Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
TURVAKONTROLL
 
MONICA 10. aprill 2002, kl 16.26
OLIN hulludel päevadel stockmanis. tsekkasin korra riideid ja käisin söögiosakonnas. vaatasin, et krt kell nii palju-olin trenni hilinemas. märkasin, et kui trepide turvakaarest läbi läxin, käis vaikne sirrr. ok who cares-palju rahvast. Läxin siis peaustest välja. oi kus pani huilgama. Mu vihavaenlane oli ka sõbrannaga seal- mul oli nii mark KUI turva tuli:tulge kaasa- Mul oli päriselt sitax kiire. NO MUL POHH MA TEADSIN, ET MISKIT POLE TEIND. KÕIK KOHAD VAADATI YLE JA TEATE MIS SEDA TEKITAS!!!minu nike trnnipluusi!~!!sisemise sildi sees oli pisipisi turvakleeps jäänd. mis nagu tavaliselt häiret ei anna-kaupsist ostetud- aga stockis on need nii tundlikud siiis. ja teate kui mark mul oli-meesturva vahtis mu asju. kott oli mul nii marke asju täis. naistevärgid, kosmeetika,sokid . kui kogu krempel sai läbi-öeldi sorry...aga minu maine läx. kõik vaatasid mind nagu pätti-õudne. SEE SYSTEEM VÕIX KUIDAGI TEINE OLLA-on pätte ka, saan aru, AGA SEE ON EBAAUS :KUNAGI EI SAA JU ARU KAS LÄHEB SEAL KOOS TURVAGA SYYTU.AUSALT ÖELDES MA ISE KA VAATAN KOHE, ET HAA VARAS. PÄRAST SEDA, MA IKKA MÕTLEN, ET EI PRUUGI OLLA. NO MÕELGE MIDAGI VÄLJA. PALUN RÄÄKIGE KA ENDA LUGUSID_SYYTUD-:)
 
täpi 10. aprill 2002, kl 16.31
mul hakkas seppalas undama. otsime siis turvamehega et mida värki, ei saa aru ka et mis. lõpuks leidsin et olin mapi ühe sahti vahele pannud uues selverist ostetud sukkpüksid, mille sisse oli kleebitud see hõbedane turvakleeps, mis siis undama hakkas! müüjad võiksid need ikkagi eemaldada, tõesti häbi kui rahvas vaatab...
 
Ling 10. aprill 2002, kl 16.38
Ostsin kord Kaubamajas kampsuni, müüja unustas selle turvaelemendi eemaldada. Väljudes kuulsin küll et "sireen" hakkas tööle, kuid rahvast oli palju, ei arvanudki, et mina olengi "varas". Pärast seda läksin Sokosesse, vot seal "jäingi vahele". Vaadati kohe kotti, kus mu uus kampsun oli ja avastasime milles viga on... Happy end :)
 
MONICA 10. aprill 2002, kl 16.41
JA SOOVITAN TSEKID ALLES HOIDA ALATI!!!SEPPÄLAS OLI KA NII ET, OSTSIN JUUXELÕXUD JA HAKKAS UNDAMA,SAMA VÄRK MIDA VÄRKI. KOHE HAKKASIN TSEKKI OTSIMA-F. EI LEIDNUD, SIIS HEA MYYJA YTLES, ET JAH TA OSTIS JUST. NING VABANDATI, SEE VÄRK OLI NEIL KATKI. HAKKASKI KOGUAEG SEAL UNDAMA. NO HOIDKE IKKAGI IGAX JUHUX TSEKID ALLES!!!!
 
baby 10. aprill 2002, kl 16.45
õudne, ma käin pärast piiksumist nagu närvipundar piiparitest mööda, kardan, et hakkab jälle undama...õudsad need ylbed myyjad ja turvamehed, kes sind jõllitavad nigu maailamimet. Müüja töö on ju kaupa müüa edukalt, mul on vastupidi, just ei osta, sest ei taha müüja nägusid näha. Eriti kkosmeetikaosakondades,,,õudne...ma olen varsti haiglas psühhotraumaga...nyyd olen yle saand ja käin uhkelt ringi nende kõntsade keskel! Tänapäeval tuleb ennast sitaks maksma panna. :)
 
vip 10. aprill 2002, kl 16.52
miks te karjute koguaeg?
 
snikers 10. aprill 2002, kl 16.54
täitsa pael! kõnepruuk on ikka rullnoklik.
 
baby 10. aprill 2002, kl 17.18
mis teha kui närvi ajavad inimesed oma lollustega!!!!
 
