Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Enter
 
chameleon 21. veebruar 2002, kl 09.09
Kas mõnel lihtsalt ei vea või on ikka ka teistel samalaadseid kogemusi selle asutuse teenduse kohta?
Näide: istuvad neli naist lauas ja ootavad, et mõni kelner ka neile tähelepanu pööraks. Jõuavad isegi ära oodata! Kaks klienti tellivad sarnased söögid/joogid, kolmas palub ainult jäätist ja neljas soovib vaid sooja jooki.... kulub jupike aega, enne kui kaks esimest tellijat saavad oma veeklaasid kätte. Siis kulub meeeeeeeletu aeg, enne kui nad oma sooja söögi kätte saavad. Neljas teeb tõreda märkuse juba oma sooja joogi viibimise kohta, mille peale teenindaja ütleb "jah, kohe" ja tormab minema väljagi tegemata kolmanda soovist, et tema jäätis kah "kohe" toodaks.
Lõpuks, kui esimesed kaks on juba piisavalt närviliseks muutunud OMA magustoitu oodates, tuleb kelner ja ütleb, et sorry, aga seda värki on vaid ühe portsu jagu!
Kas ta ei saanud seda teatada tundi kaks tagasi, kui esimesed söögid lauda tõi? Ja see pidev lõputu ootamine!
Teistes kohtades lihtsalt ei ole sellist jama tunda saanud.
 
Kats 21. veebruar 2002, kl 09.56
Tartu Enter või? Olen seal käinud 2 - 3 korda ja ei mingeid probleeme, reipad kelnerid lippavad nii et tuli taga, ise viisakad ja korralikud...
 
chameleon 21. veebruar 2002, kl 10.29
Tartus jah. No ju siis minul tõesti lihtsalt ei vea, sest nii harva ja suurte vaheaegade tagant, kui ma sinna juhtun, kordub kõik ikka sama stsenaariumi järgi. :)
Kõige esimene kogemus nendega paar aastat tagasi oligi see, kus üle tunni lauas istudes sai lõpuks mindud ja baarist ise suupisted ära tellitud. Ja siis teise tunni pärast küsima minnes, et kuhu see värk siis jäi, kuulda, et "oih, vist läks valesse lauda siis!".
 
elevant 21. veebruar 2002, kl 11.04
minul oli seal selline meeldiv kogemus. seisin tuttava noormehega leti ääres, mina eespool. baarmän pöördus noormehe poole ja see tellis ühe ôlle. ok, ma ei hakanud numbrit tegema, ikkagi tuttav ju. seejärel asutas baarmän ära minema. ütlesin siis, et vabandage, ma sooviksin ka tellida. mispeale baarmän vastas, et kas ma ei näe, et tal on tegemist, pöördugu ma mne ettekandja poole. igatahes kui ma oma ôlle sain, olin täita vihane juba.

seal on kogu aeg mingi jama, ei tasu seda kojhta külastada.
 
väikeMy 21. veebruar 2002, kl 11.46
minul ka Entriga kurb kogemus: istusime sõbrannaga üle poole tunni lauas, ilma et keegi meist üldse välja oleks teinud. vahepeal käisime ja võtsime demonstratiivselt menüüd, aga seegi ei äratanud huvi. Läksime siis lõpuks lihtaslt Ristiisasse :)
Rohkem ma Entris käinud ei ole
 
cat 21. veebruar 2002, kl 12.43
Mul oli ka episood Entris. Istusime juba pool tundi lauas ja ootasime kelnerit. Lõpuks jõudis kelner meie lauani, ulatas mahla ja mineraalvee. Ültlesin, et me ei ole veel midagi tellinud, siis ta ehmatas ning vastas, et järelikult läksid joogi tellimud JUBA kliendid minema......."kiire ja korralik teenendus"!?!
 
merle 21. veebruar 2002, kl 12.52
Enter hea rahulik koht, isegi kelnerid ei tülita...
Endal sama lugu, käisin korra, tahtsin süüa, kuid kui kaks korda olin leti ääres end meelde tuletamas käinud, lihtsalt lahkusin, sest keegi ei tulnud lauda tellimust võtma. Öeldi küll, et kohe-kohe... Nii et kui keegi tahab rahulikult istuda, et keegi ei tülitaks, sobib Enter küll, lõunatamiseks aga mitte.
 
Kats 21. veebruar 2002, kl 13.55
No aga istuge siis ometi teenindajatele pähe, see on ju jube, et nad niimoodi käituvad!
 
salaja 21. veebruar 2002, kl 15.23
aga lõhesupp oli seal küll väga hea! kuid jah, ise poodi minnes ja ka suppi keetes saaks oma söögi tõesti kiiremini kätte! :-(
 
Fööniks 21. veebruar 2002, kl 15.31
... kõik õige, mis kirjutatakse. Eriti puudutab ülemist korrust. Ükskord hommikul oli vaja leida kohta, kus rahulikult saaks paar tundi istuda ja asju arutada ja lauda oli kah vaja, kuhu saaks natuke pabereid laotada. Ja see koht oli suurepärane! Keegi ei seganud :) Ei, ma nüüd natuke liialdan, poole tunni möödudes käis mu kaaslane all baarileti juures ja tõi 2 kohvi.

All on siiski tavaliselt ikka teenindatud kah.
 
M 21. veebruar 2002, kl 16.35
Kõige parem kogemus teeninduse vallas on mul isiklikult olnud Tallinna Troika restorani trahtris.
Kui sisse astusime, teretas baarimees rõõmsalt, võttis menüüd, tuli ruttu leti tagant, näitas vabad kohad... no lausa selline tunne tuli, et oodatud külalised oleme kohe! Selle "kaela" ei saa ka ajada, et vähe rahvast oleks olnud. :-)
Toidud ka väga head, atmosfäär mõnus - täitsa olemas olid ehtsad vene pillimehed balalaika ja akordioniga ja mängisid rahva rõõmuks!!
Rõõmuga lähen sellisesse kohta.
Ja soovitan teistelegi
 
Sekeldus 21. veebruar 2002, kl 21.25
Mina kiidaks enda poolt Wildet - mõnus õhkkond ja teenendus ka päris rahuldav, kuigi vahel tuuakse Sprite asemel mineraalvett ;) Aga tegijal juhtub :) Ja vanaema kook on seal ka mega hea
 
mark 25. veebruar 2002, kl 15.44
OOtama peab sel jah hirmus kaua!
 
Diggi 26. veebruar 2002, kl 08.15
Suured tänud M heade soovituste eest, olen juba tükk aega mõelnud, et peaks minema vaatama :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!