Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Milliseid riideid kannate kodus?
 
Kellis Leet 15. september 2018, kl 00.59
Huvi selline, et naised mida te kodus olles kannate?
Muidugi oleneb elustiilist aga juhul kui pärast päevaseid tegemisi koju jõuate või hoopiski on kodus askeldamise nädalavahetus siis millise asja selga ajate?
Kas teil on ka olemas eraldi magamisriided ja koduriided? Ehk võite ka põhjendada oma valikuid. Olen vastuste eest väga tänulik kuna kooli töö jaoks on vaja seda infot :)

Teemale olete oodatud vastama kuni 2018 aasta lõpuni kuna peale seda pean tegema kokkuvõtte.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kellis Leet 12.10.2018 19.03.
 
imelik küsimus 15. september 2018, kl 09.39
Mis mõttes kas on eraldi kodu- ja magamisriided? Ei usu, et keegi kodus pidevalt öösärgis käiks või hoopis koduriietega voodisse roniks.
Kodus olen suvel t-särgi ja lühikeste pükstega, talvel dressipükstega, magan öösärgiga
 
tont 15. september 2018, kl 10.38
Päeval toimetan marati dressides ja magan palja ihuga
 
A 15. september 2018, kl 12.27
Kodus olen retuuside, t-särgi ja pusaga. Soojemal ajal lühikesed sportlikud püksid. Kõik riided peavad olema mugavad ja ilusad. Rinnahoidja võtan alati kohe kodus ära.
 
minna 16. september 2018, kl 11.35
oleneb asjaoludest ja ilmast :) alustan sellest, et ma ei ole kontoriinimene, kannan igapäevaselt pigem casual ja sportlikku riietust, mitte kostüüme. ilusate ilmadega sõidan tööle jalgrattaga ja seegi seab mõningad piirid riietuse osas.
päris eraldi koduriideid, ehk siis selliseid, millega käin ainult kodus, mul vist ei olegi.
ka vabal päeval on riietuseks mugavad püksid/seelik ja pluus/ t-särk või kleit.
kui vaja näiteks poodi või tuleb tahtmine sõbrannaga päevasel ajal kohvikusse, kinno või kuskile minna, siis lähen samade riietega.
samuti ei vaheta ma riideid töölt tulles, kui vaja võtan ainult vähemaks, sest tavaliselt on meil kodus liiga soe minu jaoks. vahetan, kui on vihmane ilm ja olen märjaks saanud või kuumaga higistanud. viimasel juhul hüppan kohe koju jõudes jaheda dushi alla ja pärast panen selga kerge suvekleidi.
tavaliselt olen samade riietega kuni õhtul pesema minekuni, siis edasi kas hommikumantlis või öösärgis/pidzaamas, magada eelistan alasti, eriti suvel.
 
minna 16. september 2018, kl 11.39
unustasin mainida, et ma ei ole terve päeva samade riietega millega kodust lähen, tööl on mul spetsiaalsed tööriided, nii et vahetan riideid (ka sokke) hoopis tööle jõudes ja peale tööd :)
 
ml 54 06. oktoober 2018, kl 23.11
ei tea, kas enam teema püstitajat huvitab, aga kirjutan siiski.
minul on kindlat linna riided, milled vahetan kohe koju jõudes koduriiete vastu. Linnas käin teksapüksid ja vahel harva ka seelik/kleit. kodus suvel kleidike, nüüd jahedamate ilmadega mugavad retuusi moodi püksid ja mingi pusa või lühikeste varrukatega pluus soojematel päevadel. Kodu suht jahe mul. vahel suvel olin öösärgiga poole päevani, kui õue minema ei pidanud. nüüd ka vahel, ainult siis panen hommikumantli peale.
 
Mila 07. oktoober 2018, kl 20.35
kodus kleidiga, alati. ja nii juba aastakümneid.
ka tööl eelistan kleite, vahest harva lähen teksades tööle või linna.
aias toimetan teksades või lühikestes pükstes
 
mugav 07. oktoober 2018, kl 23.59
magan alasti, kodus siiberdan siidist kimonos või puuvillases tsärkkleidis.
kodus olen aluspesuta ja paljajalu, alati.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!