Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Roheline foorituli jalakäijale ning autojuhile. Keelake ära!
 
:(( 28. november 2015, kl 11.19
vabandus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sõida rekkaga sealt foorist ja vaata siis, kui hea
> või halb nähtavus on.

mine kõigepealt vaata seda kohta ja siis tule targutama.
 
Riik meelitab rohelise tulega otse autode ette 28. november 2015, kl 12.41
Tuleks algatada petitsioon, et keelata surmasõlmede edasine toimimine! Autojuhtide eksitamine rohelise tulega ei ole seda väärt, et meelitada lapsi ja inimesi otse maanteele!
moosimadu 28. november 2015, kl 12.55
Riik meelitab?
Päriselt?
 
njahh 28. november 2015, kl 13.16
tundub, et eestlane hakkab sama topakaks muutuma kui ämeeriklased - igal asjal peab manuaal kaasas olema ja kui pole, tuleb riik kohtusse kaevata.
 
AA 28. november 2015, kl 20.15
Olukord on palju tõsisem vasakule pööramisega. Mina näen seda, et minul on roheline tuli. Mul on täiesti võimatu näha seda, mis tuli on vastassuunas. Mina tean ainult, et minul on roheline tuli ja mina pööran vasakule, ja riik on kõiges süüdi. Kas tõesti ei saa teha kuidagi nii, et vastassuunas ei oleks roheline tuli, kui minul on roheline tuli?
 
hmm 30. november 2015, kl 10.06
vasakule pöörates vaata selle järgi, kas sul on noolega foor või mitte. kui ei ole noolega, siis eelda, et pead kõigile teed andma, enne kui ise oma pöörde saad sooritada.
 
Kriss 01. detsember 2015, kl 00.00
asi on ka punase tulega. See põleb mõlemale poole, ei saa minna üle tee, sest seal, kus peaks põlema roheline tuli, on hoopis punane. Ja sedasi ristmikul kõik korraga nii!
 
to looduslik valik 01. detsember 2015, kl 10.37
Kui kiiresti auto sõitma pidi, et ei jõudnud pidurdada ja õnnetus lõppes nii, nagu lõppes... Ei näinud jalakäijat, aga sõitis ikkagi ülekäigurajale? Kas täisgaasiga sõidetakse ülekäigurajale? Olen olnud ka jalakäija rollis ja kogu aeg tuleb ette, et autojuhid tagurdavad, sõidavad üle ülekäiguraja teele välja jne, ilma et korrakski vaataks, kas jalakäijaid ka liigub. Kui jalakäija on juba alustanud tee ületamist, ei tarvitse ta jõuda eest ära minna, kui auto kiiresti ülekäigurajale keerab. Sama hästi võiks kellelegi kiviga pähe lüüa ja öelda, et looduslik valik. Autosse istub, siis on kohe kõva mees ja parempoolne filosoof valmis..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!