Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Rahval raha laialt käes
 
Tiit 01. september 2016, kl 22.24
Rahva rahakott ajab üle ääre ja varsti oleme maailma 5. rikkama riigi seas. Kuidas muidu seletada, et IGA jumala nädal, hoolimata nädalapäevast teeb mingi tohlakas ilutulestikku. Täna jälle - ok, on suur püha, koolialgus... Üle on hakanud viskama, et mõnel jeekimil tuleb hilisõhtul pähe tähistama hakata. Lapse sünnipäev, ämma juubel, koera varrud ja kassi peied.
 
Tiit, ae! 02. september 2016, kl 00.23
Mis sa Brasiilias teeks?
Need seal on õnnelikud pikalt, pidutsevad ja tantsivad.
Kas sind muserdab teiste pidurõõm? See pole hea närvidele, sealt tervisele, sealt kaaskodanike meeleolule ja rõõmule, ... kinnine ring.
Hea oleks kui leiaksid oma kibeduse põhjuse ning saaksid olla vaba ja naerune.
 
Vaadake 02. september 2016, kl 06.53
Kuidas inimesed ostavad toidupoodides nagu rikkurid.
 
elu lill 02. september 2016, kl 08.06
Saage ometi aru, Eestis elab suur arv rikkaid kes ei pea igat eurikut lugema, kui ei ole öörahu siis paugutan, grillin ja naudin elu täiega.
 
Ülla-ülla 02. september 2016, kl 09.50
Ka mina ostan igal uusaasta-eelsel perioodil pihutäie odavamaid rakette varuks. Vahel saab need suvel külalistega ära kasutatud, enamuses mitte.

Viimati korjas poiss kõik kaasa, kui maale äia juurde läks, sest tollel on jama metssigadega - need seal ju inimest ei karda, teavad, et niisama teda lasta ei tohi. Ja tolknes üks aeg-ajalt tema väljasõidutee peal ja kaevas võililli välja, naised kodunt välja minna ei julge . . . pani ilutulestiku pauguka käima, tee oli korrapealt vaba, õhk puhas, liiklus taastatud.
 
Tiit 02. september 2016, kl 10.48
Võib-olla väljendasin valesti, aga mõtlesin just peale öörahu paugutamist. Seda eriti sügis-talvisel ja kevadperioodil, mil öörahu algab 23-st. Mõni debiil otsustab peale 00.00 paugutada. Uusaastaöösel on siin nähtud kloune, kes hommiku poole magades raketid üles leidnud.

Tiit, ae! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mis sa Brasiilias teeks?
> Need seal on õnneliku
> d pikalt, pidutsevad ja tantsivad.
> Kas sind mus
> erdab teiste pidurõõm? See pole hea närvidele, sea
> lt tervisele, sealt kaaskodanike meeleolule ja rõõ
> mule, ... kinnine ring.
> Hea oleks kui leiaksid
> oma kibeduse põhjuse ning saaksid olla vaba ja na
> erune.
 
aff 02. september 2016, kl 11.31
Mõni nädal tagasi jutustas lapselaps, kuidas ta oma vanematega kellegi nende sõbral sünnipäeval käis. Ilutulestikku oli ostetud 400 euro eest. Selleks ajaks, kui laskmiseks läks, olid kõik täiskavanud ennast juba parajalt segi kamminud ja ilustulestik, mis pidi kõrgustesse lendama, kukkus tulistama hoopis maja suunas. Rahvas pani igasse ilmakaarde jooksu, aga majas olid aknad laiali ja paaris toas läksid põlema kardinad ning seal, kus ei läinud, seal tulid kardinatesse paugutajatest augud. Sellest jamast oli peoperemehe tuju läinud nulli, oli võtnud miski pumppüssi ja lasknud sellega kõikide akende klaasid sodiks.
Lahe. Sain mõnusa nostalgialaksu st. enda noorus tuli meelde.
 
