Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Vihkan valgeid täppe oma küüntel!
 
Kopp ees täiega 06. märts 2018, kl 15.39
Kas tõesti pole sellele probleemile mingit lahendust!? Kasutan korrapäraselt küüneõli ja kätekreemi, mis ka küüntele hea on aga ikka miski ei aita. Need valged täpid ei kao ära! Kui üjs kasvab välja, siis on uus juba näha! Kogu aeg ei taha ka ju geeliga küüsi katta, tahaks naturaalselt ilusaid küüsi, aga need valged täpid rikuvad kõik ära!
 
Täpitu 07. märts 2018, kl 17.10
Osta apteegist vitamiinid küüntele, mis sisaldavad tsinki, siis saad lahti. Muidugi tuleb neid vitamiine ka võtta, ostmisest ja kapi peale panemisest ei ole kasu :)
 
t ä p i triin 07. märts 2018, kl 19.29
just, mingi vitamiini puudus.
 
Kopp ees täiega 10. märts 2018, kl 13.46
Ma kasutangi piimaxi tablette, mis sisaldavad kõike mis vaja! Küüned ei murdu ega kihistu enam, kuid just need valged täpid on suurim probleem!
Helve Tamm 10. märts 2018, kl 14.20
Kùùnenahkasi ei tohi lòigata, òrnalt tagasi lùkata! Vaata dermosili toodet Hair& Nail, ráni, tsink, C!
Ja targemad tellivad toidulisandeid iherbist, sest seal on ikka sees ka midagi ja hind ka soodsam kui meilt saadaolevates.
 
G 10. märts 2018, kl 15.53
Väline õlitamine ei aita, kui on A-vitamiini puudus, millest valged täpid tekivad. Tsink on ka oluline.
 
Kopp ees täiega 20. märts 2018, kl 13.27
To G. Ma olegi ka tsingi tablette kasutanud, et valgetest täppidest vabaneda. Korraks kadusid need neetud täpid ära, aga siis ilmusid need tagasi, kui veel seda tsingikuuri tegin. Niiet ka tsingitablettidest polnud mingit abi! :'(
Ja internetist lugesin kahte vastukäivat põhjust ja ei tea enam kumb tõele vastab. Ühed tohtrid teatavad et põhjus olla jah stingipuudusest, teised aga kinnitavad et stingiga polevat valgetel täppidel mingit seost. Vaid põhjus olla hoopis mikritraumadest sõrmedel. Et kas ära mingil ajal löönud või muljuda saanud.
Niiet enam ma aru ei saa,mis neid neetud täpoe tekitab. Tsingitablettidest abi polnud ja traumade suhtes olen ka püüdnud suht ettevaatkik olla
 
G 20. märts 2018, kl 22.12
Ma tundsin kohe, et mul ka Stingi-puudus, pole teda ammu kuulanud :))
Aga jah, mulle on rohkem meelde jäänud, et A-vitamiinipuudusest tekivad need valged täpid. Noh, vahet pole, sa võid oma täpilisi küüsi täppidest hoolimata armastada, mis sa neist ikka vihkad, oma tuju rikud ja tühja asja pärast oma aega raiskad.
 
Peika 27. märts 2018, kl 16.03
Täppide hulk küüntel näitab peikade arvu
 
Kopp ees täiega 27. märts 2018, kl 16.48
See peikajutt on on küll kõige nõmedam asi, millega neid neetud täppe seletada! See on nüüd küll müüt, nagu ka vanarahva jutu järgi se pidavat rikkaks saamist tähendama
 
Kopp ees täiega 22. mai 2018, kl 14.58
Ma kurtsin siin oma muret. Aga see probleem pole ikka kadunud mul. Olen juba 3 kuud kasutanud tsingitablette ja mitmekülgselt söönud. Aga küüned jätkavad endiselt "õitsemist" :'(
Jääb isegi mulje, et need tabletid on asja vaid süvendanud. Kas see võib hoopis olla mingi kosmeetiline defekt, millest kuni surmani lahti ei saa? Kas küüneplaadid on niivõrd poorsed, et kogu aeg tekivad õhutaskud küünekihtide vahele ja sellest siis need valged täpid!? Sest 3 kuud tsingitablettidesissevõtmist pole mul seda probleemi ära kaotanud
 
G 25. mai 2018, kl 07.14
Kle kedagi ei koti sinu valged täpid küüntel. Idiootne teema. OMG mul on küünel valge täpp.
 
Selle asemel, et siin 25. mai 2018, kl 14.10
Stingi kuulamisest jahuda, kobi, "k-rat" perearsti juurde ja lase ELEMENTAARSED analüüsid teha. Lollilegi selge, et toitumise ja seedimisega asi paigast!
 
Mingid 02. aprill 2024, kl 09.03
Viimased lollakad kommijad on siin teemaalgatajat mõnitanud! Teist korda selle ,,G,, taga on keegi teine ja ka see viimane kommija siin mingi halvustav nartsissist! Mina ei näinud teemaalgatajat lost midagi, mida mõnitada tasuks!
 
Ega 02. aprill 2024, kl 09.15
See probleem ei pruugigi olla vitamiinipuudusest või mikrovigastustest. Vaid on lihtsalt küünte ,,omapära,,
Kui juba lapsena küüned ,,õitsevad,, siis ilmselt on see päritav ja siis ei aita tõesti ükski protseduur.
Kreem ja õli ju ka imenduvad nahka ja küünekihtidesse, seega pole see tõsi, et kreemitamine ja õli panemine ei aita.
 
Ropp Raivo 02. aprill 2024, kl 12.03
Kõige siledamad ja ilusamad küüned saad, kui kraabid nendega liivas, siis teed suus süljega kokku, misjärel pistad need oma vitsikusse ja lõpetuseks surkad ühekaupa oma päramulku (hoiad ca 15 min).
 
tähenärija ja tähelepanija ja pealtnägija 04. aprill 2024, kl 13.45
ütlen mõned asjad siin. see foorum ei ole alakatele mõeldud siin on ropud raivod ja muud potensiaalsed pedofiilid ja vägistajad ku ked ja p i i drid. see pole ka koht kust küsida meditsiini nõu. näha on millised toksilised autistlikud luuserid siin on kes otsustavad ja enda meelest kõikide nimel räägivad . ütlevad keda kotib või ei. kui küüntel on täpid tuleb pöörduda arsti mitte foorumi poole. just saying. alustada tuleb pere arstist ja vaadata kuhu kuida edasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!