Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kohutav sündmus Vao külas
 
Erakorralisi valimisi! 04. september 2015, kl 10.35
Selleks, et meie niigi olematut eestlaste suhtarvu meie põhiseadusega tagatud rahvusriigis kahandada, korraldati võimude poolt ohutu kuid efektset fotomaterjali pakkuv põleng, millele saadeti kiiresti päästeamet?

Praegu on tegu sisuliselt küüditamisega sarnase genotsiidiga, ainult küüditamise asemel kägistatakse eesti rahvas kohapeal Toompea julmurite poolt ära.

Erilist julmust näitab pidev ignoreerimine kui juhtub eesti rahvaga, nüüd oli terve kari Vao külas poliitilisi kihutuskõnesid pidamas ning Vao seaduspaketti kogu ühiskonna terroriseerimiseks valmis panemas?
 
just! 04. september 2015, kl 10.53
Jess, hurra, barrikaadidele! Kogu eesti rahvas loeb delfi naistekat ja siit me kogume kokku kriitilise massi hangude ja vikatitega mutte, kes läheb ja niidab toompea puhtaks ning ronib ise võimule! Ainult siin on eesti rahva helgemad pead ja parimad pojad, kes väärivad võimu!!!!!


Ise ka näete, kui naeruväärne see siinne "poetagune revolutsioon" on?
ex-riigiametnik 04. september 2015, kl 11.11
Lisaks: Delfi teisel pool on artikkel: Tiina Kangro võrdleb süütamist Vao külas ja Saaremaal ning peaministri käitumist: samasuguste olukordade ebavõrdne käsitlemine on diskrimineerimine.

Eilse Vao varjupaigataotlejate keskuse süütamise taustal võttis sotsiaalmeedias sõna Tiina Kangro, viidates 3. juulil Saaremaal toimunud süütamisele, mille tagajärjel hukkus kaks inimest ning mis ei saanud pooltki nii palju avalikkuse ja erakonnajuhtide tähelepanu kui Vao külas juhtunu.

Suhtumine:
Kui siinsamas Delfis avaldatakse õige ja asjakohane artikkel arvamustest sellesama Vao pagulasmaja põlemise peale tulnud reageerimistest, siis seda kommenteerida ei lasta.
Ilmselt kardetakse, et liiga palju on poolt arvamusi ja hakatakse kirjutajaid kiitma. Ja eks see ole vist jama, sest need pole mitte need valitsuse poolt heakskiidetud autorid.
Vaat siinkohas peaks mõnel hoopis häbi ja piinlik olema, et sellele artiklile poolehoidu avaldada ei saa.
 
Aumõrvade oht 04. september 2015, kl 11.19
Selline eestlaste alavääristamine ning pagulaste heroiseerimine on otsene rassism meie rahva vastu, mis on avalikult tõendatud.

Miks ei räägita vajadusest täiendada karistusseadustikku aumõrvade ja naiste genitaalide lõikumise karistamise suhtes?
 
kõüsimus 04. september 2015, kl 11.20
Kuidas käitub valitsus kui tuleb välja, et süütaja oli pagulane ise?
 
vaata 04. september 2015, kl 11.36
jeah Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Eestlased ei olegi lollid ja näevad vali.tsuse man
> ipuleerimise läbi :D tublid olete ;)

Loomulikult pole, sest samalaadseid provokatsioone korraldatakse ka muudes riikides Vao süütamise organisaatorid ei asu samuti siin riigis. Asi on palju laialdasem ja tõsisem.
 
teadsa 04. september 2015, kl 11.40
Aumõrvade oht Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Selline eestlaste alavääristamine ning pagulaste h
> eroiseerimine on otsene rassism meie rahva vastu,
> mis on avalikult tõendatud.
>
> Miks ei räägita
> vajadusest täiendada karistusseadustikku aumõrvad
> e ja naiste genitaalide lõikumise karistamise suht
> es?


Tead - mõrv on mõrv ja piinamine eriti sadistlikul viisil on piinamine niiehknaa. Äkki teeks lausa eraldi sätte kriminaalkaristusseadusesse, mis käsitleks eraldi mõrva liike kurikaga surnukspeksmise, kividega surnuksloopimise ja pudeligs mahalöömise eest?
 
kafka 04. september 2015, kl 12.15
"Täna puudub igasugune info selle kohta kas keegi kustutas koni, mängis tulega, läks armuvalust lolliks või oli tegu mingi luureasutuse provokatsiooniga. Muidugi pole ka välistatud mõne tõsimeelse pagulsevihkaja kuritegu.
Politsei on öelnud, et uurib,,,,

aga poliitikud ütlevad juba kuidas asi oli. (!!!)