... 02. september 2016, kl 13.40
Äge ju! Elu ongi seiklus.
 
so so 02. september 2016, kl 19.49
Leiti 3 viiesajaeurost. Tehti kindlaks kes need kaotas ja otsiti rahva hulgast üles. Keskealine naine vaatas neid ükskõikselt ja nähvas, et olid vist jah tal taskus ja ta olevat veel mõelnud, et kas ikka olid või juhtusid taskust välja kukkuma. Ükskõikse näogas pistis need rahatähed tasku ja uimerdas edasi. Eestis on küllalt inimesi kellele 500 euri ees või taga pole üldse probleem.
 
ise teenin, ise kulutan 03. september 2016, kl 06.53
huvitav komme lugeda teiste inimeste raha...
 
selveteenindus 03. september 2016, kl 08.30
ise ja ise:D

teema polnud sellest, palju keegi teenib! teema oli sellest, et mõned jobud kulutavad raha teiste inimeste ja loomade häirimiseks. küsimus, mida sa teed? selleks ajaks kui politsei kohale jõuab on raketipidu juba läbi. peab iga kord kaamera kaasa võtma ja filmima minema või? see pole tõend ju.

ise teenin, ise kulutan Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> huvitav komme lugeda teiste inimeste raha...
 
maniila 03. september 2016, kl 12.44
Ja-ja. laske nende kuradi rakettidega ennast õhku. minule käivad ka täiega närvidele, öösel nagu tahaks magada, aga mingid ajuvabad tatid märatsevad.
 
ise teenin, ise kulutan 03. september 2016, kl 20.19
lisaksin, et teemaalgataja alustab oma kurtmist lausega: "rahva rahakott ajab üle ääre" alles seejärel häirib teda ilutulestik. seega-huvitav komme lugeda teiste inimeste raha!
Häirimine on teine teema, see ei meeldi kellelgi, aga mis raha eest seda tehakse-see pole küll kõrvalise inimese asi.
Keegi märkis veel, et inimesed ostavad poes nagu rikkurid-no kuulge-see on ju lihtlabane kadedus.
 
ise toome. ise myyme 04. september 2016, kl 07.39
suhtume yleolevalt teistesse ja peame id madalamateks olenditeks. sõidame lexuse või mersuga kaubanduskeskuse treppi, pargime invakohale. liikluses trygime kiirendusrea kaudu vahele, näitame keskmist sõrme. keerame peateele ette ja ei vaevu kiirendama. talvel sõidame keset teed ja teised mingu või kraavi.

oleme uhked eesti yle! see on meie sti vaesed võiksid yldse ära kolida.
 
ise teenin, ise kulutan 04. september 2016, kl 07.59
väga kibestunud vastus. tundub, et lausa liiklusraevu käes kannatav inimene ja tugevates kompleksides.
enamus inimesi suhtub kaaskodanikesse lugupidavalt ja mõistusega inimesed suudavad ka liikluses korrektselt käituda. Mind küll sarnased hälvikud ei ümbritse, nagu eelnev kommenteerija kirjeldab.
loomulikult olen uhke eesti üle. ja mis kategooria see "vaesed" on? kas see on õpitud abitus? aina kurta ja kerjata ja süüdistada kõiki teisi? äkki prroviks ikka ise ka enda heaks midagi toimetada ja teha?
 
ise toome, ise myyme 04. september 2016, kl 09.36
mina olen uhke eesti yle ja uhke selle yle, et mul on rikas mees! tänu temale saan teistele kõrge kaarega pähe lasta. kuidas peremees, nõnda pitsu.
 
toome uued naised 04. september 2016, kl 09.39
ossitari jutt, my ass! ei maksa tähele panna.
 
ae-ae! 04. september 2016, kl 20.45
Tiit, ae! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mis sa Brasiilias teeks?
> Need seal on õnnelikud pikalt, pidutsevad ja tantsivad.

Aga miks peaks Tiit selle üle pead vaevama, mida tehakse teises riigis? Tema ju seal ei ela! Ja äärmiselt tobe on võrrelda meie kombeid teiste rahvaste kommetega. Võtame siis kohe kõik rahavd ette ja kukume võrdlema? Ja lepime sellega, et meil teevad ajukääbikud samuti nagu kusagil mujal?
 
inimene 12. september 2016, kl 20.53
Koeraomanikuna mind ka häirib. Ja milleks siis üldse mingit öörahu kehtestada, kui selle ajal pidevalt mingit kodusõda meenutavaid üritusi peetakse?
 
arvutage 15. september 2016, kl 14.13
eesti on ametnikke täis, kui tallinna kaubanduskeskustesse see kari lahti lasta, siis tundubki, et rahval raha küll. tegelikkus on midagi muud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!