Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
grossmanni keskus
 
leen 01. veebruar 2002, kl 17.08
Kas keegi teab midagi Grossmanni keskuse kohta ? Reklaamis lubatakse kuu aja jooksul kehakaalu kaotust 10-15 kg. Telefonile vastas vene mees, kes tugeva aktsendiga eesti keelt purssis...ja minu küsimusele, mis meetodiga kehakaalu alandatakse, ta konkreetset vastust ei andnud. ütles ainult, et see toimub kuu aja jooksul, siis toimuvad mingid privaatseansid ja asi maksab 2000 krooni.
On kellelgi kokkupuuteid ?
 
Siki 01. veebruar 2002, kl 17.23
Tere! Olen kokku puutunud ja isegi kaalus alla võtnud, aga see ei ole püsima jäänud. Seansid seisnevad erilistes võimlemisharjutustes ja millegagi, mis sarnaneb hüpnoosiga. Mitte päris nii, aga ise ta seletab (kui muidugi pr.Grossmann ise seda teeb) sõnaga ravimiseks. Ta ütleb ,et võtab ära sinu söögiisu ja annb sulle mingi erilise dieedi. Võin vastata konkreetsetele küsimustele, keda see huvitab, aga ise usun mitmekesisesse toitumisse ja normaalsesse liikumisse, mitte maagiasse.
 
kaalujälgija 04. veebruar 2002, kl 09.50
absoluutselt jabur. kogemus olemas, küll aastate tagant (siis, kui alles alustas). maha läks kahe kuuga 17 kilo, kuid pärast tuli robinal tagasi. toitumise sedeli järgi väga ebatervislik ja muidu ka ruineeriv programm.
 
leen 04. veebruar 2002, kl 13.26
milles see meetod siiski seisneb ? tetaud perioodi ajal ei sööda üldse ? muidu ei ole ju võimalik kuu ajaga 15 kg maha võtta..?
 
Siki 04. veebruar 2002, kl 13.34
Süüakse väga kitsalt piiratud toitu. Jogurt, loomaliha, kohupiim jne. Kuidagi see rasvade põletamine siiski toimub, aga kordan: see on ajutine!! Ja ühel naisel meie hulgast hakkas paar kuud hiljem maks tõsiselt vaevama. Kas just sellest ,ei tea, aga fakt see on.
 
maazsikas 04. veebruar 2002, kl 14.13
minu sõbranna käis ja on väga rahul, võttis alla kuu ajaga 8 kilo, tulemus jäi pysima! sellest on mingi 2 aastat möödas.Silma järgi khe nägi kuidas inimene kõhnus...kuid millegipärast ei tahtnud ta sellest kogemusest eriti rääkida.Maitia mis nad seal hirmutavad et kui räägid siis tuleb kaal tagasi???
 
Minni 05. veebruar 2002, kl 15.07
See on kõige tavalisem valgudieet - süüakse ainult valku sisaldavaid toiduaineid (liha, piimatooted), mitte üldsegi süsivesikke (jahutooted, isegi puu- ja juurvili). Nii põhjustate organismis mürgistuselaadse seisundi. Pole ime, et kaal kolinal langeb, suust hakkab atsetoonihaisu tulema ja tunnete end kui elav laip. Ainult väga terved võivad sellega riskida. Muide, sama dieedi leiate, kui lööte otsingumootorisse "valgudieet", see oli umb. pool aastat tagasi ka mingis naisteajakirjas. Nii et pole mingile memmele kahte tonni vaja plekkida, kannatage omaette kodus, pärast saate selle raha eest neere ja südant ravida.
 
helen 05. veebruar 2002, kl 17.18
grossmani keskuses käib mahavõtmine nii, et paksudele vene mammidele tehakse oma menüü ja siis toimuvad tunnid proua grossmani juures kes käseb oma uhkeimad rõivad selga tõmmata ja siis tehakse tantsuliigutusi. hale näha jubedaid peletisi oma uhkemateis hilpudes karglemas
 
Mai 06. veebruar 2002, kl 15.27
Meetod seisneb rikkalikus hommikusöögis - juurviljad ja liha või kala, lõunaks puljong ja jogurt, õhtuks puuviljad ning "öösöök" kuivatatud ploomid. Kord nädalas ka veepäev. Ise sain lahti 1 kuuga 12-st kg ja kaal jäi püsima (möödas umbes 2 aastat). Ja tervisel pole ka häda miskit. Jutt mingist valgudieedist on nüüd küll puhas jama.
 
marju 07. veebruar 2002, kl 09.56
Mul käis ka üks tuttav seal vastuvõtul. Maksis umbes vist 1500 kr. Seoti mingi niit randmele ja loeti sõnad peale. Siis veel eriline menüü. Lihtsam on asjakohaseid raamatuid lugeda ja korraliklt toituda. Vähemalt hulk raha jääb alles!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!