Halb kogemus
oo õudust - kamaravorst1
someone 03. aprill 2010, kl 21.24 |
Egas kamaravorstil muidu ju viga ole, aga... Tegin lolli vea ja toppisin tolle mikrouuni. Et soojendan või nii. Kui välja võtsin oli taldrik täis jäledat ködi, mille peal ujus rasva peal liueldes vorstinahk. Nahk ole peaaegu tühi, mis aga ei takistanud tal vähimagi liigutamise puhul endiselt putru ja rasva välja pritsimast...
Huuuu!
Huuuu!
;DDDD 03. aprill 2010, kl 22.23 |
mimm 06. aprill 2010, kl 12.55 |
Pane sült mikrolaineahju sooja, saad veel hullema sodi. Tarretis voolab mikrolaineahjus päris minema. Kui paki küpsetusmargariini korraga sulama paned, käib poole etenduse peal kena kõva MOUKS! ja pool margariini on ahju laes. Aga mis siis saab, kui terve toore muna kenasti küpsema paned, seda ma sulle ei ütle, jäägu ka sulle avastamisrõõmu.
maša 06. aprill 2010, kl 13.09 |
aff 06. aprill 2010, kl 13.49 |
patune leida 06. aprill 2010, kl 13.56 |
jaa 06. aprill 2010, kl 13.57 |
Annika 06. aprill 2010, kl 16.20 |
Ausalt, mulle see vorst maitseb. Ainus, mis on ausalt tehtud ja sobilik ka öko vaadetega inimesele sest ei sisalda keemiat. Ainus vorst, mida ka maausuline võib süüa, sest kamar oli vanadele eestlastele liha eest, liha ise aga ohverdati esivanematele.
Ja siit ka soovitus, kui hoiad kamaravorsti ennem mikrolaineahju panemist 6 tundi sügavkülmas, siis ta nii kiiresti ei lagune.
Ja siit ka soovitus, kui hoiad kamaravorsti ennem mikrolaineahju panemist 6 tundi sügavkülmas, siis ta nii kiiresti ei lagune.
Annika 06. aprill 2010, kl 16.23 |
Ausalt, mulle see vorst maitseb. Ainus, mis on ausalt tehtud ja sobilik ka öko vaadetega inimesele sest ei sisalda keemiat. Ainus vorst, mida ka maausuline võib süüa, sest kamar oli vanadele eestlastele liha eest, liha ise aga ohverdati esivanematele.
Ja siit ka soovitus, kui hoiad kamaravorsti ennem mikrolaineahju panemist 6 tundi sügavkülmas, siis ta nii kiiresti ei lagune
Ja siit ka soovitus, kui hoiad kamaravorsti ennem mikrolaineahju panemist 6 tundi sügavkülmas, siis ta nii kiiresti ei lagune
sutsakas 06. aprill 2010, kl 16.33 |
Nelli 06. aprill 2010, kl 18.51 |
mm 06. aprill 2010, kl 20.25 |
Lisa postitus