Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
mis toimub?
 
MMS 23. september 2015, kl 01.32
kas ainult mulle tundub, või hakkabki inimkond globaalse internetilevikuga vaimselt aina rohkem manduma ja tervet mõistust minetama? eeldati ju ometi, et neti kaudu kogu tark teave igaühele vaid kliki kaugusel ja kuhu lõpuks jõudnud oleme? idiootsuse massilise levitamiseni. mingid maailmalõpud, igas variatsioonis sektandid, pesuvalgendiga vähiravitsejad ja muu kamarajura, millesse uskujate arv on ikka ehmatavalt suur. kes ometi terve hunniku kasuliku info hulgast just need kõige haigemad ideed välja kougib ja neid massiliselt levitab?
 
PS 23. september 2015, kl 01.36
lp delfi toimetus. pole vaja kustutada lugejate poolt algatatud arutlusi päevakajalistel teemadel. eriti juhul kui need ei õhuta mingilgi moel vägivalda, ei propageeri keelatud aineid ning jäävad nii sündsuse kui seaduse raamesse.
 
horoskoop 23. september 2015, kl 01.41
probleemsel teemal arutleva postituse kustutamine ei aita mingilgi moel kaasa selle probleemi lahendamisele. vastupidi, mida rohkem probleemi ignoreerida, seda sügavamalt ta ühiskonda oma kombitsaid ajab. tunduvalt rohkem on abi avalikust lähtirääkimisest.
 
tabalukk 23. september 2015, kl 01.50
sulgeb üsna pea paljude suu pikaks ajaks...
 
njahh 23. september 2015, kl 11.02
vanasti öeldi, et paber kannatab kõike. Aga paberiajastul ei pääsenud iga hull trükki ja nii jäid ära lolluste masslevikud.

Tänapäeval on paberi asendanud internet ja sinna saab igaüks kirjutada mida soovib ning info jõuab kiiresti igaüheni.

Ja nüüd jääb vaid inimese enda koolihariduse teha, kas lugeja suudab tõde ja valskust eristada või mitte.
Kuna aga eluliste ainete (keemia, bioloogia, füüsika) õppekava on kokku tõmmatud põhjendusega, et faktid on netist leitavad ja neid pole vaja õppida, siis inimesed ei suudagi loetavasse kriitiliselt suhtuda.
 
Leedu 03. jaanuar 2016, kl 22.21
Surfasin seoses Leedu mägironijate hukkumise teemaga delfi.lt lehel ja pidin kreepsu saama: Leedus ilmub IGA kommentaari taha automaatselt IP aadress..!!! Veenduge ise, võtke mis tahes teema Leedu Delfi lehelt

http://www.delfi.lt/news/daily/world/alpiu-kalnuose-zuvo-du-lietuviai.d?id=70008848&com=1&reg=0&no=0&s=2

Nii et meil siin on veel isegi hästi, aga varsti tuleb tõesti aeg, kui ei julge isegi mõelda enam, rääkimata rääkimisest või kirjutamisest.
 
njahh 03. jaanuar 2016, kl 22.27
kommentaari taha ilmub IP aadress, aga lollusi saab ikka segamatult levitada: teed oma blogi või lehe nagu telegram või alkeemia ja mitte keegi ei küsi, mida sa seal kirjutad või teed oma FB rühmituse, kus oma imerohtusid/ravisid edasi müüd.
Karl Kindermacher 04. jaanuar 2016, kl 11.47
Ma olen jällegi tähele pannud, et kui varasematel aegadel levitasid kommentaarides vandenõuteooriaid suheliselt kesise kirjaoskusega inimesed, siis nüüd on üha rohkem selliseid, kirjapilti vaadates võiks eeldada silmaringi ja mõtlemisvõimet. Lollus levib ikka tõesti uskumatu hooga.
 
njahh 04. jaanuar 2016, kl 13.10
tõsi ta on. Olen täheldanud samuti, et haritud FB-sõbrad jagavad täitsa tõemeeli alkeemiast, telegramist, igasugu inglitest leitud materjale...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!