Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Läheb lihtsalt kõvaks..
 
Hr 09. mai 2018, kl 09.38
Anke nõu mida teha kui oled spas ühis nö nude saunas koos ilusa, palja ja vööra naisega ja läheb kergelt kõvaks??kas istuda lihtsalt edasi või põgeneda?ootan ka naiste arvamusi:)
Karl Kindermacher 09. mai 2018, kl 16.29
Leivast räägid?
 
ingrid 10. mai 2018, kl 16.44
Aga miks mitte juttu püüda ajada? Naine saunas on kah raudselt märg ja no iial ei tea, mis sealt võib kooruda eksole.
 
kivike 10. mai 2018, kl 19.58
Avalikus saunas ei kooru seal midagi. Tundub, et ennast häiris rohkem kui seda naist? Lihtsalt selguse mõttes, mis siis tegid - jooksid või istusid edasi?
 
Serk 11. mai 2018, kl 11.44
Tere. Tuttav teema. Ma käin ka SPA veekeskustes regulaarselt ja on tulnud ette sarnaseid olukordi. Üks kord türgi saunas ka istus minu kõrval üks tumeda juustega ja modelli välimusega noor naine. Ja siis saunas oli veel paar inimest, aga kui need läksid saunast välja siis mina ja see naine jäime sinna ja istusime mõnda aega üksi; vot siis hakkas mul tõesti ebameeldiv heas mõttes ja hakkas riist natuke tõusma juba, aga ma sain seda kuidagi hingamisega kontrolli all hoida ja mõne aja pärast ma läksin välja, mõeldes kas ta märkas seda või mitte. Pärast selgus et see naine oli oma mehega seal veekeskuses, panin tähele! Enamasti nad käivad seal kellegiga koos ja sellepärast tutvuda kellegiga seal ei ole reaalne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!