Jah, mina pean ka passiga lehvitama, kuna arvatakse et ma oma vanuse suhtes lõõbin, kui oma tegelikki vanust ütlen. Aga kui olin 20-aastane,siis oli vastupidi. Ma ei tea, kuidas oli tollal reaalselt mu välimusega, kuid fotodel peeti mind vanemaks. Ega ma fotogeeniline polnud, enamik fotograafi juures tehtud pildi läksid hävitamisele. Kiid kord, mildain 21, tulid ükskord mul ilusad pildid. Olin väga rahul. Kuid paraku ütlesid kõik siis, et pidin vanem kui 21 välja nägema neil gotodel.
3 aastat tagasi aga oli 1 töökaaslasest vene naine, keda pidasin välimuselt 60+vanuseks. Ise olin sel ajal 48. Ühel päeval olid seinal kõigi meie töötajate nimed koos sünniaastaga. Ja pidin peaaegu šomi saama, kui selgus, et see naine oli minust 8 aastat NOOREM! Ainult 40. Kuid välimuselt paistis meist kõigist vanim välja. Kuid temal, nagu selgus hiljem, oli hoopis alkoholiprobleem. See siis tegigi teda välimuselt 12 aastat vanemaks tegelikust vanusest! Ta nägi tõesti mammilik välja, samas kui mind peeti maximum 35-37-aastaseks! Ma nägin sellest naisest tõesti noorem välja