oled kõigist väsinud. Alati leiab ka selliseid töökohti, kus peale sinu ei ole ega käi kedagi. Otsi selline töö ja naudi oma elu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!