Halb kogemus
Lahendus pagulasprobleemile
to eem-eem 22. mai 2016, kl 12.39 |
tüütu ja igav 22. mai 2016, kl 13.48 |
"oma rahvas" - lemmikväljend, Peekene. Mine siis oma rahva maale elama ja tegutse seal oma ideaalide nimel.
Miks ma siia aeg-ajalt lugema-kirjutama tulen, tahad teada? Sinu solgitud teemad on turvalised, aastate kaupa reformidevaba (ei pea silmas erakonda, aga sa ei saa nkn aru millestki), muutusteta, üks vigin ajab teist takka ja mina tundun selle kõrval oi, kui mõistlik, oi, kui tark. See on hea tunne, kui näed, et mõni jääb ajast ja elust maha, aga mina mitte! Lahkun muheda naeratusega.:)
Miks ma siia aeg-ajalt lugema-kirjutama tulen, tahad teada? Sinu solgitud teemad on turvalised, aastate kaupa reformidevaba (ei pea silmas erakonda, aga sa ei saa nkn aru millestki), muutusteta, üks vigin ajab teist takka ja mina tundun selle kõrval oi, kui mõistlik, oi, kui tark. See on hea tunne, kui näed, et mõni jääb ajast ja elust maha, aga mina mitte! Lahkun muheda naeratusega.:)
moosimadu 22. mai 2016, kl 17.34 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
kusjuures 22. mai 2016, kl 18.02 |
eelmisele 22. mai 2016, kl 18.47 |
to kusjuures 22. mai 2016, kl 18.55 |
Siis vaata mind! 22. mai 2016, kl 19.08 |
Tips 22. mai 2016, kl 20.38 |
Meile on pabulaid vaja, sest nad teevad meile lapsi. Pabulad annavad meile tööd kuna neile on vaja kortereid, riideid,süüa ja hooldajaid. Nemad tööle ei lähe ja pole karta, et. Nad meie käest töö ära võtaksid. Riigimehed saavad Brüsselist nende hooldamise eest kiita. Mida rohkem pabulaid seda parem neile.
eelmisele 23. mai 2016, kl 00.04 |
romu 23. mai 2016, kl 08.38 |
oehh 23. mai 2016, kl 12.34 |
Kuna pagulasi kogu aeg Euroopasse juurde tuleb, siis krahh ei ole kahjuks kaugel.
Mida rohkem tuleb, seda kiiremini kogu kupatus kokku variseb ja kannatajaks on kõik.
Mis aga siis saab? Kui Euroopa ei ole enam pudrumaa, mida pagulased siis teevad? Tagasi nad minna ei taha, kuid siin endistviisi elada ei saa.
Oehh, sellest tuleb üleüldine kaos ja mäss, tolerastidele paistab hullupööra meeldivat, nad elaksid ise nagu teisel planeedil.
Mida rohkem tuleb, seda kiiremini kogu kupatus kokku variseb ja kannatajaks on kõik.
Mis aga siis saab? Kui Euroopa ei ole enam pudrumaa, mida pagulased siis teevad? Tagasi nad minna ei taha, kuid siin endistviisi elada ei saa.
Oehh, sellest tuleb üleüldine kaos ja mäss, tolerastidele paistab hullupööra meeldivat, nad elaksid ise nagu teisel planeedil.
Tõll S 23. mai 2016, kl 14.46 |
Kui Türgile viisavabadus antakse, siis täitub türklaste suur unistus moodustada islamiriik. Seni veetakse sisse pagulasi- terroriste. Paavst on ka juba moslemite poolel. Kui EL ei saa piiri kinni relvastamata isikute ees, siis hästi relvastatud türklaste vastu pole mõtet vastu panna. Paistab, et ei tahetagi.
nii ongi 23. mai 2016, kl 21.49 |
mhh 23. mai 2016, kl 23.24 |
krahh eitohigi enam kaugel olla, sest seda on NII järjekindlalt aetud, selle nimel on NII palju tegeldud, nii ennastunustavalt rahvast manipuleeritud, siinsamaski eestis on häbistatud ja solvatud omaenda rahvast liiga palju sellesama hävitustöö lõpu nimel.
mul on igatahes häbi meie presidendi pärast, meie peaministri pärast ja nende pärast, kes euroopas meie riiki justkui esindavad. mida nad seal aga tegelikult ajavad, kes seda teab. tasub näha irvikiisu kavalat muiet, siis saab aru, et jaajaa, küll see rahvaenamus on tema arust ikka puruloll, nii puruloll....ja eks ta olegi, kui laias plaanis asja hinnata.
piinlik on ja kurb ka.
aga eks tarkus tuleb tasapisi ja eks ta tuleb...kuid nagu tihtilugu, kipub see tarkus ikka takkajärgi tulema, siis, kui on juba lootusetult hilja.
mul on igatahes häbi meie presidendi pärast, meie peaministri pärast ja nende pärast, kes euroopas meie riiki justkui esindavad. mida nad seal aga tegelikult ajavad, kes seda teab. tasub näha irvikiisu kavalat muiet, siis saab aru, et jaajaa, küll see rahvaenamus on tema arust ikka puruloll, nii puruloll....ja eks ta olegi, kui laias plaanis asja hinnata.
piinlik on ja kurb ka.
aga eks tarkus tuleb tasapisi ja eks ta tuleb...kuid nagu tihtilugu, kipub see tarkus ikka takkajärgi tulema, siis, kui on juba lootusetult hilja.
Hiina juurtega estonets 23. mai 2016, kl 23.42 |
mhhile 23. mai 2016, kl 23.49 |
huvitav 24. mai 2016, kl 11.32 |
aga 24. mai 2016, kl 12.10 |
agale 24. mai 2016, kl 15.36 |
oikuipahastisiis 24. mai 2016, kl 16.10 |
eelmisele 24. mai 2016, kl 18.49 |
vot nii 24. mai 2016, kl 23.09 |
Votitajale 24. mai 2016, kl 23.34 |
eelmisele 25. mai 2016, kl 00.37 |
nooh 25. mai 2016, kl 00.39 |
No mida ometi! 25. mai 2016, kl 00.46 |
Pee, sa tahaksid, et kõik normaalsed eestlased siit lahkuksid ja järele jääd siis sina, kamp purjus odini natse ja ekre-ojuka torud.
Siis oleks tee ilusasti vaba kamaaruskasammul venemaa kaenlasse hüplemiseks.
Ära unista, need, kes sinu moodi ei mõtle ei lähe siit kuhugi ja ei lase venkudel uuesti eestit "kaitsma" hakata.
"Õde" või asi. Vekudele oled "sestritška", mitte minu õde.
Siis oleks tee ilusasti vaba kamaaruskasammul venemaa kaenlasse hüplemiseks.
Ära unista, need, kes sinu moodi ei mõtle ei lähe siit kuhugi ja ei lase venkudel uuesti eestit "kaitsma" hakata.
"Õde" või asi. Vekudele oled "sestritška", mitte minu õde.
eelmisele 25. mai 2016, kl 00.53 |
Lisa postitus