Halb kogemus
ühiskempsud
kriss 31. mai 2010, kl 22.07 |
Mida teie arvate ühis WC-dest? Näiteks kuskil söögikohas, klubis, asutuses?
Kas ma olen nunn või muidu imelik, aga kuna koolist saati olid nii poistel kui tüdrukutel ERALDI tualetid, siis millegipärast "meeldisb" see süsteem siiani.
Ega ma "vaheruumis" palja peega jookse, aga kuidagi mugavam on omi asju ajada, kui tead et su "naabriteks" on su sookaaslased.
Tõesti pseudoprobleem, aga hakkas huvitama.
( Meil tööl eraldi klientidele 3 WC-d - inva, naiste-, ja meeste WC, lisaks personalile oma). Kodus on teine asi - seal on omad inimesed. Aga ühiskondlikes kohtades?
Mida teie arvate?
Kas ma olen nunn või muidu imelik, aga kuna koolist saati olid nii poistel kui tüdrukutel ERALDI tualetid, siis millegipärast "meeldisb" see süsteem siiani.
Ega ma "vaheruumis" palja peega jookse, aga kuidagi mugavam on omi asju ajada, kui tead et su "naabriteks" on su sookaaslased.
Tõesti pseudoprobleem, aga hakkas huvitama.
( Meil tööl eraldi klientidele 3 WC-d - inva, naiste-, ja meeste WC, lisaks personalile oma). Kodus on teine asi - seal on omad inimesed. Aga ühiskondlikes kohtades?
Mida teie arvate?
r 31. mai 2010, kl 22.43 |
to r 31. mai 2010, kl 22.58 |
ppp 31. mai 2010, kl 23.22 |
Kõigega harjub, meil tööl ka ühine. Algul oli jah imelik meeldiva meeskolleegiga ühel ajal vetsuuksest välja astuda, teadmata, et just tema seal vett tõmbas, rääkimata muudest suhinatest ja sahinatest, ja veel hullem, kui koos vetsu sattusime, siis ju teab, kes kõrval. Segab küll. Aga kaua sa ikka häbeneda jaksad - kui minema peab, siis peab.
ootaja 31. mai 2010, kl 23.28 |
haha 31. mai 2010, kl 23.33 |
mm 31. mai 2010, kl 23.40 |
i 31. mai 2010, kl 23.45 |
Tartus Lõunakeskuse uues osas on ka üks WC ühine ja mina iga kord ehmun ära, kui seal olen ja mõni mees siseneb. Esimese hooga tekib alati pähe mõte, et äkki ma olen kogemata meeste vetsu läinud.
Aga see mõte mind iseenesest ei häiri, et vetsud ühised, lihtsalt võiks mingi suur silt uksel olla, minusugustele lollidele, et "jah, siin võivad tõesti nii naised kui ka mehed käia" :D
Aga see mõte mind iseenesest ei häiri, et vetsud ühised, lihtsalt võiks mingi suur silt uksel olla, minusugustele lollidele, et "jah, siin võivad tõesti nii naised kui ka mehed käia" :D
Assi 01. juuni 2010, kl 08.33 |
Viru keskuse unisex toilet ehmatas ka algul ära, aga nüüd - ok, las olla! Aga- kui need ühiskondlikud peltad (sest muud nad pole!) nii vasik-mustad poleks! Paberid maas, prill-laual verejäljed, vesi peale tõmbamata. Ööökkk! Inimesed, kes seal käivad on mukitud ja sätitud, aga ... kombed? Põle ollagi!
Võiks ju kehtida kirjutamata seadus, et mitte peale mind tulgu või solgiuputus vaid et peale mind olgu korras, et endal poleks ökk uuesti tulla.
Võiks ju kehtida kirjutamata seadus, et mitte peale mind tulgu või solgiuputus vaid et peale mind olgu korras, et endal poleks ökk uuesti tulla.
Kodukäija 01. juuni 2010, kl 09.56 |
hmm 01. juuni 2010, kl 10.02 |
vares 01. juuni 2010, kl 12.20 |
negative creep 01. juuni 2010, kl 13.16 |
unistaja 01. juuni 2010, kl 17.54 |
tt 01. juuni 2010, kl 19.00 |
r 01. juuni 2010, kl 20.33 |
r 01. juuni 2010, kl 20.38 |
ki 04. juuni 2010, kl 20.33 |
Sitamaja kadund 05. mai 2023, kl 17.09 |
Lisa postitus