Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Shoppa.ee
 
Seekord tõesti 28. november 2018, kl 17.38
Ma pole olnud varem siin, et kurta või laita mõnd poodi või teenindust. Seekord panen aga küll kirja, et shoppa.ee on avastanud, et kliendilt tuleb raha võtta ka siis, kui ta kaubale ise järgi läheb. Sellest tasub teadlik olla enne kui raiskate aega oma ostukorvi täitmisele nagu juhtus minuga. Tellimuse lõppedes lööb ette kauba kättesaamise võimalused, millest viimane : "tulen kaubale ise järgi, tellimusele lisandub 5.90"! Samuti on ära kaotatud võimalus maksta kauba kättesaamisel.
Maaks 29. november 2018, kl 08.58
Shoppa (nagu iga netipood) on vahendaja, kaup tuleb erinevatelt tarnijatelt, endil neil tõenäoliselt mingit ladu polegi. Nüüd kui mingi "kooner" tuleb tellima mõttega, et säästaks selle 4€ postikulult, siis peavad nemad tellima tarnijalt kauba enda kontorisse ja seda seal kusagil hoiustama kah veel - selge et selle eest tuleb maksta (rohkem) :-)
Ja kui see tellija ei taha isegi ettemaksu maksta, siis võib juhtuda, et ta ei tulegi ajale järgi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!