Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Lahendus pagulasprobleemile
 
NATO 19. aprill 2016, kl 13.56
Kuna pagulaste ränne tekkis seoses USA algatusel ja NATO aitamisel sõjaga Afganistanis, Iraagis, Somaalias, Araabia kevade sõjaga Liibanonis, Liibüas ja Süürias, siis peab nende sõjavägi kaitsma ka Euroopa riigi piiri pagulaste eest. Kui Kreeka ja Itaalia mafioosod tahavad raha teenida pagulaste pealt. Sulgeda nende piir ELga. Poliitikud, kes pooldavad Islamiriigi teket saata Aafrikasse. Türgi kokkulepe on mõtetu, kas anname neile viisavabaduse või ei ränne suureneb. Kui EL ei ole ise võimeline piiri pidama saama küsigu abi Venemaalt. Neil on endine nõuka aegne kogemus piiri sulgemiseks. Muidu on varsti Osmanite Islamiriik koos islami usuga ja algab pime keskaeg. Türgi ja Islamiriikide unistus.
 
Seadus 19. aprill 2016, kl 14.15
Tuleks vastu võtta seadus ja kõik pagulased oma riikidesse tagasi saata.
 
kui 19. aprill 2016, kl 14.27
ma õigesti mäletan, siis isegi Kreekale pakkuti abi NATO poolt aga sellest Kreeka keeldus. Tuletaks ka meelde, et Kreeka minister lubas Euroopa üleujutada illegaalidega, kui talle raha ei anta. Tee oma järeldused. Somaalia konfliktis ei tasuks küll NATO kätt näha, seal teised tagamaad.
Ja pagulane on reaalne sõja eest põgeneja, enamik neist seal pole seda, illegaalsed immigrandid või viisakamalt majanduslikud immigrandid, kes sisenenevad riiki kui rohelised mehikesed Ukrainasse.
 
Kord 19. aprill 2016, kl 14.52
Tuleb piir sulgeda ja pagulased välja saata. Mugavuspagulastel pole õigust ja sõjapõgenikud peavad minema võitlema oma kodumaa eest.
 
juudid lahkuvad euroopast 19. aprill 2016, kl 15.15
aa, miks ometi, ega mitte nende islamistide pärast. mina ei usu, et nende pärast.
arvan, et hoopis sõja eest põgenevad. nad ilmselt on teadlikud, et euroopas läheb varsti mölluks ja ega nemad pea seepärast hukka saama.
samamoodi nagu II ilmasõja eest pagesid küll venemaale, küll tea, kuhu, aga pärast mängiti holokausti...
uskuge muinasjuttu, kes tahab, eks pärast tuleb arusaamine ka järgi, aint hilja siis juba.
 
Jah 19. aprill 2016, kl 15.32
Juudid on alati kõige paremini informeeritud ja põgenevad kiiresti. Kui midagi ette ei võeta, siis varsti on hilja. Kui juba polegi hilja.
 
Huvitav 19. aprill 2016, kl 16.31
...oleks teada palju neid pagulasi siis kah eestisse on jõudnud.

Kahtlen sügavalt, et nad üldse tulevad ja kui tulevad siis pidama kohe kindlasti ei jää sest eesti ei ole heaolu riik ning sotsiaalabi on liiga väike.
 
Kui kõrgelt sa kukkusid? 19. aprill 2016, kl 16.56
Tee tänava pealgi silmad lahti, kui sa just värvipime pole! Fakt on see, et peale "kvoodipagulaste" on siia viimase aasta jooksul kurat teab kust ilmunuid KORDADES rohkem! Näe, kui jumala kogemata leiti täna ühe Fordi pagasnikust 10 täiskasvanud vietnamlast! :D Meil on ju nii ideaalselt kaitstud riigipiir, kust võõras kärbes ka üleei lenda! :D
Aga ega nemad ise ei tahtnud, nad rööviti siia! :D
Muide, Türgi teatas, et kui ei hakka kiiremas korras kehtima neile lubatud viisavabadus EL-s, siis ei võta nad enam ühtki pagulast tagasi! Kuigi ega sel polegi tähtsust, sest iga ebaseadusliku pagulase asemel saadavad nad EL-i oma hinnatud "õige" pagulase! :D
 
to huvitav 19. aprill 2016, kl 16.57
kui seadusi ei muudeta nende kasuks, siis sellest saavad nad aimu alles paari aasta pärast kui nö ÜRO poolt sunnirahad otsa lõpevad ja raha kohalike sotstoetustega võrdsustub.
Samas ma ausalt kardan seda vanematoetuse asja, kui selle avastavad, siis on sissetulek garanteeritud.
 
