Halb kogemus
Lahendus pagulasprobleemile
ang 07. mai 2016, kl 15.49 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 245 |
lahend 07. mai 2016, kl 19.30 |
angile 07. mai 2016, kl 19.35 |
L 07. mai 2016, kl 19.51 |
kius sunnib kohe 07. mai 2016, kl 20.28 |
angile 07. mai 2016, kl 21.36 |
taevas halasta 07. mai 2016, kl 21.48 |
To angile 07. mai 2016, kl 21.48 |
to taevas halasta 08. mai 2016, kl 00.00 |
to 00.00 08. mai 2016, kl 00.04 |
Kah 08. mai 2016, kl 13.57 |
Ns 08. mai 2016, kl 15.21 |
to to angile 08. mai 2016, kl 21.44 |
Tsitaat! 08. mai 2016, kl 21.56 |
eelmisele 08. mai 2016, kl 22.32 |
to to 21. 44 08. mai 2016, kl 22.33 |
Tsitaat! 08. mai 2016, kl 22.39 |
Ähvardaja? 08. mai 2016, kl 22.42 |
Eh, ärge kurjustage 08. mai 2016, kl 22.48 |
to Ähvardaja? 08. mai 2016, kl 22.52 |
Ähvardaja on siin ang, kellel ei sinust, minust ega mitte ühestki oma rahvuskaaslasest sooja ega külma ei ole.
Sellise kommi kirjutas ang reaalselt ja sa tead seda ka väga hästi.
Ainult angile sa lihtsalt ei julge midagi vastu öelda.
Kirjutad täiesti valele inimesele. Angi poole pead pöörduma.
Sellise kommi kirjutas ang reaalselt ja sa tead seda ka väga hästi.
Ainult angile sa lihtsalt ei julge midagi vastu öelda.
Kirjutad täiesti valele inimesele. Angi poole pead pöörduma.
Mäletame 08. mai 2016, kl 22.56 |
P, kes inimesele, kes oli nõus tema jaburat iseloomu välja kannatama, saatis kirja, kus kirjutas, et teine on "ajupestud, silmakirjalik, pöörane, tige, üleolev, agressiivne, ma tahan oma rahvale õudust ja kannatusi, tahan siia märatsejaid ja narkomüüjaid, mulle meeldib, kui pommid plahvatavad. Siis pidasid sa vajalikuks minna veel sammu võrra kaugemale ja ütlesid, et isegi kui mu last ründaks pagulane, ma ei läheks vahele, sest mulle meeldivad pagulased"
Vot selline heatahtlik, südamlik, oma rahvuskaaslastest hooliv inimene on see patrioodist kommentaator.
Selline inimene sisuliselt laseb haisva hunniku sõna "patrioot" tähenduse peale.
Vot selline heatahtlik, südamlik, oma rahvuskaaslastest hooliv inimene on see patrioodist kommentaator.
Selline inimene sisuliselt laseb haisva hunniku sõna "patrioot" tähenduse peale.
eelmisele 08. mai 2016, kl 23.06 |
Pöördu sel teemal angi poole ja küsi, miks nii pika ja põhjaliku eestlasi ja Eestit halvustava kirjutise tegi.
Mis sa kardad? Kardad, et hammas angi peale ei hakka ja ang paneb su kohe paika.
Ang ikka pikalt selgitas, kui halvad ja mõttetud on eestlased, kuidas me peame pagulasi vastu võtma.
Ütlesin siis vastu, et mis Eestist ja eestlastest niimoodi üldse alles jääb.
Sellepeale ang vastaski, tal ükskõik.
No see oli küll vastus, mis võttis oimetuks.
Lugesin ja mõtlesin, see ei saa võimalik olla, ma ei usu oma silmi.
Mis sa kardad? Kardad, et hammas angi peale ei hakka ja ang paneb su kohe paika.
Ang ikka pikalt selgitas, kui halvad ja mõttetud on eestlased, kuidas me peame pagulasi vastu võtma.
Ütlesin siis vastu, et mis Eestist ja eestlastest niimoodi üldse alles jääb.
Sellepeale ang vastaski, tal ükskõik.
No see oli küll vastus, mis võttis oimetuks.
Lugesin ja mõtlesin, see ei saa võimalik olla, ma ei usu oma silmi.
Odoot.... 08. mai 2016, kl 23.06 |
Tsitaat! 08. mai 2016, kl 23.10 |
Mitte ühtegi tõele vastavat tsitaati sul pole, valetaja. Kas ma peaks angilt küsima, miks sa ta peale valetad?
Kes valetab, see varastab, ütles minu ema. Vakelik sa juba oled. Teemade varas ka, see teema ei ole tehtud teiste kohta valetamiseks.
Tartu inimesed, hoidke oma rahakotid ihu ligi!
Kes valetab, see varastab, ütles minu ema. Vakelik sa juba oled. Teemade varas ka, see teema ei ole tehtud teiste kohta valetamiseks.
Tartu inimesed, hoidke oma rahakotid ihu ligi!
eelmisele 08. mai 2016, kl 23.17 |
Väga hästi tead, et ang niimoodi kirjutas.
Miks sa kardad angiga sel teemal kirjutada?
Ega ang läbi arvuti kallale tulla ei saa.
Sellest tegin juttu juba aasta tagasi, kuna tundus täiesti uskumatu, et ühel eestlastel on oma riigist ja rahvuskaaslastest täiesti ükspuha.
Samuti on arusaamatu angi pikk ja põhjalik selgitustöö, et me peame ikka pagulasi vastu võtma, me peame.
Kusjuures ise elab Kanadas.
Miks sa kardad angiga sel teemal kirjutada?
Ega ang läbi arvuti kallale tulla ei saa.
Sellest tegin juttu juba aasta tagasi, kuna tundus täiesti uskumatu, et ühel eestlastel on oma riigist ja rahvuskaaslastest täiesti ükspuha.
Samuti on arusaamatu angi pikk ja põhjalik selgitustöö, et me peame ikka pagulasi vastu võtma, me peame.
Kusjuures ise elab Kanadas.
See ju tuntud P 08. mai 2016, kl 23.18 |
-säiko, kelle käivad periooditi hullemad segiolekud, läbiv joon on -
suunamine sõrmega kellelegi teisele, kes peaks vastama ... naljakas küll, aga psäiko enda poolt mõnitavatele küsimustele.
näiteks psäiko ütleb: "Sidi pakkjalgadega venelase käest küsi, see on autist ka."
Kui siis küsid, et kust sa selliseid iseloomustusi võtad?
Vastab psäiko, et Alu (Kadakajupp, moosimadu, Kurjam, TäitsaBlond, jne) ütles ja näitas pilte!!
Pole midagi teha sihukese psäikoga, õel ja hingetu.
suunamine sõrmega kellelegi teisele, kes peaks vastama ... naljakas küll, aga psäiko enda poolt mõnitavatele küsimustele.
näiteks psäiko ütleb: "Sidi pakkjalgadega venelase käest küsi, see on autist ka."
Kui siis küsid, et kust sa selliseid iseloomustusi võtad?
Vastab psäiko, et Alu (Kadakajupp, moosimadu, Kurjam, TäitsaBlond, jne) ütles ja näitas pilte!!
Pole midagi teha sihukese psäikoga, õel ja hingetu.
oota,kas 08. mai 2016, kl 23.22 |
Lisa postitus