Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kui mees nõuab abiellumist juba enne reaalset kohtumist
 
Kuidas see võimalik on 07. jaanuar 2020, kl 14.22
Olin hiljuti tutvumisportaalis BADOO. Nüüdseks olen oma konto sealt kustutanud. Miks? Sest sealsed mehed ei otsi midagi tõsist! Kõik seal mõtlevad vaid vasakule.
Mina uudishimust proovisin seal suhelda ühe usbekist mehega, kes elab hetkel Tallinnas. Kuid tema osutus sellisks tüübiks, kes mitte millegile ei vadtsnud samaga ega tänsnud mind positiivsete asjade eest. Nt. Mina kirjutasin temale, et olen nii piltidelt, Youtube videotest näinud Usbekistanist palju. Ja et mulle meeldib tõesti Usbekistan, kuigi olen vaid jah piltidelt, tvst, ja Youtube'ist näinud. Ha näinud ka nende rahvatabtse ja kuulnud nende muusikat jne. Aga tema ei hinnanud ainsatki minu positiivset arvamust. Ei ta tänanud mind, et tema kodumaast nii palju häid asju kirjeldasin ega kiitnud Eestit vastu.
Oli nii külm. Ainus, mida ya kindlalt tahtis, oli see et läheksime võimalikult kiiresti-kiiresti perekonnaseisuametisse registreetima abielu. Kuigi me polnid kordagi silmast silma teineteist näinudki. Korrutas, et tema tunnustab ja hindab minu positiivseid omadusi alles peale registreerimist! Kui aga talle vastasin, et me peame ennem ikka teineteist tundma ka natuke, siis sai vihaseks! Ja keeldus minuga suhtlemast. Sain aru, et tema on selline tüüp, kelle jaoks naine peab olema orja tasemel madal olend, mitte inimene.
Kui mees juba ENNE kohtimist (ja enne "pulmi") juba selliselt käitub, siis peale jah-sõna mini poolt, ta poleks iialgi muutunud. Siis oleksin olnud vaid ta omand ja mul poleks iialgi sõnaõigusy olnud jne.
Uskumatu, et Kesk-Aasias on praegusel sajandil SELLISE mõtteviisiga mehi! Arvssin, et vaid araablased on sellised!
 
Teema autor 07. jaanuar 2020, kl 14.44
Vabandan, et kirjavigu tuli. Kasutasin telefoni
 
:) 07. jaanuar 2020, kl 16.07
Ma nö. kohtusin tinderis ühega, kes väitis ennast olevat Inglismaalt. Tema rääkis ka abiellumisest ilma reaalselt nägemata. Siis oli tal selline huvitav küsimus, et kui palju ja kas Eestis peab abiellumise puhul maksma altkäemaksu (bribe). :)
 
Teema autor 07. jaanuar 2020, kl 18.11
Selgituseks:
See usbekk badoost paistis esmapilgul olevat ainus normaalne mees, kes ei mõelnud teiste kombel vasakule vaid otsis ka tõsist suhet. Tema suhtes olin uusishimulik sellepärast, et endal on olnud usbekist töökaaslane, kellega sai koos töötatud ühes restoranis ja tema oli igati tore inimene. 2 aastat töötasime samas kohas. Ja nii ma siis proovisin badoost selle usbekiga tutvuda. Ta motte kordagi ei vastanud midagi soojemal toonil mulle, ükskõok millega üritasin teda rääkima saada. Oleks ta mulle vastanud, et ta on meeldivalt üllatnud, kui talle Usbekistsni kohta kenasti kirjutasin. Ta ei tahtnud minuga üldse igapäevastel teemadel rääkida. Kui ta päris alguses juba mainis registreerima minekut, siis ma arvasin, et tegu on vaid naljaga ja võtsin seda ka naljana. Kuid selgus et see polnudki mingi nali. Aga ta keeldus minuga edasi suhtlemast, kui talle teatasin, et me peame enne ikka teineteist tundma ka natuke ja et ma vajan aega. Tema ei tahtnud sellest kuuldagi. Isegi 6 kuud keeldus aega andmast mulle. Ja teatas et otsib kellegi teise.
 
Õieti tegi ju 07. jaanuar 2020, kl 19.28
Lasid elu võimaluse käest saada omale murjan. Vaevalt neid rohkem tuleb, jutud ju levivad kohe milline pirts eesti naine on.
ex-riigiametnik 08. jaanuar 2020, kl 10.07
Väga tõenäoliselt oli tal lihtsalt vaja elamisluba Euroopa Liitu, sellest siis see kiirustamine. Eks siis leiab teise, kelle kaudu see elamisluba saada.
 
Jah tõesti 08. jaanuar 2020, kl 10.34
Kindlasti tahtis see mees vaid kas fiktiivabielu või orjaseisuses peetavat naist. Sest kuigi alguses unistuste printsina mees osutub hiljem.vägivaldseks peksjaks, siis ka selline mees, kes juba algusest peale mingit hellust üles ei näita, ei muutu ka hiljem.õrnaks ja hoolivaks naise suhtes. Jes on juba algusest peale külma hoiakuga, sellel see hoiak vaid süveneb hiljem ja naisel pole kunagi ttemaga emotsionaalset lähedust
 
lugesin ja üllatusin 09. jaanuar 2020, kl 01.41
See ju ilmselge, et mees vajab vaid Eestisse elamisluba. Kuidas teemaalgataja sellest aru ei saanud, uskumatu.
Seetõttu tal ka ükskõik, kellega abielluda.
 
uss 14. jaanuar 2020, kl 17.20
Kui otsite omale murjamit, siis oleks tore kui kolite sinna kus on tema kodumaa.
 
printsess Rudolf 25. jaanuar 2020, kl 10.45
Teema autor Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vabandan, et kirjavigu tuli. Kasutasin telefoni

Kas telefonis pole võimalik vigu parandada? Huvitav, kasutan virtuaalsuhtlemisel AINULT telefoni ja suudan suurepäraselt oma read ning vead üle vaadata, redigeerida. Lohakuse ja harimatuse vastu ei aita küll ükski aparaat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!