Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Endel Kellap on puudega inimene
 
arvan 09. detsember 2016, kl 01.13
Ei saa aru, kuidas inimesed tema üle naermist naljakaks peavad. Ta räägib, nagu oleks vaimupuudega ja mõistuse poolest aeglane, puudega inimeste üle naermine pole aga naljakas. Paaris esimeses saates oli ta veel selline lollike, kel hästi läks, kohver raha täis ja siis sain kaasaelamisele veel aru, aga nüüd on terve saade, mis põhimõtteliselt õnnetut ja puudega inimest mõnitab. See ei ole lihtsalt naljaks. Tema ema on peaaegu samasugune, tüüpiline loll penksar, kelle üle naerdakse. Mul hakkab piinlik, kui näitleja mängib vaimupuudega inimest lihtsalt nalja pärast. Imestan, et teised seda ei märka.
 
puudega 09. detsember 2016, kl 01.46
eks me ikka märkame, kuid rahvale on leiba ja tsirkust vaja.
 
N49 09. detsember 2016, kl 08.37
Eks vaatajad on ka samasugused - kerge puudega.

Olen paar korda saatele peale juhtunud, pigem ajab see nutma.
Maaks 09. detsember 2016, kl 09.42
Kõige suurema puudega on need inimesed, kas sellist saasta toodavad. Vaatajate osas N49-g anõus.
 
maniila 09. detsember 2016, kl 10.34
mina ka, mina ka! no ei vaata, nalja raske teha, kiputakse ikka üha enam puusse panema.
 
ja milleks 09. detsember 2016, kl 10.52
te vaatate, sellised vaimupuudega inimesed, kes Kellapit omaks peavad ja nalja näevad, on ise ju samasugused. Las vaatavad, igal lollil oma lõbu.
 
Naine 35 09. detsember 2016, kl 11.16
Nii äge ju kui lollide üle nalja tehakse. Meie peres on Kellapi seriaal küll väga soojalt vastu võetud.
 
Alu 09. detsember 2016, kl 13.40
Huvitav, kui piiratud või pinnapealne peab olema, et selles näha ainult puudega inimese mõnitamist. Peab vist olemagi mõnitatud puudega inimene, kui midagi muud ei märka. Pigem on 4D vaade kogu eesti elule, suhtumisele ja suhetele. Pilguheit lollusele, ahnusele, ärakasutamisele ja kustumatu lootus kuulsusele, paremale elule. Valimata vahendeid, väljendeid ja olemist.
Ei saa kuidagi pidada hr. Juur't napakaks selle jandi ekraniseerimise eest. Võibolla oleks enne saadet ja selle ajal vaja näidata hoiatust, et on tõsielul põhinev ja hulludele mitte soovitatav.
 
Kriss 09. detsember 2016, kl 14.13
Mina ei seedi seda nõmedust üldse! Miks üleüldse on selline saade välja mõeldud! ? Vihkan täiega selliseid saateid, nagu ,, padjaklubi,, ,,naabriplika,, ,, suur komöödiaõhtu,, ,, võimalik vaid venemaal,, ja nüüd see neetud ,, kellapid,,@!
 
kuulsus 09. detsember 2016, kl 15.01
Jah sulle ei meeldi, aga sa vähemusse kuulu kah!
Enamus eestlasi naerab end kooma selliste totruste peale ja samas tegijad mõtlevd muudkui uut taolist tsirkust välja, et leiba teenida.
 
maniila 09. detsember 2016, kl 15.16
noh nalja mõistab igaüks erinevalt. paraku meil see tänapäevane nali kipub sinna Ameerika poole kalduma - jalaga kanni ja tort näkku. eelnimetatud sari tundus mulle ka algul suht naljakas, aga lõpuks hakkas ära tüütama.
 
Alu 09. detsember 2016, kl 15.35
Ilmselt polegi keegi seda sarja tehes lootnud, et see vaatajaskonna rekordeid lööb. Vb tehti yldse reklaami myymiseks. Aga näe, mõni vaatab veel põlgusegagi koos reklaamidega. Ei saaks öelda, et ebaõnnestunud asi:)
 
rambo88 09. detsember 2016, kl 17.02
Ennast on naerutanud ainult kunagised sarjad, nagu Vigla Show, Wremja ja Sipelga 14. Kui leiaks kuskilt müügilt nende plaate, oleks kindel ostja.
 
Alu 09. detsember 2016, kl 18.00
Taolise teema puhul tahaks prouadelt kysida, et käib teil mõni Endli sugunegi akna all laulmas? Julgen pakkuda, et peale tuule ei laula seal keegi.
 
... 09. detsember 2016, kl 18.05
Endel endliks, aga miks peab mehele naise riided selga ajama, et ta naist mängiks?! Kas Eestis on näitlejate puudus või on see mingi väärastunud transvestiidi huumor?
 
Alu 09. detsember 2016, kl 18.18
... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Endel endliks, aga miks peab mehele naise riided s
> elga ajama, et ta naist mängiks?! Kas Eestis on nä
> itlejate puudus või on see mingi väärastunud trans
> vestiidi huumor?

Eks ilmselt selle pärast, et austet näitlejaprouad tahavad ka kõigis rollides olla ilusad kenad noored. Mida aga endli ema pole ega peagi olema, kuna reaalis on selliseid vänderdavaid ja tänitavaid mutte kylljaveel.
 
ennu 09. detsember 2016, kl 18.24
Pigem jah, ei ole naisnäitlejaid, kes sellise jabura rolliga hakkama saaks, nii et see rahvale naljakas kah oleks. Tänapäeval pole enam ühtegi komöödia näitlejannat. Need, kes on on tavalised ja suht ilmetud!
Kadunud Salme Reek oleks üks kanditaatidest, kuid kahtleksin kas temasugune natuur sellise ibarolli vastu oleks võtnud, kui ta veel elaks.
 
e 10. detsember 2016, kl 14.55
Ma nägin esimest osa ja siis seda osa, kus käis see feisbuugi-jant, laikimine ja sõbraks võtmine jn. Täpselt see, mida inimesed ise teevad, no natuke võimendatud kujul, mis peabki olema. Ja ma olin päri selle teemaga, hea oli naerda seda teemat, kuna endal feissi pole.
Kiiksuga inimesed, ehk jah, aga rõhutud on ikkagi meie elu teemadele, mitte kiiksuga inimestele. Kuigi, kes meid ikka mõõtnud on, et kes ja kui palju kiiksuga meist on? Mõni pealtnäha tavaline või ennast normaalseks pidav, siiski ei ole seda.
Näiteks üksi kurjategija, kelm, suli, abielupetis, elatise mittemaksja, alkohoolik, narkar, ülbik, tõusik, manipulaator, liiderdaja, armuke jne, kõik nad on kiiksuga inimesed ju.
 
maniila 10. detsember 2016, kl 16.02
Vt. Alu. Ma lugenud, et vanasti teatrites naisi ei olnudki. Kõiki naiserolle mängisid mehed. Üks minu lemmiksaateid "Saladused" - no oli seal selline tegelane nagu Mann, keda kehastas Mikk Saar. No vaatasin ja itsitasin, krd häsi mängis:)
 
Alu 10. detsember 2016, kl 21.09
Vot ei tea jah. Naised vist ei oskagi mängida või pulli teha, tahavad igalpool olla austatud ja jumalad. Naine nalja teeb siis reeglina ei teagi, kas nutta või naerda selle yle.
 
Millest jutt? 13. detsember 2016, kl 20.09
Kes on Endel Kellap??
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!