Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
retside, sadistide ja pedofiilide nimevahetused
 
hämmelduses 19. oktoober 2015, kl 20.33
meie seadusandlus lubab retsidel, pedofiilidel ja sadistidel lahkelt uue nime võtta nagu naksti.
paadunud pedofiil toomas h liiv muutus ühe oma ohvri pooleotoobise emnaga abielludes meolaks, see sadist rando randma, kes ennetähtaegselt vangist välja lubati on ka nüüd rasmus lember.
ma ei mõista, miks ja kelle huvides saavad taolised monstrumid nii kergelt endale uue nime võtta ja nö puhta lehena uuesti oma räpaseid tegusid tegema hakata.
normaalsete inimeste huvides selline ebardist paberil uueks moondumine pole. kõik ei suuda ju neid pätilõustu meeles ka pidada, nimi on ju see, mis meest ei riku või kui mees on nime rikkunud, siis peab see mees selle nime uuesti puhtaks pesema oma tegudega ja kahetsusega.
seadust tuleks muuta, et sellised jätised kogu elu oma häbistatud ja täistehtud nimega nurgataguseid mööda hiiliks.
 
Doc_who 19. oktoober 2015, kl 21.10
Tavainimene proovis ka võtta uut nime ja saadeti pikalt! Et saak ikka uue elu peale, uus nimiuus elu, aga harjumused ei muutu.
 
Mnjah 19. oktoober 2015, kl 21.57
Sarimõrvar Aleksandr Rubel olevat ka nime muutnud, vabanes vanglast 2006.
https://et.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Rubel
 
omas vees 19. oktoober 2015, kl 21.59
On jah raisad, vahetavad nime, et pääseda rahvastiku registrist. Ma ei tea kuhu sellised kõlbavad. Tänavanurki mööda hiilima ja nad tuleks alatul kombel maha teha rahva poolt.
Niigi teravad on inimeste vahelised suhted. Tuleks totaalselt peedistada ja jätta mulje neile pedofiilidele, retsidele ja muule saastale, et kõik on mestis ja ainuke pääsetee on hale nukker surm.
Kõigi teiste suhtes aga tunneme õiglasi tundeid ja nad on sõbrad ja huvitavad.
 
pede Endel 19. oktoober 2015, kl 22.22
Peaks ka vist nime ära muutma, siis pääseks ka rahvastikuregistrist. Praegu on minu nime tõttu kogu register rikutud ja selle tõttu hiilin vaid mööda tänavanurki.
 
ja 19. oktoober 2015, kl 23.17
mingi noortekeskuse juht aleksandr dak oli vist ka nime vahetanud. varem sarivägistanud pedofiilist rets pandi noortekeskust juhtima?! no mida!
 
ja sama 19. oktoober 2015, kl 23.27
jama oli seal pealtnägijas selle endise bordellipidajaga, kes hakkas psühholoogiks noortenõustajaks ja kuritarvitas koos oma kaasakesega oma patsiente ning alaealisi lapsi.
kaua selline soodom ja komorra kestab? miks lastakse kurjategijatel oma määritud nime uue vastu vahetada? kelle huvides see selline karistamatuse värk on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!