Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Mees solvub kui talle midagi negatiivselt öelda
 
Kas nartsissist 22. juuni 2023, kl 13.37
Kui sellisele mehele öelda niti-natikenegi midagi negatiivset, mis aga paraku tõsi on, siis on ta hingepõhjani solvunud. Ja nõuab andeks palumist kohe.
Aga kui ta ise ütleb julmalt midagi, teeb väga haiget oma sõnadega, siis ei tee ta sellest väljagi. Tema ei palu andeks, kuigi enda puhul nõuab seda küll.
Ja kui üritada temaga konkreetselt rääkida mõnest suht olulisest asjast, siis ta lihtsalt ignoreerib ja boikoteerib. Aga niipea, kui sel puhul öelda talle, et ta on südametu ignoreerida vms, siis on kohe JUBE SOLVUNUD. Ja siis taas tal küllaga põhjust ignoreerida. Ega seegi ei muuda midagi tema poolt, kui tõesti andeks paluda. Ka sel puhul ta ignoreerib täiega. Kuni järgmise teise poolse negatiivse ütlemiseni. Siis kohe reageerib solvumisega. Endal tal puudub täielikult empaatiavõime. Ei tee väljagi, kui ISE teeb haiget! Siis teda ei huvita, kui teine inimene on kurb ja solvunud.
Mis mängu selline isik mängib ometi!?
 
ta mängib arvatavasti 22. juuni 2023, kl 13.56
gran turismo 3 me
 
Von Marburg 22. juuni 2023, kl 16.05
Kui sul vähegi on võimalust, ära ole koos sellise inimesega. Ei temaga ega ka mõne muu muidu vbl kena, aga käitumismustritelt samasuguse nartsissistiga (jah - mees, keda kirjeldasid, ON nartsissistlike joontega). Ka üksi on parem elada kui sellisega, kes ise sellest aru saamata sulle kogu aeg liiga teeb ja süüdi oled tema silmis kõiges ikka sina.
Päästa end.
Mina olen kasvanud peres, kus minuga käituti samamoodi.
Ma olen hingelt parandamatult katkine, ja ka sina hakkaksid järk-järgult vaimselt katki minema (isegi, kui arvad, et pead vastu) - kui igapäevaselt niisuguse inimesega oma elu jagad.
“I believe whatever doesn’t kill you, simply makes you stranger.”
― The Joker
 
Samamoodi 23. juuni 2023, kl 11.05
Ka alkohoolik võib kohe solvuda, kui talle otse öelda, et ta on täiega alkohoolik. See näitab seda, et nad ise ei tunnista seda, et on alkohoolikud või nartsissid. See ongi põhjus, miks nad selle peale solvuvad, kui neile otse öelda. Nemad ju endal midagi viga ei näe.
 
Von Marburg 23. juuni 2023, kl 11.54
Eelmise postitaja mõtet edasi arendades:
nartsissistid mitte ainult ei solvu, vaid hakkavad ka selle inimese kohta "ennetavalt" valesid levitama, kes on julgenud neid kritiseerida.
Seda teevad nad igaks juhuks juba ette, et kriitikat teinud isikut mitte keegi ei usuks, juhul kui ta peaks mõne sugulase või ühise tuttavaga antud teemal rääkima.
See on kirjeldamatult õudne - kaotad eneseusalduse ja teised hakkavad ka eelarvamusega suhtuma. Nartsissist oskab olla nii veenev, et igaüks usub iga kell teda, mitte aga nartsissisti ohvrit.
 
Von Marburg 23. juuni 2023, kl 12.13
Minu pereliikmed valetasid minu kohta uskumatult õelaid asju kokku, kui oli näha, et olin tegelikult nendepoolse väärkohtlemise tõttu juba lapsena katkine (aga samas - nad ise vist uskusid seda); käitusid empaatiavõimetult, nii et loendamatuid kordi olen oma elu jooksul jõudnud mõelda, miks ma üldse elan, ja siis - kui julgen küsida, et see, mis te tegite, kas see ikka oli teie arvates päris ok?
Siis järgneb veel hullem solvumine, tegelikest sündmustest uue, moonutatud, valeliku, neid endid heas valguses ja mind halvas valguses kujutava narratiivi loomine, sellega seljataga minu usaldusväärsuse edasine õõnestamine, crazymaking, gaslighting jne.
Ja nad tõesti ei saa arugi, et nad seda teevad, nende jaoks on eluliselt oluline oma ego eest piltlikult öeldses viimse veretilgani võidelda, ka juba oma haigeks muserdatud pereliikmele ikka veel näpuga näidata, umbes et muidu on meil normaalne perekond, aga näete tema ongi see kurja juur ja iseenese karikatuur.
Nüüd on mul piltlikult öeldse "sein ees" ja valikuid pole enam eriti jäänud.
Kõik muidugi "minu enda süü" nii et jah, aitabki ehk tõesti.
Äkki ongi maailm parem paik, kui ma sellest välja login.

Vabandan teemaalgataja ees, et tema teemas oma olukorrast kirjutan.
 
lambikas mõte 24. juuni 2023, kl 04.02
Arvatavastu on teil probleeme, millele pole mehe seisukohalt ühtegi võimalikku lahendust, sina tahad neist probleemidest rääkida, aga lahendusi rohkem, kui solvumine, mõlemale poolele pole, oleks vaid sulle, aga mehele mitte. Nii on lihtsaim tee peita need lahendamata probleemid solvumise taha ja edasi lükata, seksi ja keeksi saada kuni suhe kokku kukub. Ise ei viitsiks vinduda sellises suhtes, kus pean nii palju võimlema. Elu on niigi nii lühike, et jageleda ja jaurata ja läheksin ise lahku, meest nartsissistiks ei peaks ja teeksin rahu sellega, et oli selline tüüp, kellega oli au kooselus olla, aga karikas täitus lõppeks.
ex-riigiametnik 24. juuni 2023, kl 14.20
Selline mees on kooseluks kõlbmatu, ära raiska oma aega ja energiat tema peale. Lase jalga, kuni veel saad. Sellest ei tule niikuinii midagi seeditavat, sellised omadused ainult süvenevad aja jooksul. Ta ei parane miski võimuga.
Proovitud.
 
von marburg on usutavasti salemi nõid 26. juuni 2023, kl 19.10
kui on siis see inimene ei hoooli kellestki ega millestki peale enda. ma ka nägin salemi nõidade sarja see oli äge . erinevalt sinust ma hoolin aga ma ei teeskle ,et hoolin vaid teen seda
 
Otsige 29. juuni 2023, kl 08.13
Facebookist see kirjeldatud tüüp üles. Simon Rana on ta nimi. 4 lapse issi, enda sõnade järgi lahutatud. Kummaline, kuidas selline tüüp oma lapsi suudab igati armastada ja neist hoolida!? Aga teiste vastu puudub igasugune empaatiavõime!
 
eelmisele lololo 29. juuni 2023, kl 12.06
EMMMMMMMMM sest ta lapsed on ta enda liha ja veri ja teised ei ole. OMGGGG KUIDA TA JULGEB HOOLIDA OMA LASTEST AGA MITTE TEISTEST. jälle need k u ra di teised . omg keda kotib need teised. oma enda pere päeva lõpuks on see mis loeb teised võivad minna puuriita.
 
ehk räägid sa ta teistest lastest või pere liikmetest 29. juuni 2023, kl 12.07
pole kindelaga

EI NÄE MA TEISIIII WOOOOOOOOOOOOOOO EI NÄE MA TEIIIISIISIIISIIIII WAAAAAAA
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!