MONICA 10. aprill 2002, kl 17.41
jahh see on viimane asi mille kallal ilkuda. sellise emotsiooniga räägitaxeki niisuguseid olukordi. aga teema hakkab kaotsi minema!OOTAX IKKA LUGUSID, KUIDAS NÖ SYYTULT JÄÄDAXE VAHELE.ja ET SIIS MIS TUNNE ON KUI VAHITAXE NAGU VARAST, ET MIS TEGEMA KA peax...
 
caprice 10. aprill 2002, kl 17.52
Ükskord võeti mind sõbrantsiga stockis vahele. Turva ütles, et teie oletegi need kaks tüdrukut ja vedas taha ruumi. Me ütlesime, et pole midagi varastanud ega teinud... Ikkagi kästi kaasa tulla. Pidime kõik asjad kotist välja võtma. Lõpuks ütles turva, et oih polegi teie. Ei vabandanud ega midagi. Mingite vargaplikade asemel võeti meid vahele. On see normaalne??
 
kristin 10. aprill 2002, kl 17.54
Ma arvan, et enamik ikka ei vaata sind kohe kui varast. Kui viisakad riided seljas ja selline asjalik oled, siis pealtnägijad vast ka mõistavad, et eksitus. Mina küll ei hakkaks kohe kedagi vargaks pidama :)
 
asjataja 10. aprill 2002, kl 17.58
muuseas, ka varastel on vägagi viisakad riided seljas. Sageli isegi paremadki kui "tavainimestel". Ja asjalikkust oskavad nad samuti teeselda...
 
extrasenss 10. aprill 2002, kl 18.20
irw, kristin jälle oma riidejutuga! et sa teaksid, siis varastel on AINULT väga head riided seljas ja asjalikkust õpivad nad lausa peegli ees. vaata neid krimisaadete vargapoisse - suuremal osal sellised jeesuslapse silmad peas et jube! ja vargaplikad käivad maniküüritet-frisuuritet kasukas ringi. või arvasid, et hiilivad räbalad seljas ja näod tahmased??? irrw
 
Naine 11. aprill 2002, kl 09.29
Kristin, palun lõpeta. Saa oma kompleksidest ükskord üle.
 
plika 11. aprill 2002, kl 10.11
Mul on kahel tuttaval Stockis sireen huilgama hakanud- asjata. Neid koheldi kui suuri vargaid, käituti väga halvasti ja ei vabandatud.
 
?? 11. aprill 2002, kl 10.24
to Naine: Aga riided ehk ongi kõik, mis tal kallis.
 
cat 11. aprill 2002, kl 10.38
Minul oli Kaubamajas piinlik olukord. Turvaväravad hakkasid üürgama, kui väljuda tahtsin. Turvamees suunas mind kohe taharuumi. Lõpp piinlik oli, enamus rahvast vahitis sellise ilmega, et vaadake-jälle võeti varas vahele. Viskasin pea püsti ja püüdsin hästi ükskõikset nägu teha, kui mind läbi saali talutai. Südametunnistus oli mul puhas ja ma polnud paaril viimasel päeval midagi uut ka ostnud. Tagaruumis pidin oma riided seljast võtma ja koti sisu kallati välja. Midagi nad ei leidnud. Aga ma ütlesin, et otsigu see asi üles, mis piiksus, muidu ma ei julge enam kuhugile kauplusesse minna, äkki hakkab jälle piiksuma. Lõpuks tuli välja, et minu kaks aastat tagasi ostetud vana märkmik piiksus! Turvad ise ka imestasid. Võeti see kood märkmikult maha, aga kaubamaja külastamist vältisin mitu kuud ja siiani on läbi turvaväravare minnes kõhe tunne. Ometi ma tean, et südametunnistus on puhas.
 