Selline asjade järjestus tekitab mulle sama palju hirmu kui ärgata põlevas majas," ütles Merlis Nõgene.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/tiina-kangro-vordleb-suutamist-vao-kulas-ja-saaremaal-ning-peaministri-kaitumist-samasuguste-olukordade-ebavordne-kasitlemine-on-diskrimineerimine?id=72366695
.........................................
 
njaaaa 04. september 2015, kl 14.16
Vene uudised kajastavad asja nii:

http://politikus.ru/events/57160-v-estonii-podozhgli-centr-dlya-bezhencev.html

http://www.rg.ru/2015/09/03/estoniya-site-anons.html
 
PM arvamuslugu 04. september 2015, kl 14.59
"Kohapeal oli selgelt aru saada, et tegemist oli süütamisega.
Keegi oli maja seina AUGU UURISTANUD ning hoone välisvoodri põlema pannud."

Päeval ei saa kontvõõrad sinna majaseina auku uuristada, sest kõik (ka pagulased) ju näevad.
Kas öösel käis betoonseina sisse augu uuristamine näpuga, et teiselpool seina magajad ei kuuleks?
Nagu lugeda, ei ela need pagulased seal majas mitte sugugi nii sõbralikult koos, vaid pidevate omavaheliste tülidega, kus isegi teekannud lendavad aknast välja.
Ootame uurimise tulemusi.


http://arvamus.postimees.ee/3316745/andrei-kuzitskin-kes-vois-olla-vao-suutamise-taga
 
imelik 04. september 2015, kl 19.30
kui vaos toimus naisterahva grupivägistamine, siis oli reageerimine väga leige, praegu sellest enam ei räägitagi. kuid nüüd kisa taevani. kas nii hakkabki olema? kui pagulased midagi korraldavad, siis vaikime maha, kui vastupidi asjad toimuvad, siis viibutame näpuga eestlaste suunas ja süüdistame neid rassismis
 
kusjuures 04. september 2015, kl 19.43
praegu viibutavad eestlaste suunas näppu meie suurepärased poliitikud, aga las tuleb neid murjaneid siia rohkem ja las nad koguvad julgust, küll hakkavad nad ise ka varsti iga väiksemagi asja peale määgima ja oma õigusi nõudma, nii kui keegi kasvõi natukenegi julgeb nende peale viltu vaadata.
 
to imelik 04. september 2015, kl 19.47
Rootsis nii on, miks siis meilgi teisiti?
 
lasud Mainilas 04. september 2015, kl 21.50
Ilmselt üritavad reformiorikad selle süütamise varjus pagulaste maaletoomist mitmekordistada ning ühtlasi meedia huvi Tallinna sadama pealt ära tõmmata.

Kusjuures aastat kümme tagasi ma veel mõelnud Eesti valitsusest ning presidendist nii halvasti. Täna võib täie vastutustundega öelda, et need inimjätised on oma heaolu nimel hullemaks valmis.
 
Kõige huvitavam, 04. september 2015, kl 22.23
et juba teatakse lausa ette, kes on süütaja:

"Antud olukorras ei olnud süütajaks mõni hullunud püromaan. Tegemist oli võõravihast tingitud kuritegeliku ja üdini pahatahtliku teoga, mille toimepanijaks võib olla kes iganes - sinu korstnapühkija, reedeõhtune taksojuht või tuttav perearst."

Peate nüüd oma korstnapühkijad, taksojuhid ja perearstid üle küsitlema...(?)
Aga kui oligi tegemist mõne hullunud püromaaniga?
 
jupsy 05. september 2015, kl 11.19
Kahtlen mingis üksikus hullunud isendis. Selle taga on juba suurem orgunn ja grupp. Teha sinna auk, vedada süütevedelikku. No ma ei tea kui suur peab see viha küll olema, et ma midagi sellist üksi ette võtaks.

Ausalt öelda ei imesta, kui Kremli poolt orgunnitud, eestlaste laimamiseks kampaania osa.
 
indiira sammalpea 05. september 2015, kl 11.31
Vao sündmuse taustal on tetaud valitsuse liikmetele ja liidritel tegeleda kõige muuga kui vaid eesti probleemidega. Pagulasteema võtab kogu peavoolumeedia aja ja poliitikute promomisenergia, tsensuuri kehtestamine meedias on küll nõukaaegne igand aga sobib ka reformikatele :) , Tallinna Sadama pistiseskandaali silumine, üha süvenev võõrvihafoobia ja toimetulek põlisrahvaga , kes nagu ei taha sugugi käituda pealiskaudselt korrektselt nagu sinikollane suund kohustaks....

AGA! KAS ei ole suur otsene oht riigile , et kogu selle lõhikese aja jooksul kui praegune valitsus võimule sai - millised asjalikud majandust elustavad otsused on olnud arutlusel või koguni vastu võetud??? Seakatku tagajärjel jääb väga suur osa makse saamata, süvenev piimakarjakriis läheb täpselt sama rida, mitusada inimest koondati nüüd Ida- Virumaal, suur Eesti Energia rikastumisprojekt Jordaania kõrbes vist oli- see kirjutati täiega korstnasse, Kreeka võla garantii mitteväike osa on nüüd ka eesti kanda, vennastumine ameerika sõjaväelastega nõuab kulutusi, sisserändavad pagulased- ehk siis ülalpeetavate arv suureneb veelgi... ahjaaa, siiski! majutusasutuste koormisi riigi heaks suurendati- AGA, turistide arv on märkimisväärselt vähenenud ja arvata on ,et sisseveetavad võõrad vähendavad selle koha atraktiivsust veelgi... et siis kindlalt edasi:põhja! igatahes , seltsimehed!- nagu ühes klassikalises filmis, mehed ei nuta :( !

