Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
midagi nii jäledat pole meie pere ammu näinud
 
kristelll 14. detsember 2021, kl 22.45
käisime draamateatris, võigemasti etendus katsed elu kallal. selliseid roppusi ja rõvedust, mida seal kuulama pidime, pole ammu juhtunud kuulma. saalis oli kahjuks ka lapsi. meil oli lihtsalt nii häbi, millist tekstipornot vaesed näitlejad pidid küll etendama. jälk, jälk, jälk, oksemaik oli suus selle rõvetsemise ja kriiskamise kuulamisest, oli tahtmine ära joosta, vaheajal lahkusimegi nagu ka paljud teised. näha oli, et ka aplaus oli väga tagasihoidlik, eks näitlejatele töö eest natuke plaksutati. kahjuks meie pere enam oma jalga draamateatrisse ei tõsta. häbi, draamateater!
 
mammike 15. detsember 2021, kl 14.41
Aitäh hoiatamast, tean nüüd hoiduda.
Rubriigis Hobid - Kirjandus ja teater - on teema "Kas keegi enam teatris ei käigi", pane see sõnum sinna ka, seal on teated vaadatud teatri- ja muude etenduste kohta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!