Eile Kristiine Prismas kassas asetasin makstud kaubad kärusse,külje pealt ilmus kõrvale Prisma koristaja(paks naine,blondeeritud) käed puusas,jõllitades nagu ostja peaks eemale astuma ja koristaja solgiämbriga vahele lubama.Mina ei lubanud.
Siis koristaja tõmbles ja lükkas agressiivselt käru kus olid sees minu isiklikud asjad.Tõmbasin käru tagasi.
Siit kehtiv asjaõigusseadus§33 lg1,lg2
käru oli 1€ renditud minu valduses sel ajal, kellelgi ei ole ilma minu loata seda puutuda.
Kristiine Prisma koristajale siis kaupluse juhtlond
polnud õpetanud ,et müügisaalis oma tööülesandeid täites peab siiski juhinduma Korrakaitseseadus §55 lg1,lg2 avalikus kohas käitumise nõudeid.
Sama käib ka Kristiine Prisma poesaali põrandapeseumasinaga poes ringi sõitev mees(vanem ,hallide juustega)kes sõidab mõõda ostja varbaid-kandu ja jälginud ,et tavaliselt"ahistab "nii naisi üksi poes.
...ah ,et nemad täidavad oma tööülesandeid...
Koristaja ja ms.poe väiksed" mutrikesed" peaksid ostjatega samas ruumis võimalikult vähe tähelepanu äratama ja ostjaid nende erinevates ostuettappides mitte segama.
Täitku siis kui ostjaid pole.
Kõik teavad ,ostja maksab nende palga.
See on siis Kristiine Prisma hetke sõnum tarbijale klientide "väärtustamisest".
Järeldus, prisma suhtumine tarbijasse-enesekeskne mis tähendab et,firma on olemas,et kasvatada kasumit.
Muu pole poele oluline.