Ülla-ülla 20. aprill 2016, kl 09.34
Ei juhtu siin miskit väljasaatmist . . .

Sest selle taga on teadagi, mis - raha.
Öeldi ju, et iga pagulasega tuleb ewroopa liidust kaasa 6000-10 000 €. See aga ei tule elamis- või ülalpidamiskuludeks, vaid keeleõppe- õigusabi, kohanemisabi jms. jahumise kuludeks.
Pagulase ülalpidamine ja majutamine on kohaliku raha eest, mis niikuinii otse sissevedajate kaukasse ei lähe ja mis seetõttu on poliitikutele poH.ui.
Aga selle kuue tuhande laialilükkamiseks on neil juba valmis keeleõppefirmad, õigusabifirmad ja kohanemisabifirmad, kellele see raha laiali lükata vähese töö eest.

Üksik kuus tuhat eurot ei kõla ju kuigi suure summana, aga 170 pagulast on juba miljon, kvoodiga lubatud 500 pagulast teeb kokku kolm miljonit eurot - ja kes ei tahaks kolme miljonit oma jopede vahel laiali lükata? Pigem saab see summa küll mitte kuus vaid kümme tuhat olema, mis annab esimese viiesaja pealt kokku viis miljonit.

Ja vaat selle kolme kuni viie miljoni eest see Eestimaa maha müüaksegi.
 
Jaanus1 20. aprill 2016, kl 14.12
Eestil ja euroopaliidul pole oht Venemaa vaid pagulased ja Islamiriigi tekke võimalus. Mõned müüdavad poliitikud püüavad hoolega rahva tähelepanu kõrvale juhtida. NATO esimene kohustus on euroopa liidu piir pagulastele sulgeda.
 
Savisaar presidendiks! 20. aprill 2016, kl 14.26
Ainult tema koos EKREGA oskab meid venemaa tiiva alla tagasi viia! See lodevus mis praegu valitseb on kohutav, veerand rahvast tuleks saata itta töötegemist õppima.
 
Võib-olla 20. aprill 2016, kl 14.41
Need 340000 noort, kes ei õpi ega tööta vaid panevad pidu ja narkotsi ning varastavad tuleks tõesti Venemaa laagritesse tööle saata.
 
Savisaar presidendiks! 20. aprill 2016, kl 15.10
Täpselt. Aga et maa tühjaks ei jääks tuleb Le jngradi oblasti madest tuua asemele sama palju ärksaid noori kuumaverelisi maltšikuid. Mädaev kapitalism tuleb igal juhul välja juurida. Krt,vot nõukaajal oli hea elu. Töö ja elukoht oli kõigil, ainult söö ja sigi.
 
Mary 20. aprill 2016, kl 15.25
Nende asemele võiks tuua 350000 ilusat musta meest, kes iivet tõstaks.
 
Karl 20. aprill 2016, kl 17.37
10000 ilusat musta plikat ka....
 
fds 20. aprill 2016, kl 23.20
Pariteetsus printsiip! Iga siia trügiva musta asemele üks pere Eestist. Kui Eestist ei leita kolimissooviga peret siis must siia ei saa.....
 
OSALINE ABI 21. aprill 2016, kl 09.06
kõik nn pagulased eesti keelt õppima ja kohustuslik sealiha sõõmine soovitavalt ka ristimine, leeritamine j .n .e . kes selliste asjadega ei nõustu Ei karda oma elu pärast vaid on mugavus põgenik ja viivitamatult tagasi
 
Jaanus1 24. aprill 2016, kl 07.05
Nüüd on lisandunud mustad pabulad, kes elavad Harku vanglast 18 kuu pärast väljaviskamist ja kodumaale minna ei taha oma õigeid isikuandmeid ei anna. Elavad kodutute varju paigas sõövad supiköögis ja varastavad kaubanduskeskustes. Riik midagi nendega ette võtta ei saa. Tööle ei saa minna ega tahagi. Keelt ei oska. Pärast 5aastat riigis elamist ja vargusi saavad elamisloa. Jumal kaitsku Eesti riiki meie ise ei suuda.
 
