Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
My talking tom
 
Vastik täiega 23. aprill 2020, kl 00.11
Mis selle mänguga on ometi tehtud?! Enam ei saa üldse mängida sellega! Kogu aeg ilmuvad reklaamid ette keset mängu! Ja see Tom, ta kas tahab pidevalt vaid magada või süüa! Mängida enam temaga üldse ei saa!
Minevikus sellist jama sellega polnud! Ei pidevalt reklaame, ei pidevat "magamist" ega "õgimist"! Alati sai pidevalt mängida.
On see äpp tõesti meelega sedasi ära solgitud!?
 
Nii see on 29. aprill 2022, kl 20.36
Ka mina proovisin seda äppi. Seal on pidevalt 1 ja seesama reklaam, mis kestab pool minutit. Igasugused labased pikad mängureklaamid sesl korduvad ja kogu aeg tuleb POOL MINUTIT oodata! Ja sel tomil on 1 rõve poos ka seal, mida enam vaadata ei kannata. Mida k.radit ta peab oma kätt (paremat esikäppa) pidevalt kõrva äärde tõstma, aru ma ei saa!? Ja rääkimine hakib ja lauseid kuulda ei saa.
Ja see "kalliskivide" värk ka on sinna tekitatud, teatud asju saab vaid nende eest seal. Varem sai kõik seal müntide eest.
See äpp tundub tõesti olevat ära solgitud täiega!
 
Mina olen täiega pettunud 12. mai 2022, kl 12.25
Sellest äpist. Ma hoidsin seda Tomi kaua ja mängisin tema. Oli põnev jälgida ta vanuse muutumist. Lootsin, et teatud vanuses tulek piir ja sealt enam ta vanemaks ei lähe. Et ehk hakkab pärast seda taas nooremaks muutuma kuni on taas väga pisike. Lootsin,et kui 90 aastat ära tuleb, siis on lagi selle tõusul ja hakkabki muutuma nooremaks. Aga ei!!! Sealt läheb endiselt edasi see vanus :(
Ma kustutasin selle äpi ära, sest ei näinud enam mõtet edasi seda kasutada. Olin "ostnud" Tomile KÕIK, mis seal oli saada. Karvavärv, peakatted, erinevad prillid, silmade värv, ruumide sisustus, jne.igasugused lisandid.
Sai selgeks, et seal sellel vanuse tõusul lage ei tule ja et see Tom muutud igavesti järjest vanemaks! Ei ole mingit mõtet edasi mängida, kui uusi asju seal enam pole "osta"
Niiet seal pole midagi enam teha. Kui vanusetõusul ikka lõppu ei tule, pole mõtet edasi mängida!
 
Samal arvamusel 02. mai 2023, kl 18.44
Mingi ,,diskotüdruk,, on pidevalt seal väga pikas reklaamis ,,tantsimas,, ja ongi nii, et mitte selle tomi mängu pärast pole seal, vaid nende pikkade reklaamide jõllitamise pärast! Ja maha kuidagi neid reklaame võtta ei saa, et saaks rahus mängida! See mainitud ,, diskotüdruk,, kujutab seal prügikasti najal ,,tantsimas,, kui see reklaam pihta hakkab, ilmuvad selle plika jalad tantsudes esimesena nähtavale! See ongi peamine reklaam, mis selle mängu on täiega ära retsinud! Ja mitte keegi nende äppide seadustest ei muuda niite midagi, et mängimine saaks normaalselt toimida!
 
Kuid 06. jaanuar 2024, kl 19.37
Mina ,,testisin,, selle kassi vanust uudishimust. Jõudsin ta 120 aastaseks saamiseni. Aga lage ikka ei tule sel tõusul. Kopp on ees juba! Ei jaksa enam seda jälgida. See Tom võib ,,kasvada,, isegi miljoni aastaseks, kuid ikka mingit muutust ei toimu. Ei ,,suremist,, või taas nooremaks muutumist! Ainult tõuseb lõputult see vanus! Arvan, et isegi miljonini jõudes ei muutu seal midagi! Õudne täiega :(
 
Beni endine omanik 06. jaanuar 2024, kl 22.46
Kuid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina ,,testisin,, selle kassi vanust uudishimust.
> Jõudsin ta 120 aastaseks saamiseni. Aga lage ikka
> ei tule sel tõusul. Kopp on ees juba! Ei jaksa ena
> m seda jälgida. See Tom võib ,,kasvada,, isegi mil
> joni aastaseks, kuid ikka mingit muutust ei toimu.
> Ei ,,suremist,, või taas nooremaks muutumist! Ain
> ult tõuseb lõputult see vanus! Arvan, et isegi mil
> jonini jõudes ei muutu seal midagi! Õudne täiega :
> (
Kuidas ei, 120 ongi viimane level. Peale selle on tegevusi, mis näiteks on illede kasvatamine, mis nad sulle kokkuvõttes annavad? Uhke tunne on vaadata, et oled midagi kasvatanud, olgu selleks lapsed, taimed või lemmikloomad. Lihtsalt valikutest lapsed võivad olla ainsad, keda saad uhkusega kuni surmani vaadata, taimed, lemmikloomad võivad surra ja levelid pannakse kinni, kui mängud peaksid sulguma lõpuks, aga see ei takista küll mängida seni kuni rahulolu toob. Koristamine võib samuti väga suurt rahulolu anda, kuigi kodu saab taas mustaks. Sinu jaoks pole see Tom õige mäng!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!