Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Helmed-isa ja poeg
 
Margot-vaatas just ETV saadet 18. september 2010, kl 16.11
Isahelme tundub olema täielik russofoob ja poeghelme (Kolmeraudse saatest) tundub, et on homofoob.
Mida neist arvate?
(Ise ma olen ka natuke homofoob, tunnistan seda, aga mitte nii väga).
 
qwerty 18. september 2010, kl 17.24
Mart Helme on üks kõige targemaid poliitikuid Eestis üldse. Ta oli Venemaal aastaid suursaadikuks ja küllap teab, millest räägib. Martin on natukene vinti üle keernud, aga iva ta jutus on. Julgeb välja öelda, paljud ei julge.
 
nii 18. september 2010, kl 18.09
Ja mis russofoobias halba on? Igati alalhoidlik ja mõistlik suhtumine ju, ajalugu arvestades.
 
greip 18. september 2010, kl 20.00
Vana Helme on intelligentne mees, las hoiab ilusasti seda Vene-teemat tasakaalus, sest tibake valvsust Venemaa suunal teeb ainult head. Kuidas noor Helme sellise sallimatu ja ebasümpaatse maailmavaatega välja kukkus, seda ei oska arvata. Väljaütlemised a la naise õige koht ongi pliidi ääres, homoseksualism on haigus, ei paranda seda pilti kuidagiviisi. Ta olevat kristlane, nagu ise kord mainis... Paha lugu küll, kui taas kord üks elav näide, mis kristlus inimesega teeb? Või on hoopis nii, et ei aidanud seegi. No mine tea.
 
relax 18. september 2010, kl 20.25
Noorel poisil lihtsalt veri vemmeldab rohkem ja julgeb enam välja öelda selle, mida teised pelgavad. Samas, võrreldes 5 aasta taguse ajaga on ka tema muutunud vaoshoitumaks ja diplomaatilisemaks oma ütlustega.
 
noojah 18. september 2010, kl 23.28
Vana Helme mulle enamasti meeldib. Noore arvamised-ütlemised meeldivad ka mõnikord. Seekord jäin aga mõtlema selle üle, et tõepoolest: miks muudel vähemustel (nt polügaamid) on vähem õigust neile sobiv perekond moodustada kui homodel?
 
uuh 19. september 2010, kl 00.00
rõvedad kitsarinnalised inimesed üldse ei kannata silmaotsaski eriti seda poega
 
yks lesbi 19. september 2010, kl 15.37
Ma kaa ei kannata neid !!!
 
yks lesbi 19. september 2010, kl 15.44
nagu kommentaaridest näha et naistele meeldivad vanemad mehed. Vanamees Helme meeldib,poeg ei meeldi .
 
infoks 19. september 2010, kl 17.16
kas saaks linke neile saadetele ja saadete nimed, tõesti ei saa aru millest jutt.
 
eesti ilus naine 19. september 2010, kl 17.56
kolmeraudses oli noorem väga asjalik. kahju et neid nii vähe on, kes julgevad neile, kel pole mingid väärtused pühad, vastu hakata. vanem Helme ehk on liialt sellest vanast nõukaajast läbi imbunud, aga noorem annab õiglaselt ja tõesti kolmeraudselt..irw tublid mehed mõlemad - tegijad, mitte mingid susserdised, kes üritavad pugeda ja olla nagu teistele meeldib. hobo- ja russofoobideks neid ei pea, pigem asjalikeks eesti meesteks. oleks neid ainult rohkem!
 
eesti ilus naine 19. september 2010, kl 17.58
vabandust - mitte "hobo" vaid homo.
 
claratutiluti 20. september 2010, kl 09.47
Ei meeldi nad mulle. Ja seetõttu ka väldin saateid, kus nad esinevad.
 
. 20. september 2010, kl 09.55
Ei meeldi, nad, eriti isa pean silmas, võivad olla targad ja laia silmaringiga, aga nende vaated pole minu maitse. Vene küsimustes kattub mu vaade rohkem Marko Mihkelsoniga.
 
km 20. september 2010, kl 11.52
Millegipärast on vana Helme tihe külaline Vabariigi kodanike saates, kus ta siis kõigist üle karjub ja mingeid hullumeelse paranoiku Venemaa-teemalisi vandenõuteooriaid levitab.
Mis puutub noorde Helmesse, siis pidasin teda alati tema nunnu näo ja geeliga peadligi lakutud hoolikalt lokki vajutatud soengu tõttu geiks. Üllatusega kuulsin, et tal mitu last ja padukristlane veel pealegi. Alati mõtlen, kui teda vihkavalt homoteemast rääkimast kuulen, kas tegemist pole mingi enesekaitsega. Et need, kes kõige rohkem homosid vihkavad, on tegelikult ise kapihomod.
Ei meeldi mulle kumbki neist, kaks haruldaselt rumalat ja kitsarinnalist inimest.
 
tõesti-tõesti 20. september 2010, kl 13.21
Pojuke on kõige konservatiimsem konservatiiv kõikide kõige konservatiimsemate konservatiivide seas:)
Miks küll üks noor mees sellise piduripositsiooni valinud on, ei saa tõesti aru. See rong, et naised pliidi äärde ja homod seina äärde, on ammu läinud ja karavanile järele haukumine asja ei muuda.
 