nuuhnuu 24. aprill 2016, kl 08.18
Ma olen küll kindel, et nad tahavad tööle minna. Praegu on nad seaduste lõksus. Välja ei saa saata, aga Eestis ka tööd teha ja elada inimese kombel ei saa. Mingeid toetusi ei saaks nad nagunii kui elamisloa saaks. Pole vaja hüsteeritseda.
 
hj 24. aprill 2016, kl 08.20
See araabia kevad oli aja küsimus nii või teisiti. Nende kultuur ei võimalda rahu ja stabiilsust. Ainult väga karmi diktaator toel võib mingi aja justkui püsida, aga tuha all käärib kogu aeg.
 
just 24. aprill 2016, kl 10.42
need araabia diktaatorid vajavadki laienemist, nad ei mahu oma piiridesse kuidagi ära ja neil vaja vallutada.
see türgi filmgi sest suleimanist ja hürremist. mis seal vedav joon on? ikka vallutusretked, ikka sõjad ja türgi jaoks oli seda seal filmis veel vähe, oleks nagu uhkem olnud, kui see aint suur sõjafilm oleks olnudki. ikka uhke ju, kuidas kunagi võõraste verd valati ja vallutajad rikkusi kokku kraapisid, maailma valitsev islamiriik...see oli nende unelm juba siis...ja on siiani.
no ei neid diktaator ohja, see õhutab vaid takka.
aint eriliselt humaanne olend suudaks maailma sõjast päästa ja neid olendeid peaks siis iga riigi eesotsas olema. ei aita, et kuskil mingis riigis on. selline neelatakse kohe alla teiste kiskjate poolt.

täitsa huvitav. ühest küljest islam ajab maailma vallutusplaani, teisest küljest ihalevad juudid sama.
 
Tea 26. aprill 2016, kl 14.55
Ametlikult oli lehes, et tänavu on Venemaa kaudu 800 ja ukrainlasi 600 pagulast tulnud. Harkust vabanenud pagulased jalutavad vabalt ringi. Keegi ei pea piiril kinni. Üheksakümnendatel peatas kuritegevuse Männiku karjäär. Nüüd peaks selle uuesti kasutusele võtma.
 
Täpsustus 26. aprill 2016, kl 18.11
ÜRO pagulusameti andmeil on Eesti pagulaste hulga poolest 11 kohal maailmas, arvestades hallipassi mehi. Pagulasi tuleb illegaalselt järjest juurde. Ikka surub Merkel jõuga pagulasi meile juurde. Varsti on võõraid rahvaid rohkem kui eestlasi. Aeg on vastu hakata rahvuse hävitajatele.
 
nimekiri 26. aprill 2016, kl 18.55
paluks siis nimekirja, kes meist eespool on, ja edasi. keegi teab täpsustada?
 
Qt 27. aprill 2016, kl 09.06
Google aitab!
 
huvitav mis neid aitaks 28. aprill 2016, kl 16.52
Rootsi politsei valmistub kaoseliseks suveks, karistamatuid migrandinoorukeid ei suudeta ohjeldada
 
gh 28. aprill 2016, kl 18.22
Meil siin tehakse katseid ja ajakirjanikud patseerivad burkadega ning noomitakse rahvast - näe mõni vaatas kurja pilguga järgi.

Aga eriti ei taheta rääkida, kuidas hoopis euroopa naiste elu on muutunud väga ohtlikuks ja neid ahistatakse omal kodumaal.

Prantsumaal peksti tänaval üks prantsuse neiu koomasse, sest julges kleiti kanda. Peksjateks olid mosleminaised! Neiut sõimati hooraks.
 
Hans1 29. aprill 2016, kl 14.24
Isikud, kes on süüdi pabulate EL sisselaskmises tuleks kiiremas korras vastutusele võtta. EL rahvad ei pea pabulate pärast kannatama. Pabulad tuleb oma riikidesse tagasi saata koos nende sissetoojatega.
 
uskumatu 29. aprill 2016, kl 16.43
Kuhu on kadunud ang ja teised pagulaste pooldajate propagandistist.
Ang on peale aastatagust pikka pagulaste propagandat lausa naistekast ära kadunud.

Ilmselt ei julge enam siin kirjutada, häbi on.
Arvasin, et peale pikka propagandat ang siin enam kirjutrada ei julge.
Voi kui kirjutab, siis mitte oma nime alt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!