Halb kogemus
Näljased pensionärid Toidumessil
tiina 05. mai 2017, kl 18.57 |
Kohutav, mis täna Lauluväljakul toimus. Toidumessile oli tasuta sissepääs ning kogu messiala kubises näljastest vanuritest. Kuidas nad tasuta jagatud näidispalukeste ümber tunglesid! Nooremad proovisid pakutavat ikka tikuga, aga vanainimesed võtsid liudadelt näppudega, et ikka korraga rohkem saaks. Ühe juustuleti ees lihtsalt seisid ja õgisid.
Nõukaaegsed inimesed on vanaks saanud. Pole eneseväärikust, pole kombeid.
Nõukaaegsed inimesed on vanaks saanud. Pole eneseväärikust, pole kombeid.
mitte veel pensionär 05. mai 2017, kl 19.37 |
...aga hirm on juba ette. Kas oled kursis, millise olematu rahaga peavad vanainimesed hakkama saama? Need, kelle lapsepõlv möödus sõjas, kes on rabanud 6 päevase töönädalaga ja kes ei saanud last ise kasvatades sentigi? Need vanurid on üle elanud mitu rahareformi ja vb kõik säästud kaotanud. Kas alla 300 euroga saab inimväärselt elada, kommunaalide eest maksta, rohud osta ja süüa? Hambutud on nad nagunii, sest seda luksust ei suuda isegi töölkäijad endale lubada.
P.gulased saavad rohkem + prii elamine, aga ikka lasevad jalga...ei saa hakkama.
Kahju peaks tundma, sest sellises püsivaesuses inimesed loomastuvadki.
P.gulased saavad rohkem + prii elamine, aga ikka lasevad jalga...ei saa hakkama.
Kahju peaks tundma, sest sellises püsivaesuses inimesed loomastuvadki.
pähh 05. mai 2017, kl 19.56 |
nõus pähhiga 05. mai 2017, kl 20.11 |
Helve Tamm 05. mai 2017, kl 22.14 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 254 |
Ei tea kust sina tead kas paksmaol on kõht tühi või ei? Kas oma vanaemasse ka nii halvasti suhtud? On lihtsalt inimesi kes käivad tasuta toittu rabamas ja kes ei käi. Aga irvitada on kole matslikkus!
Mina nägin Rimis maasikate müügikohas kui üks tudengimoodi noormees sõi järgepanu tühjaks kõik väljapandud maasikatükid. Ju oli ka kõht tühi ja mis siis!
Mina nägin Rimis maasikate müügikohas kui üks tudengimoodi noormees sõi järgepanu tühjaks kõik väljapandud maasikatükid. Ju oli ka kõht tühi ja mis siis!
aeg 05. mai 2017, kl 22.20 |
pähhga nõus 05. mai 2017, kl 22.59 |
tänapäeva noored 05. mai 2017, kl 23.28 |
tiina 06. mai 2017, kl 07.32 |
Meie oma eesti noored pensionärid olid. Käbedad paksud mutid, kes lapselapsi hoida ei viitsi (" Ma pean ju ennast arendama, vabastavas hingamises käima!"), aga koos sõbrannaga midagi tasuta kahmama on kohe valmis. Usun ka, et tõsiselt hädas vanainimene küll seal ei trüginud ega tõugelnud.
sulle ju öeldi 06. mai 2017, kl 08.35 |
... 06. mai 2017, kl 08.59 |
küll on hale 06. mai 2017, kl 09.03 |
loogiliselt 06. mai 2017, kl 14.10 |
messi korraldusmeeskonnast 06. mai 2017, kl 17.01 |
õ 06. mai 2017, kl 18.49 |
rahunege, atrofeerunud pöialdega nutinoored 06. mai 2017, kl 19.12 |
Maali M 06. mai 2017, kl 19.25 |
eelmisele popkornile 06. mai 2017, kl 19.37 |
saavad neetud need, 06. mai 2017, kl 20.23 |
kes vanu ja hädas inimesi mõnitavad. täna üks penskar, kellele ilmselt oli mingi närune rahatäht pihku topitud, lasi kuuldavale kiiduavaldused euroopa liidu ja pensionäride hea elujärje kohta. okse tuli peale seda kübaramoori reporteris kuulata ja vaadata. või tema aina soojendav soojal maal oma haigeid kombitsaid, et mõtle, milline õnn, nüüd saab raha kõrvale panna ja muudkui reisida.
ja siis tulevad noored ning räuskavad vanade üle, kui neil kõht tühi on ja tahaks ka killukese head-paremat suhu pista. reisimisest nad ilmselt ei unistagi ja mingeid priskeid grillitud lihakäntsakaid nad oma hambutu suuga süüa ei saakski. las võtsid seda juustugi siis, seda nad veel suudavad neelata.