Kas 16. november 2010, kl 08.25
Martin on Mardi poeg? Esimesest abielust siis ehk? Kes ta ema on?
 
! 16. november 2010, kl 08.28
Tubli mees, oleks neid rohkem!
 
mölakas 16. november 2010, kl 13.14
ei tea kas see on russofoobia või reaalne arusaam vene ohust aga kui kui lugeda eilset delfit kus üks Venemaa võimuladviku pea ideolooge ütleb et eestlased pole rahvus vaid hõim ja kui USAga midagi juhtub siis okupeerime Baltikumi uuesti
nii et mõelge ise
 
iks 16. november 2010, kl 13.55
Helmetel on olnud julgust rääkida seda, mida tegelikult paljud mõtlevad, aga kunagi ei ole julgust seda avalikult välja öelda.
Poleks neid ja nendesarnaseid, oleks meil ka valdav tundlikel teemadel (sh. siis vene temaatika, viimastel aastatel eriti homojamad) ainult üks poliitiliselt korrektne möla. Soov kõike siluda, näidata ülimat tolerantsust ja püüda kõigile (gruppidele) meeldida, võib lõppeda ka selaga, et meil siisn tuleb üks multikulti ja muud jamad.
 
mölakas 16. november 2010, kl 16.33
tegelikult mis on russofoobia??????
hirm kõige venepärase ees?????
vaadates Venemaa VÕIMUDE tegevust siis
kas hirm või ohu teadvustamine on russofoobia????
ei ole
lisaks tembeldatakse Venemaal liberaalne opositsioon kah russofoobideks ole sa kas või üle ilma tuntud vene kirjanik kes juba venekeelsesse kultuuriruumi kuuludes ja seda kultuuri luues ei sa mitte kuidagi olla russofoob
 
mimmu 16. november 2010, kl 16.40
mulle nad meeldivad, sest julgevad seista omaenda põhimõtete eest, mitte ei ole mingid laialivalguvad poliitbroilerid. Vana Helme juttu tasub silmas pidada, vene ohtu ei ole võimalik alahinnata, ajalool on kalduvus korduda..m´ida me ju kindlasti ei soovi. Või noh välja arvatud kesikud.
 
teadja 16. november 2010, kl 23.59
Martini ema on kunstiteadlane Sirje Helme, tal on ka kaksikõde ja veel üks vanem õde.
 
Mari 17. november 2010, kl 11.19
Mulle on mõlemad väga sümpaatsed. Meeldivad nende põhimõtted. Need on õiged ja tõepoolest nad analüüsivad nähtusi sügavuti ja oskavad ette näha milleni üks või teine samm meid viia võib. Ainult sellised inimesed oskavad hoida ära suuri eksimusi ja õnnetusi tulevikus. Kahjuks ei suuda nemad üksi midagi ära teha kui riik Euroopa Liidule ja Ameerikale p.... poeb. Lipitsejaid on palju. Arukust ei saa küll foobiaks nimetada. Seda et homod kõiki kes vähegi oma peaga mõtlevad ja nende ajupesust end ei lase kõigutada, homofoobideks sõimavad, on nende viga, mitte Martin Helme oma. Seda võib ju konservatiivsuseks nimetada, aga see ei ole selline nui neljaks konservatiivsus või pidurlik, see on lihtsalt tark ja igati läbimõeldud seisukoht. Ta ei ole üleliia konservatiivne. Ta peab väärtusteks tõepoolest seda, mida peaksid väärtustama kõik, et inimkond õnnelikumana püsiks ja tulevased põlvkonnad võiksid rahus elada, mitte meie kõiketolereeriva minnalaskmise tagajärgede pärast kannatada. Tehtut tagasipöörata hiljem enam ei saa, see elab oma elu edasi ja areneb sinna suunda kuhu ise tahab. Põhiväärtuste jalgeallatallamine on õnnetuseks kogu inimkonnale.
 
meeldivad 17. november 2010, kl 11.35
Neid on alati huvitav kuulata. Mulle meeldivad mõlemad.
 
mulle ka 17. november 2010, kl 13.25
väga meeldivad. intelligentsed, julged inimesed.
 
jubejube 17. november 2010, kl 15.59
helmed ajavad hirmu ja õõvastuse peale. häbi sellistega samas riigis elada, kitsarinnalised, paremäärmuslikud, väljendavad kõik mis minu meelest eestis valesti on.
 
rooma 25. november 2010, kl 00.43
väga ebameeldivad, väikesed diktaatorid.
 
Karuks 25. november 2010, kl 14.37
Vana Helme pole just maailma ausaim tegelane. Kui keegi viitsiks uurida, miks H. saadikuametist päevapealt kinga sai, saaks suure üllatuse osaliseks.
 
ja mis 26. november 2010, kl 17.55
sa karuks lõpuni ei seleta?
või poldki midagi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!