Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
See Nord Streami lekke lugu tänastes lehtedes äratab kahtlusi
ex-riigiametnik 28. september 2022, kl 09.22
Eesti kirjanik A. Kivisiv on kirjutanud raamatu "Kolmas Vabadussõda", kus sõda algab just Nord Streamist. See on kirjutatud ammu, sel ajal, mis Nord Streami kulgemisrada veel alles valiti, ja seetõttu näidatakse seal seda mõnede meie poliitikute poolt hirmsasti kiidetud ja soovitud võimalust, et see toru tuleks teha osaliselt Eesti rannikule.

Et Venemaa korjab oma sõjalaevastiku (erafirma lippude ja logodega!) siis Eesti rannikule Nord Streami kohale ja teatab, et see on seal torujuhtme kaitseks, ja läheduses olevaid Eesti piirivalvelaevu hakatakse tulistama, ja loomulikult on siis sõda käes. Vallutussõda.

Euroopa ees räägib Venemaa, et pahad eestlased, nemad tahavad meie Nord Streami ehitust ja hooldust takistada! Meil pole seal sõjalaevad, need on erafirma ehituslaevad! Ja NATO ja Euroopa kiidavad kaasa: pahad eestlased, ärge takistage meie gaasi tulekut, ärge hakake vastu, ega see Venemaa teid valluta, nad ju on lubanud! Mingit küsitud abi me teile ei anna!

Ja nii see sõda lahti läheb, Venemaa algatusel, aga eestlasi süüdistades. Nagu omal ajal Talvesõdagi: Venemaa algatusel, alusetult Soomet algatamises süüdistades.

Vene laevadel on täna ettekääne Rootsi ja Taani rannikule lekkekohale asja uurima minna . . . mis seal toimuma hakkab?

Kiitus kirjanik Kivisivile: see raamat on otsatult hästi läbi mõeldud, kõik on loogiline ja hästi põhjendatud. Esimene kord, kus mind ei häiri, et edasine sündmuskäik on ettearvatav. On näha, et see mees on ülihea strateeg ja taktik.
(Vaid kirjutamisstiil, jah, on keskmise sõjaväelase tasemel - aga visaku esimene kivi see, kes ise parem)

Ja nüüd passime peale: kas see mees ongi prohvet? Mis Nord Streami kohal toimuma hakkab?
 
Pole kahtlust! 28. september 2022, kl 18.17
See kõik on Putini plaanitud tegevus. Nüüd on Venemaal jälle asja minna Rootsi vetesse oma laevadega ja kindlasti koos sõjalaevadega sest nende haige mõtlemine on kindlasti see, et nüüd kogu Põhjamaade laevastik ründab Vene remondilaeva ja tahavad selle põhja, isand Neptuni, juurde saata.
 
Gaasikala 29. september 2022, kl 14.50
Kavalad kurradid noh gaasi pole kuhugi panna paiskavad õhku aga nüüd sumavad seda läänemere täis ja konfliktse kontakti korral nato mereväge kasutada ei saa ning soome peab ka oma kaupasi läbi rootsi hakkama vedama
 
Gaasikala 05. oktoober 2022, kl 17.33
Isegi kilu võib kilgata et vene gaas annab tiivad olen lendkala sihuke energiapomm et räim on täitsa pilves ja isegi morsad ning vaalad tulevad laksu saama. Jaa kui see meri oleks õlu aga ainult põlvini muidu upu veel va solbe sisse ära ka niikui kevadine kärbes
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!