milline jätistunud põlvkond on sirgumas. ikka nõnda ajud ära tambitud, et pole ei au ega väärikust küünemustagi eest olemas.
ja siis tulevad noored ning räuskavad vanade üle, kui neil kõht tühi on ja tahaks ka killukese head-paremat suhu pista. reisimisest nad ilmselt ei unistagi ja mingeid priskeid grillitud lihakäntsakaid nad oma hambutu suuga süüa ei saakski. las võtsid seda juustugi siis, seda nad veel suudavad neelata.
milline jätistunud põlvkond on sirgumas. ikka nõnda ajud ära tambitud, et pole ei au ega väärikust küünemustagi eest olemas.
Ah, et polnudki EESTLASED? 06. mai 2017, kl 22.14 |
Kuradi hästi need venelased eesti keele ära õppinud! Muudkui jõlguvad 24/7 siin Foorumis ja kräunuvad ning sõimavad!!! :D :D
P.S.
Kõige jõledamad jäletised ongi eestlased ise! See teemaalgataja äkki
USA-st või? :D
Vahi, mis talle haiget tegi? Näljane vanur! Sa pooletoobine EV pensi suurust ka tead või?
P.S.
Kõige jõledamad jäletised ongi eestlased ise! See teemaalgataja äkki
USA-st või? :D
Vahi, mis talle haiget tegi? Näljane vanur! Sa pooletoobine EV pensi suurust ka tead või?
misasja 06. mai 2017, kl 22.14 |
sa misasja 06. mai 2017, kl 22.28 |
oled kalk ja külm inimlaadne.
kas sa tead, kuidas meie vanad elavad, kuidas nad söövad, kuidas end tunnevad.
ma ei taha teada, kuidas elab eripensionär, või see, kel laps kuskil soojal kohal sõimamas omaenda riigi vaesusse kupatatud ülejäänuid, teda toetab..
ei taha teada ka sellest ennastimetlevast vanast naisest, kes apteekidesse oma suurendatud pildi näitamiseks ja eluõpetuseks on raha eest lasknud üles riputada. ei taha kuulda ka neist penskaritest, kes tulevad näppu viibutama, et need piskust ära elavad ülejäänud ei oska tänulikud olla, tühjast kõhust ja räbaldunud riidehilpudest ja hambutust suust hoolimata.
öaaakkk, milleni me küll oleme jõudnud. omade nahka nülgimas ja võõraste eest liputamas, endale vastu rinda tagumas, et näete, mina olen see õige ja ülejäänud, te olete saast, sest olete lasknud end paljaks varastada... jäle, ja enamgi veel.
kas sa tead, kuidas meie vanad elavad, kuidas nad söövad, kuidas end tunnevad.
ma ei taha teada, kuidas elab eripensionär, või see, kel laps kuskil soojal kohal sõimamas omaenda riigi vaesusse kupatatud ülejäänuid, teda toetab..
ei taha teada ka sellest ennastimetlevast vanast naisest, kes apteekidesse oma suurendatud pildi näitamiseks ja eluõpetuseks on raha eest lasknud üles riputada. ei taha kuulda ka neist penskaritest, kes tulevad näppu viibutama, et need piskust ära elavad ülejäänud ei oska tänulikud olla, tühjast kõhust ja räbaldunud riidehilpudest ja hambutust suust hoolimata.
öaaakkk, milleni me küll oleme jõudnud. omade nahka nülgimas ja võõraste eest liputamas, endale vastu rinda tagumas, et näete, mina olen see õige ja ülejäänud, te olete saast, sest olete lasknud end paljaks varastada... jäle, ja enamgi veel.
moondunud 06. mai 2017, kl 23.17 |
to 22. 14 07. mai 2017, kl 04.25 |
Viimased 25 aastat on eesti koolides õppinud väga palju vene emakeelega noori.
Loomulikult on neil eesti keel puhtalt suus.
Tuttav töötab eesti koolis, kus on palju puhtast vene perekonnast lapsi õppinud.
Nii et ei maksa targutada. Ei ole enam nõukaaeg, kui vene lapsed õppisid rangelt vene koolis.
Loomulikult on neil eesti keel puhtalt suus.
Tuttav töötab eesti koolis, kus on palju puhtast vene perekonnast lapsi õppinud.
Nii et ei maksa targutada. Ei ole enam nõukaaeg, kui vene lapsed õppisid rangelt vene koolis.
Juhan T 07. mai 2017, kl 08.27 |
Lisa postitus