Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Näljased pensionärid Toidumessil
 
tiina 05. mai 2017, kl 18.57
Kohutav, mis täna Lauluväljakul toimus. Toidumessile oli tasuta sissepääs ning kogu messiala kubises näljastest vanuritest. Kuidas nad tasuta jagatud näidispalukeste ümber tunglesid! Nooremad proovisid pakutavat ikka tikuga, aga vanainimesed võtsid liudadelt näppudega, et ikka korraga rohkem saaks. Ühe juustuleti ees lihtsalt seisid ja õgisid.
Nõukaaegsed inimesed on vanaks saanud. Pole eneseväärikust, pole kombeid.
 
mitte veel pensionär 05. mai 2017, kl 19.37
...aga hirm on juba ette. Kas oled kursis, millise olematu rahaga peavad vanainimesed hakkama saama? Need, kelle lapsepõlv möödus sõjas, kes on rabanud 6 päevase töönädalaga ja kes ei saanud last ise kasvatades sentigi? Need vanurid on üle elanud mitu rahareformi ja vb kõik säästud kaotanud. Kas alla 300 euroga saab inimväärselt elada, kommunaalide eest maksta, rohud osta ja süüa? Hambutud on nad nagunii, sest seda luksust ei suuda isegi töölkäijad endale lubada.
P.gulased saavad rohkem + prii elamine, aga ikka lasevad jalga...ei saa hakkama.
Kahju peaks tundma, sest sellises püsivaesuses inimesed loomastuvadki.
 
pähh 05. mai 2017, kl 19.56
no need kes seal niimoodi ahmivad, ei ole küll need, kes ikka tegelikult hädas on. Need kes seal niimoodi peoga suhu topivad, need on lihtsalt rämpsmass, kes on valmis kõiki ja kõike mõne tasuta asjakese pärast jalge alla trampima.
 
nõus pähhiga 05. mai 2017, kl 20.11
need paksmaod, kes ahmivad ja trambivad teisi jalge alla, on tõesti mitte need, kel seda lisa vaja oleks.
Helve Tamm 05. mai 2017, kl 22.14
Ei tea kust sina tead kas paksmaol on kõht tühi või ei? Kas oma vanaemasse ka nii halvasti suhtud? On lihtsalt inimesi kes käivad tasuta toittu rabamas ja kes ei käi. Aga irvitada on kole matslikkus!
Mina nägin Rimis maasikate müügikohas kui üks tudengimoodi noormees sõi järgepanu tühjaks kõik väljapandud maasikatükid. Ju oli ka kõht tühi ja mis siis!
 
aeg 05. mai 2017, kl 22.20
Las need eespool plärtsuvad lapsed saavad ise vanaks. Võtku siis sõna. Praegu plärtsuvad asjadest, millest ise midagi ei taipa. Arvavad, et nende lapsemaailm ongi tegelik maailm.
 
pähhga nõus 05. mai 2017, kl 22.59
need on rämpsmass muidugi, ilmselt veel pigem võõramaist päritolu suures osas. sõjaajal üleskasvanud ja ehtsat viletsust näinud vaesemad inimesed ei ole naljalt sellised, pole nii loomastunud.
 
tänapäeva noored 05. mai 2017, kl 23.28
ostavad mingit mõttetut ja kallist valmistoitu, aga endal on kõik võlgu, panga orjad
 
usun 05. mai 2017, kl 23.49
Eestlasi oli nende hulgas kindlasti väga vähe.
 
tiina 06. mai 2017, kl 07.32
Meie oma eesti noored pensionärid olid. Käbedad paksud mutid, kes lapselapsi hoida ei viitsi (" Ma pean ju ennast arendama, vabastavas hingamises käima!"), aga koos sõbrannaga midagi tasuta kahmama on kohe valmis. Usun ka, et tõsiselt hädas vanainimene küll seal ei trüginud ega tõugelnud.
 
sulle ju öeldi 06. mai 2017, kl 08.35
Laps, mine nüüd koolitükke õppima!
Liiga vara veel täiskasvanute foorumis oma lollusi lagedale tuua.
Vaata enne peeglisse, kui teisi halvustad.
Nende "muttide" paksust näed, aga oma lollust?
 
... 06. mai 2017, kl 08.59
Käisin ka ja tõesti, vene vanamutid rabasid peoga omale kottidesse tasuta näidiseid. Vorstiletis üks saatis nad pikalt ja kus siis läks kisamiseks ja mürgliks. Lõpuks tulid mingid korraldaja moodi asjad ja viskasid need loomad õnneks välja.
 
küll on hale 06. mai 2017, kl 09.03
kuidas nüüd tulevad kõik samalaadsed välja klähvima ja õigustama.
 
huvitav 06. mai 2017, kl 09.19
Mida need klähvijad ise sinna tegema läksid ?
 
loogiliselt 06. mai 2017, kl 14.10
Selline krabamise ja tõuklemise komme on idanaabritel, kes tunnevad, et paha Eesti ja pahad eestlased on neile liiga teinud.
Eestlastest vanainimesed on tagasihoidlikud.
 
messi korraldusmeeskonnast 06. mai 2017, kl 17.01
Sellist asja ei ole messil olnud. Mitte ükski korraldaja ei ole kedagi välja visanud.
Laste väljamõeldis!
 
