Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
On ajad!
 
Kingpool 19. oktoober 2018, kl 16.41
Lugu jàrgmine: sòbranna tòòtab ùhes tuntud jalatsipoes klienditeenindajana. Kuna mainekas kaupluseketis kehtib ùhtne tòòriietuse nòue, siis peavad mùùjad sellest kinni pidama, maksku mis maksab. Kahjuks sòbrants pole just esimeses nooruses, kuid tàitsa kaubandusliku vàlimusega, ei saa ta kinniseid jalanòusid kanda, jalad hakkavad higistama ja làhevad paiste. Kannab tòòl eest lahtisi mugavaid kingi. Juhataja , kes dikteerib olukorda, palus muretseda perearstilt tòend, kus kirjas, et sòbrantsil vàlistatud tòòtamine eest kinnise ninaga kingades. Vastasel juhul saavat sòbrants kinga.:) kas arstitòendi nòue sellises situatsioonis on vajalik ja pòhjendatud , kùsin teilt targematelt?
 
mhhh 20. oktoober 2018, kl 22.31
no kui on nõutud tööriietus, siis ilmselt on ta sellega nõustunud lepingule alla kirjutatades. Ei ole võimalik, et inimene ei saa üleüldse kinnist jalanõud kanda, mida ta siis talvel teeb? Käib aastaringselt lahtistes kingades?
Ka kinnised kingad võivad olla mugavad ja jalasõbralikud ja hingavad. Seega on juhatajal õigus nõuda tõendit, et inimene mitte mingil juhul kinniseid jalanõusid kanda ei saa, sest see jutt ei ole usutav. (ikkagi huvitav, mida ta jalga paneb siis, kui väljas lahtiste kingadega enam käia ei kannata)
 
Kingpool 21. oktoober 2018, kl 12.28
To mhh: loomulikult tuleb talvel kàia kinniste jalanòudega:) aga Sa kujutad ette , et nende kinniste jalanòudega peab ta tòòl olema 12- 13 tundi jàrjest sundasendis e seistes...no lòunapaus ònneks olemas, kus saab ka istuda. Tòòlepingusse on vist jah see sisse kirjutatud ja allkirjastatud. Ju siis arstitòendit on òigustatult nòutud.
 
mhhh 21. oktoober 2018, kl 18.07
kujutan küll ette olla terve tööpäeva kinnistes jalatsites. Seismine ei ole sundasend, ta ei pea ju seisma nagu post ühes kindlas asendis kõik need tunnid. Ilmselt pole sul aimugi, mis on sundasend. Nagu juba ütlesin on tänapäeval võimalik muretseda omale täiesti mugavad ja hingavad jalatsid, ostes kuskilt turuputkast kõige odavamad käimad, võivad probleemid tekkida ka ilma 12-13 tundi nendes olemata. On olemas palju ameteid, kus tuleb olla näiteks kummikutes, töösaabastes vms. Praegu tundub see põhjendamatu eeliste nõudmine, kui on jalgadega probleem, siis tulebki minna arstile ja ravida. Kujuta ise ette, et tehes ühele inimesele põhjendamatult erandi mitte kanda tööriietust, võivad ka teised hakata erandeid nõudma. Mõni võibolla leiab, et talle ei sobi tegumood, teisele ei meeldi värv jne. Mis niimoodi välja tuleks.
 
Osta omale 21. oktoober 2018, kl 21.56
mingid kinnised GORE-TEX jalanõud,nendega jalad ei väsi ja nendega jalad sul hingavad.
Karl Kindermacher 23. oktoober 2018, kl 08.00
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!