Halb kogemus
nädalavahetuseks maale
klaara 12. mai 2016, kl 11.56 |
no kuule 12. mai 2016, kl 12.28 |
linnast väljas algabki maa. Ega siis maale mineku all ei pea alati mõtlema- lähen maale kellegi juurde külla ehk siis sugulasi tüütama.
Ma ei tea kui vanad on su lapsed, aga sul ju endal peaks mõistus peas olema. Leia tee linnast välja bussiga, vali mitte väga kauge koht, pane omale päevane toidupoolis seljakotti, kui kannatab, siis lastele ka seljakotid selga. Igaks juhuks kevadisele muutlikule ilmale vastavad riided ja kaasa piknikutekk.
Kui sul juhtub aga auto olema, siis mina ei saa aru, miks sa siin kurdad.
Ma ei tea kui vanad on su lapsed, aga sul ju endal peaks mõistus peas olema. Leia tee linnast välja bussiga, vali mitte väga kauge koht, pane omale päevane toidupoolis seljakotti, kui kannatab, siis lastele ka seljakotid selga. Igaks juhuks kevadisele muutlikule ilmale vastavad riided ja kaasa piknikutekk.
Kui sul juhtub aga auto olema, siis mina ei saa aru, miks sa siin kurdad.
rongiga 12. mai 2016, kl 14.43 |
Oi, kui kahju! 12. mai 2016, kl 15.24 |
klaara 12. mai 2016, kl 15.49 |
arvamus 12. mai 2016, kl 19.35 |
nii ongi 12. mai 2016, kl 20.33 |
klaara Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kes teisele ütleb, see ise on! Ma olen vaadanud ve
> ebist müügisolevaid suvilaid, aga sellised, mida o
> sta jaksaks, kukuvad kohe ümber.
Mis selle postituse mõte siis nüüd on? Ootad et keegi ostab sulle ja su lastele suvila või mida?
Täpselt nii ongi, nagu eespool kirjutati, kui raha pole suvilat osta või üürida, siis võtad lapsed ja leivakoti ja sõidate linnast välja piknikule. Rongipilet ei maksa palju ja RMK metsamajad on ka täiesti tasuta kasutamiseks.
-------------------------------------------------------
> Kes teisele ütleb, see ise on! Ma olen vaadanud ve
> ebist müügisolevaid suvilaid, aga sellised, mida o
> sta jaksaks, kukuvad kohe ümber.
Mis selle postituse mõte siis nüüd on? Ootad et keegi ostab sulle ja su lastele suvila või mida?
Täpselt nii ongi, nagu eespool kirjutati, kui raha pole suvilat osta või üürida, siis võtad lapsed ja leivakoti ja sõidate linnast välja piknikule. Rongipilet ei maksa palju ja RMK metsamajad on ka täiesti tasuta kasutamiseks.
klaara 12. mai 2016, kl 20.42 |
mis 12. mai 2016, kl 22.02 |
sümboolse tasu eest? ma annan täitsa niisama, kui karjatad mu hanesid, söödad kanu, rohid aiamaad, niidad muru ja käid heinateol. lüpsad kitsi ka lisaks. vaat siis on ikka täieline maaelu nautlemine ja seda ei unusta sina ega su lapsed elu lõpuni.
kui mu enda lapsukesed väiksed veel olid, oi, kuidas neile meeldis kastemärjases rohus päiksetõusu ajal hanekarjas olla vits käes, kanu toita, peenraid rohida ja hiljem juba heinamaal heina teha. siiani meenutavad heldimusega.
kui mu enda lapsukesed väiksed veel olid, oi, kuidas neile meeldis kastemärjases rohus päiksetõusu ajal hanekarjas olla vits käes, kanu toita, peenraid rohida ja hiljem juba heinamaal heina teha. siiani meenutavad heldimusega.
nii ongi 14. mai 2016, kl 09.20 |
Mauno Mehine 03. juuni 2023, kl 00.28 |
Riho Kalmistu 03. juuni 2023, kl 00.28 |
Ma olen sammuti väga õnnetu ja masenduses. Miks ma olen kurb ja masenduses ?
Eile õhtul Helitehases klubis kohtasin ühte väga ilusat daami ja meil hakkasid hormoonid möllama ja me lõpetasime minu juures, kui üles ärkasin ja tekialt välja tulin märkasin, et see polnud naine vaid trans naine mees suguelundiga.
Ma ikka veel mõtlen omaette, et kas ma olen gei või ma lihtsalt pole kaua maal käinud.
Eile õhtul Helitehases klubis kohtasin ühte väga ilusat daami ja meil hakkasid hormoonid möllama ja me lõpetasime minu juures, kui üles ärkasin ja tekialt välja tulin märkasin, et see polnud naine vaid trans naine mees suguelundiga.
Ma ikka veel mõtlen omaette, et kas ma olen gei või ma lihtsalt pole kaua maal käinud.
lollakale kalmistule 04. juuni 2023, kl 01.59 |
Lisa postitus