Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kes siis tegelikult valetab!?
 
Tahaks teada 15. märts 2021, kl 10.42
Kui mitu inimest on kellegi kohta rääkinud enam-vähem samu asju, nt et ta on varastanud midagi või varjanud, et tal on tegelikult keegi teine jne. Aga see isik, kelle kohta räägitakse selliseid asju, kinnitab, et kõik need inimesed valetavad ta kohta ja et miski ei vasta tõele? Kus siis tõde peitub? Keegi ju valetab, aga kes?! Kas need mitmed või see üks, kellest selliseid asju räägivad? Miks siis erinevad inimesed räägivad samu asju kellegi kohta, kuid see isik väidab, et nad valetavad ta kohta? Keegi ju peab olema ses valetaja sel puhul, aga kes? Kas need mitmed või see, kelle kohta need jutud käivad?
Mõhk Metsavana 15. märts 2021, kl 16.37
kõlab nagu tavaline kiusamine. eestis seda kogu aeg harrastatud. nii nkvd kui gestapo on öelnud et eestlsest hullemat rahvust pole olemas.
 
See 16. märts 2021, kl 00.47
Tähendab vaid seda, et valetajaks on see isik. Sest miks peaks erinevad inimesed kellestki lihtsalt lambist halba rääkima? Hoopis tema ise valetab sel juhul ja peab teisi laimajateks.
Mõhk Metsavana 16. märts 2021, kl 10.18
See Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sest miks peaks erinevad inimesed kellestki lihtsalt
> lambist halba rääkima?

Oi kuidas inimestele see meeldib. Üks viskab poriga ja kõik teised tahavad poriviskajale meeldida ja viskavad samuti poriga, sest kardavad saada ise sihtmärgiks.
 
Kurb mõelda 17. märts 2021, kl 03.07
Kahjuks paistab see tõsi olevat, et valetajaks on see, kelle kohta mitmed isikud räägivad peaaegu samu asju. Mul oli boyfriend, keda usaldasin täiega. Uskusin, et ta armastab mind tõesti ja et ta pole võimeline mulle kuidagi haiget tegema. Ja mitmed ta tuttavad hakkasid mulle rääkima ja ka kirjutama facebookis, et mu bf polevat see, kelleks mina teda pean. Ja nad rääkisid kokkusaamisel või facebookis kirjutades, et my bf rääkivat minust igasuguseid asju ja et ta tegelikult ei hoolivat minust üldse. Et tema pidavat mind vaid lollitama kõiges. Ja et ta pidavat minust rääkima üksikasju ja meievahelisest suhtest igasuguseid detaile, ka intimmseid asju. Ma ei uskunud neid jutte, kuigi vähemalt 3 erinevat isikut mulle rääkisid seda kõike. Rääkidin siis oma peikale sellest kõigest ja palusin selgust, et kas ta tõesti on oma sõpradele ja ühistele tuttavatele minust selliseid asju rääkinud. Arvasin, et ta selgitab midagi ja jääb rahulikuks. Aga tema sai väga vihaseks mu peale. Hakkas karjuma, et:
"Kui sa usud neid valetajaid rohkem, kui mind, siis mine ja sõbrusta nendega ja jäta mind rahule!"
Ja ta jättiski mu siis maha ja blokkis minu numbri, et ma helistada ei saaks talle. Ka facebookis, kus oli staatus meil suhtes, kustutas ja blokkis mind ära.
Miks ta vihastas, selle asemel , et minuga rahulikult rääkida ja ümber lükata beed kuulujutud temast!? Ilmselt siis need jutud kõik osutusidki tõeks. :(
Mõhk Metsavana 17. märts 2021, kl 11.16
Täpselt sama moodi on ka kõik minu suhted lörri läinud. mulle üks miilits, kellega tutvusin peale tuumamürskude ja õhutõrjerakettidega kokkupuutumist, seletas ära mis värk sellega on.

Asi selles, et kohalikud kraaded jagavad kõik vähegi pandavamad plikad omavahel ära.
Ja kui nüüd mõni neid tüdrukutest piuksab et talle meeldib keegi kambaväline.
Hakkab see kambaväline kutt peksa saama. Nohh koon rikutakse ära ja sahtel taotakse tühjaks ehk ei meeldi enam tüdrukule. Asi läheb kuni mõrvakatseteni. Kui need võtted ei mõju, siis hakkab kraadekamp tüdrukut ennast valedega töötlema. Sain igasugu asju endakohta "teada". olen petis, suvilavaras, varastan jalgrattaid, idioot ja muidu loll. Otse loomulikult jäi plika uskuma ja teatas, et ei taha enam olla minu sõber kuna ma olevat niisugune ja talle on tema hea nimi tähtsam kui sõprus minuga.

Alles jäid vaid need tüdrukud, keda kraaded omale ei tahtnud. Polnud neil ei ilu ega muid voorusi. ainuke positiivsus, mis neil oli, nad said väga hästi hakkama pisikeste lastega. Seda jällegi kraadede poolt välja valitud "modellid" ei suutnud.

Ma olen siiamaani üksik. Vestlus miilitsaga tegi mu ettevaatlikuks ja loobusin ka neist teistest tüdrukutest, nad ei pääsend pruudi seisusesse, kuigi mõni neist võis arvata, et on mu pruut.

Ka kõik hilisemad minu süüdistamised on tuginenud sellele, et ma olen meeldinud mõnele plikale, keda kraadepätt tahab endale.

Nii soovitan teilegi kui soovite kindlaks teha kas mehekanditaadiga tasub vaevanäha või mitte. pilt näppu ja kohalikku politseisse. seal öeldakse kas mees on pätt või ei.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Mõhk Metsavana 17.03.2021 13.09.
 
Kahjuks 09. aprill 2023, kl 13.52
Kui minnakse närvi ja saadakse vihaseks, see reedabki tõe!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!