õ 06. mai 2017, kl 18.49
See on ju veel hullem, kui korraldajad seal läbustamist, krahmamist ja loomastumist tolereerivad ning selliseid välja ei viska.
 
rahunege, atrofeerunud pöialdega nutinoored 06. mai 2017, kl 19.12
vaevalt, et teil õnnestub tänaste penskarite vanuseks saada;
poolpimedate, poolkurtide ja poollollidena ning rämpstoidu keemia sissekühveldamisest öösel fosforina helendavatena ehk keskeani veate välja...
 
Maali M 06. mai 2017, kl 19.25
Häbi noortele, kes kamba kokku võtsid ja jõuga ühe laua juurest teise käisid ja kõike head paremat kottidesse toppisid. Oli umbes kümne liikmeline noormeeste ja neidude kamp. Keegi ei julgenud ka vahele astuda ja neid paika panna.
 
eelmisele popkornile 06. mai 2017, kl 19.37
Misajast 60 aastased mamselid noored on? Muidugi, 80 aastase jaoks kindlasti...
 
saavad neetud need, 06. mai 2017, kl 20.23
kes vanu ja hädas inimesi mõnitavad. täna üks penskar, kellele ilmselt oli mingi närune rahatäht pihku topitud, lasi kuuldavale kiiduavaldused euroopa liidu ja pensionäride hea elujärje kohta. okse tuli peale seda kübaramoori reporteris kuulata ja vaadata. või tema aina soojendav soojal maal oma haigeid kombitsaid, et mõtle, milline õnn, nüüd saab raha kõrvale panna ja muudkui reisida.
ja siis tulevad noored ning räuskavad vanade üle, kui neil kõht tühi on ja tahaks ka killukese head-paremat suhu pista. reisimisest nad ilmselt ei unistagi ja mingeid priskeid grillitud lihakäntsakaid nad oma hambutu suuga süüa ei saakski. las võtsid seda juustugi siis, seda nad veel suudavad neelata.
milline jätistunud põlvkond on sirgumas. ikka nõnda ajud ära tambitud, et pole ei au ega väärikust küünemustagi eest olemas.
 
Ah, et polnudki EESTLASED? 06. mai 2017, kl 22.14
Kuradi hästi need venelased eesti keele ära õppinud! Muudkui jõlguvad 24/7 siin Foorumis ja kräunuvad ning sõimavad!!! :D :D
P.S.
Kõige jõledamad jäletised ongi eestlased ise! See teemaalgataja äkki
USA-st või? :D
Vahi, mis talle haiget tegi? Näljane vanur! Sa pooletoobine EV pensi suurust ka tead või?
 
misasja 06. mai 2017, kl 22.14
ei ole noor, aga räuskan inimsuse kaotanud loomastunud häbiväärsete vanade üle küll.
 
sa misasja 06. mai 2017, kl 22.28
oled kalk ja külm inimlaadne.
kas sa tead, kuidas meie vanad elavad, kuidas nad söövad, kuidas end tunnevad.
ma ei taha teada, kuidas elab eripensionär, või see, kel laps kuskil soojal kohal sõimamas omaenda riigi vaesusse kupatatud ülejäänuid, teda toetab..
ei taha teada ka sellest ennastimetlevast vanast naisest, kes apteekidesse oma suurendatud pildi näitamiseks ja eluõpetuseks on raha eest lasknud üles riputada. ei taha kuulda ka neist penskaritest, kes tulevad näppu viibutama, et need piskust ära elavad ülejäänud ei oska tänulikud olla, tühjast kõhust ja räbaldunud riidehilpudest ja hambutust suust hoolimata.
öaaakkk, milleni me küll oleme jõudnud. omade nahka nülgimas ja võõraste eest liputamas, endale vastu rinda tagumas, et näete, mina olen see õige ja ülejäänud, te olete saast, sest olete lasknud end paljaks varastada... jäle, ja enamgi veel.
 
irw 06. mai 2017, kl 22.36
Lõualotiga makaak jälle teemat siin solkimas.
 
moondunud 06. mai 2017, kl 23.17
irve näol ei saa irw ilma koletu irveta iial enam elada. kahju, tunnen kaasa.
 
jah 07. mai 2017, kl 00.36
ja ongi paras.
 
to 22. 14 07. mai 2017, kl 04.25
Viimased 25 aastat on eesti koolides õppinud väga palju vene emakeelega noori.
Loomulikult on neil eesti keel puhtalt suus.
Tuttav töötab eesti koolis, kus on palju puhtast vene perekonnast lapsi õppinud.

Nii et ei maksa targutada. Ei ole enam nõukaaeg, kui vene lapsed õppisid rangelt vene koolis.
 
Juhan T 07. mai 2017, kl 08.27
Need toitu kotti toppiv kamp oli aastates 18- 22 kes jõuliselt tegutsesid. Neid noored muidugi ei näinud. Arvasid, et need olid juba pensionärid kuna tööl ei käi ainult märatsevad.
 
Juhan T-le 07. mai 2017, kl 12.06
Mis rahvusest noored? Kultuuritoojad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!