Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Miks korteriomanikud ei anna tagatisraha tagasi!?
 
Kurb mõelda 12. juuni 2022, kl 10.07
Selliselt käituvad kõik korteriomanikud, kui üürileping läbi saab ja kolimine toimub. Nad leiavad 1001 põhjust, mis sai valesti tehtud ega maksa tagatisrahast midagi tagasi! Küll on mingi tühine asjake (kogemata) enda asjadega kaasa viidud, nt.põrandahari või kühvel. Või leitakse, et korter pole piisavalt puhas, kuigi enne väljakolimist sai suurpuhastusega vaeva nähtud, et endast parimat anda jne.
See on lihtsalt nahhaalsus! Ei taheta rahast ilma jääda ja nii leitaksegi põhjusi, et ei peaks tagatisraha tagasi maksma!
Mul on 2 kogemust sellega.
1. Juhtus, et müstilisel kombel kadusid korteri võtmed just vahetult enne korteri üleandmist. Ei leidnud võtmeid mitte kusagilt enam. Ja omanik tõi ettekäändeks selle, et tema peab nüüd lukud ära vahetama. Kuigi odavam oleks olnud lasta uued võtmed teha. Tal ju olid varuvõtmed ka olemas selle korteri jaoks. Aga EI! Ta otsustas hoopis uued lukud panna! Ma wi saanud midagi tagasi, sest see lukkude asendamine pidi olema nii kallis!
2. Hiljuti kolisime elukaaslasega teisest korterist välja, et minna elama Lõuna-Eestisse. Nägime palju vaeva, et korter puhtaks küürida, et kõik olek tipp-topp. Aga sellegipoolest leidis omanik, et meil oli VÄGA räpane kõik! Et tema pidavat võtma spetskorisitajad, et korter steriilselt puhtaks teha. Kuigi meie andsime endast parima, et kõik oleks puhas! Ja me ei saanud sentigi tagasi oma tagatisrahast!
Kurb, sedasi ilmselt teevadki KÕIK korteriomanikud! Nad ei taha lihtsalt seda tagasi maksta, sellepärast leiavadki 1001 põhjust! :(
 
kui 13. juuni 2022, kl 02.29
sinust saab kunagi korteriomanik, kes oma vara teistele rendib, käitud sa 100% samamoodi
 
informaator 28. juuni 2022, kl 06.00
Riigitöötajad on kurjategijad. Lavastavad inimesi süüdi. Manustavd salaja kemikaale, mille tulemusel inimene jääb väga haigeks. Nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Jälgivad teie tegemisi 24/7. Nad teavad kõike mis teete, kus käite. Kasutavad inimeste mõjutamiseks nn nõiakunsti. Kuid enne seda on inimest keemiliselt mõjutatud, et inimest hävitada. Nad on märgistatud ning on lihtne tänaval ja mujal tunda, eristada. Nad kasutavad maskeeringut, et saaks tegeleda eriti jõhkra kuritegevusega sh inimeste mõrvamistega, mis näib tervise rikkena või õnnetusega. And tegelevad homode tootmisega, alandamisega, hävitamisega, süüdi lavastamisega. Tekitavad põhjusi, probleeme, et teid süüdi lavastada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!