Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Mida kinkida isale sünnipäevaks? 43.aastane(isa)
 
Ma ei oska nime valida 27. oktoober 2017, kl 22.56
Palun pakkuge ideid mida kinkida isale sünnipäevaks, ainult paar päeva on aega!
 
no anna mõistust! 28. oktoober 2017, kl 00.43
Oot-oot - see on ju ometi SINU isa? Kes peaks teda paremini tundma.....
 
parim kink 28. oktoober 2017, kl 14.40
parim kink on raamat - öeldi vanasti ning lisati, aga see tal juba on. Kui sinu isal ka raamat juba on:) siis kingi talle elamus. Korralda mingi pere ühine tegevus, kuhu isa lihtsalt kohale tuleb. Kuna sa siin just liialt palju infot ei jaga ja sinu rahalisi võimalusi ei tea, siis on midagi konkreetset pakkuda ikka üsna võimatu. Igal juhul on tal rohkem rõõmu ühisest tegevusest kui mingist asjast, mis seisma jääb. Olgu see kasvõi ühine matk väikse piknikuga, pannkoogihommik lähimas kohvikus, bowling või mis tahes muu tegevus sõltuvalt su rahakotist, elukohast vms.
 
B Hellu 25. jaanuar 2018, kl 16.18
Egas jah, alati ei tunne enda isa nii hästi, kui arvata võiks. Mul olid isaga lapsepõlves keerulised suhted ja see jõudis otsaga ka täiskasvanuikka välja ning kuigi nüüd asi on paranema hakanud, siis ikka käib asi üle kivide ja kändude. Ideaalsete peresuhetega perest pärit inimesel ongi vist keeruline mõista.
Aga kui asi läheb jõulu-, sünnipäeva- või isadepäevakingi tegemiseks siis tavaliselt olen ühest neist variantidest midagi leidnud:
https://chilli.ee/pakkumised (vautšeriportaalist kusjuures leiab mõnikord suht ägedaid asju)
http://nodi.ee/kingiideed-ee/kingitused-meestele...
https://www.kingitus.ee/kingitused-kategoorias...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!