Ja küll see süütaja tuleb ka välja, leitakse sobiv inimene ja täpselt sobival ajamomendil!
 
mannetu kretinism võimukoridorides 05. september 2015, kl 12.30
Kõige huvitavam, Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> et juba teatakse lausa ette, kes on süütaja:
>

> > "Antud olukorras ei olnud süütajaks mõni hullunu
> d püromaan. Tegemist oli võõravihast tingitud kuri
> tegeliku ja üdini pahatahtliku teoga, mille toimep
> anijaks võib olla kes iganes - sinu korstnapühkija
> , reedeõhtune taksojuht või tuttav perearst."
>
>
> Peate nüüd oma korstnapühkijad, taksojuhid ja p
> erearstid üle küsitlema...(?)
> Aga kui oligi teg
> emist mõne hullunud püromaaniga?

Kuniks pole uurimise lõppu ja süüdlast, võis süütajaks olla pagulaslaagri juhataja ise või juba siia riiki sisse lubatud pagulane. MEIL ON SELGELTNÄGIJATEST KOSNEV VALITSUS?
 
õõv! 05. september 2015, kl 15.26
https://www.youtube.com/watch?v=-ALxHupi8s0&feature=youtu.be
 
oi jopenpuh 05. september 2015, kl 16.33
Kas keppi saanud eit andis kedagi üles, et vägistamisest räägite. Ise tahtis ju, pole keegi talle vägisi taha keeranud.
 
aff 05. september 2015, kl 17.05
Tädi oli nii kooma ennast joonud, et ei tema teadnud tahta või mitte tahta. Nekrofiilid kasutasid kohe juhust. Igal juhul sellest vaikib ajalugu, keda kotib, tädi oli ju eestlane.

Mis eriti äge oli, see oli nimelt suitsuandur. Mis kukkus üürgama sees, kui maja väljast tossas. Kust küll sellise üüberanduri saaks?
 
?? 05. september 2015, kl 17.27
kuidas praegune valitsus saab võimul olla kui enamus inimestest neid ei salli? kas e-valimistega võltsitakse nii palju hääli kui parasjagu vaja et võimul püsida?
 
Alguses 05. september 2015, kl 17.37
olevat olnud ka mingi artikkel, mis väga kiiresti kadus. Nimelt seal vastasmajas elav moslem olevat läinud välja palvetama ja näinud pagulastemajal leeke.
Kuid ilmselt sellise väära info levitaja jagas lõpuks ära, et moslemite Fažr (ehk koidikupalve) ei saanud nii vara olla sest päike tõusis sel päeval 6:20, mitte 4:30 ...
 
no 05. september 2015, kl 17.41
ma pakun et moslem läks välja vaatama, kas ei saaks mõnele purjus tädile taha keerata kes tee ääres lebab.
 
tirintorin 05. september 2015, kl 18.17
No see on ju eesti meeste seas nii tavaline, et purjus naisi ära kasutatakse. Kasvõi see värske Triin Tulevi näide. Mis te arvate, et see mustade meeste huvi vaid? Mehed on kõik ühesugused. Kui on võimalus ja naine vastu ei aja, siis on kohe asja kallal.
 
naerna herneks 05. september 2015, kl 18.19
Triin Tulevi puhul enamus eesti mehi miskipärast sõimas ainult ja ainult naispoolt ja mehele ei heidetud teps mitte ette, et purjus naise voodisse lohistas. Aga nüüd kui seda teeb pagulane, siis on kõik see eesti mees kõva naisekaitsja ja nõuavad uurimist, vahistamist ja vanglat.
 
no 05. september 2015, kl 18.39
mis te delfi vanamutid nüüd kiunuma hakkasite. ega ma ei öelnudki et moslem midagi valesti oleks teinud. ma ise teen ka igal hommikul kella 4:30 ajal ringi värskes õhus lootuses et äkki kobatab ja saaks taade-riideraa kellelegi oimetule sättida ;)
 
ja muud toom pää pääl 05. september 2015, kl 19.05
aga nüüd on läinud täide et pagulaste teemal ei tohi kommida keegi ja uudised kaovad kui õhk
elagu rõivad
 
aff 05. september 2015, kl 19.25
Ma saan ka aru, et pagulastel on üüratumalt head ja mehelikud kombed.
Eestlane on offkoos suur stakott, õnneks sureb varsti niikuinii välja ja õnn saabub selle maa tumedate õuele.
 
kahju on 05. september 2015, kl 20.59
... miks meil midagi sellist ei toimu :(

https://www.facebook.com/eliteguardvip/videos/424580891059972/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!