Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
HALB KOGEMUS - kommenteerimisõigustest
 
Aus jutt = ebaviisakas jutt? 01. august 2023, kl 23.40
Täna ilmus järgmine artikkel:
https://epl.delfi.ee/artikkel/120220538/rait-kuuse-arge-laske-arstil-end-kohelda-patsiendina-olge-noudlik-klient
Kirjutasin sinna kommentaari, ja nüüd on mu kommenteerimisõigust piiratud.
AGA! Samas on minu kommentaar alles jäetud (miks küll, kui see oli nii sobimatu, et ma sain bloki?); mulle on keegi vastanud ja ma soovin omakorda talle vastata. Enam pole see muidugi võimalik. Ma isegi ei näe enam artiklite kommentaare, kui ma neid tavalisel moel üritan vaadata.

Minu (blokivääriline) tekst oli järgmine:
Anonüümne
01.08.2023 11:42:
Kui hakata arstilt midagi nõudma ja julgeda temaga mõnel teemal eriarvamusel olla, võib vabalt järgneda midagi sarnast: ta kirjutab klatšimaigulised, negatiivsed, üleolevad, eelarvamuslikud, sildistavad read teie kohta digilukku muu jutu sekka. Ja edaspidi ei kuula teid ära enam mitte ÜKSKI arst, sest nad on enne teie vastuvõtmist seda kõike lugenud ja endale selle põhjal juba vastava eelarvamuse kujundanud.
Kõik arstid ei ole niisugused, aga neid, kes on, pole ka vähe.

Mulle vastati:
Anonüümne
01.08.2023 20:32:
Totu, oma digiloo saad kinni panna. Peatüki kaupa, kui tahad.

Oleksin soovinud kirjutada järgmise vastuse, sest mulje, mis minule vastanud isikule jäi - nagu ma ei teaks, et digiloos saab arstide kirjutatud haiguslugusid sulgeda, pole õige:
Anonüümsele 01.08.2023 20:32:
Ma ei kirjutanud iseenda kogemusest. Ühe sissekande olen tõesti ka oma digiloos kinni pannud, ja seda juba ammu. Kuid kahjuks alles pärast seda, kui antud (mitte eriti täpset) med.teksti oli juba järgmine arst lugenud.

Paraku ma vastust kirjutada ei saa.
Oleks mu kommentaar siis vähemalt ära kustutatud, siis oleks veel ok...
eid_1534ee99c0384d 06. august 2023, kl 16.40
Tere tulemast klubisse. Olen ka ennast avastanud sellest nimekirjast, kuigi enda meelest alati viisakalt mõtteid avaldanud. Ja kommentaariumist leiab igasugust teksti, ka solvavat ja nilbet... Ju see on ettenähtud tase...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!