Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Peeretamine riiulite vahel
 
tõde 18. august 2010, kl 16.02
Võin kihla vedada, et poes peeretavad põhiliselt autosõitjad, kellel pärast mõneajalisele istumisele järgnevat väikest jalutuskäiku loomulikult pauk lahti läheb. Jalgsi liikuja suurema tõenäosusega õiendab vajaduse tänaval või ühissõidukis.
 
möö ja mää 18. august 2010, kl 17.57
Loomulik pauk? No võiks arvata, et seemnepurskest räägid :))) Ja teised kodanikud õiendavad loomuliku paugu tänavale.... Ehhee no naljanumber!
 
autoomanik 18. august 2010, kl 18.49
to Autor: tõde
Aeg: 08-18-10 16:02
täitsa mööda, autoomanik õiendab oma asjad privaatselt autos ära, mitte ei lähe kaaskodanike nina alla oma aroome levitama. Pealegi on autoomanikud keskmiselt intelligentsemad ja ei lase peeru avalikus kohas.
 
ewr 18. august 2010, kl 20.56
Parem @!#$ õhus kui valu kõhus.
 
hahahaaa 18. august 2010, kl 21.58
vot, sellepärast on autode salongid jäle peeru haiz,
 
fuff 19. august 2010, kl 01.53
Ahhh... oli mul eile Selveris kogemus, kus olin riiuli ääres, teisel pool riiulit oli mingi ülesmukitud daam. Riiuli vahelt nägin äkki, kuidas daam vilksamisi ringi vaatas, siis veidi kummardus ja üsna kuuldavalt "tsossssss" tegi. No löi alles hais üles... oohh... pidin peaaegu otsad andma. Aga minema sain.
 
päh 19. august 2010, kl 02.28
fuff
selveris riiulid läbi ei paista, võimatu näha, kes teisel poolt on. seega pidid sa ikkagi mingis pilbastest koosnevate riiulitega maapoes seda "daami" nuusutama. a ja kas sa seepärast arvasid, et daamiga tegu, et erinevalt tavakundedest peeretas tema poes viibimise ajal kõigest ühe korra?
 
tõde 19. august 2010, kl 06.53
to Autor: autoomanik
Aeg: 08-18-10 18:49

Räägi aga. Füsioloogia on juba kord selline, et kõveras istudes ei ole @!#$ nii varmas tulema kui püsti seistes. Nii et peeretamine pärast enda püsti ajamist ja natuke jalutamist on väga tavaline asi. Kuigi pidasid vajalikuks seda ilmset fakti eitada, kehtib see kindlasti ka sinu kohta, lihtsalt pead ennast mingiks kultuuritariks vist, kellel ei sobi seda tunnistada.

Auto omamine või mitteomamine ei puutu siin muide üldse asjasse. Asi on istuvas asendis olemises enne poodi sisenemist, nii et täpselt sama kehtib ka kaassõitjate kohta. (Välja arvatud muidugi sinu autos, kus kõik intelligendid peeretavad kooris enne väljumist, et jumala pärast seda mitte avalikus kohas teha. irw) Iseenesest kehtib see ka ühistranspordis istudes sõitjate kohta, kuid sellisel puhul on tavaliselt tee poe ukseni natuke pikem, nii et @!#$ jõuab veel väljas ära tulla.
 
tõde 19. august 2010, kl 06.57
Hahaa, nüüd peab vist selgitama, et need kaks tsenseerituud sõna minu eelmises postituses olid mõlemad "pe-er", mitte midagi vängemat. :)
 
kiira 20. august 2010, kl 16.16
jah ükskord kui mees haisutas kodus ja ma oigasin lõputust haisust, et nii ÕUDNE hais, siis tema naeratas malbelt ja ütles õudsalt hea hais lillelõhn...no mis sa jobuga räägid.
 
Siga sittus silm pilkus 23. juuni 2022, kl 20.41
https://www.youtube.com/watch?v=FHxQc2mWpZs
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!