kristin 11. aprill 2002, kl 10.54
Hmm.. olen minagi politseisaateid jälginud, a eriti asjalikud mulle need pätipoisid küll pole paistnud.. Kuid jällegi - eks see ole minu arvamus, ju siis pean asjalikuks teistsuguseid inimesi ;)
 
siramius 11. aprill 2002, kl 11.28
ma ostins ka seppäläst jope kunagi ja kui ära minema hakkasin kukkusid väravad karjuma. turva kalpsas loomulikult kohe ligi ning puistas mu koti kosmeetika leti peale tühjaks. küsis tšekki ja puha. oi kui tore oli olla - kõik vahtisid.
peale pikemat sorteerimist selgus, et mingi nokk oli patareisid varastanud ja karbi ühte minu jope paljudest taskutest pistnud, see siis karjuski.
kokkuvõttes oli nii vastik tunne, et isegi jopet ei tahtnud mõnda aega selga panna. väravatesse suhtun siiani ülima aukartusega, kuigi tean, et pole midagi teinud.
 
extrasenss 11. aprill 2002, kl 11.36
kristin, rääkisin et osatakse vastavalt olukorrale nägusid teha. poes asjalikku ja politseijaoskonnas süütut. saa oma riietest ja 'heast' tutvusringkonnast üle. ära pinguta nii väga..mõjub koomiliselt
 
kristin 11. aprill 2002, kl 11.46
extrasenss: mulle samas mõjub koomiliselt see, kui iga lause, mis ma kirjutan, võetakse üksipulgi lahti ja siis tõlgendatakse vastavalt oma maitsele..
 
extrasenss 11. aprill 2002, kl 13.07
no siis on lambad söönud ja hundid terved :¤
 
elav märklaud 11. aprill 2002, kl 16.02
On palju asku mis ajavad piiksuma ex. Minul oli paar aastat tagasi seljaoperatsioon. mu selgroos on yx "toru" , see tegigi nagu mu selja korda-nih sirgex. AGA MUL ON YX KAART, MILLEGA MA "PIIKSUMA EI HAKKA". vähe naljakas ju. vaadataxe et mida värki piiksub....natuke naljakas ja samas tõsine lugu...
 
Mariann 11. aprill 2002, kl 17.30
Selline küsimus,et paljud siin kirjutavad,et turvamehed otsivad kotid läbi jne.Minu meelest pole turvadel üldse õigust läbi otsida ega sind näpu otsagagi puutuda - see on VAID politsei rida.Njah,muidugi ei tulnud nendest juttudest välja,et äkki andsite ise loa oma asjad läbi otsida...siis on muidugi teine lugu.Mäletan,et kui kunagi ise kaubamajas piiksuma hakkasin,siis kutsuti kuhugi ruumi kus mul endal paluti vaadata,et mis võiks piiksuda.Nemad ei puutunud küll ühtegi mu asja.Nojah,süüdlane oli muidugi u.4 aastat tagasi ostetud märkmik... Ja veel,kirjutati siin,et "süüdlastel" kästi ka riided seljast võtta - vabandage mul naiivset küsimust aga kas lausa pesu väele? Või sain ma jällegi millestiki valesti aru :)
 
krokodill 11. aprill 2002, kl 21.54
Mina olen nii palju selliseid lugusid kuulnud tuttavatelt ja kord endagagi nii juhtunud, et ammu enam ei vaata neid inimesi, kes piiksuma hakkavad kui potensiaalseid vargaid. Sõbrants ei julgenud kuu aega sellistes poodides käia, kus need väravad püsti on, sest hakkas muudkui piiksuma. Ei leitud üles ka, mis asi tal piiksus.
 
Ella 15. aprill 2002, kl 20.07
póhiline on see, et inimesed teavad et see vóib juhtuda igaühega, olenemata kas sa oled midagi näpanud vói mitte!! aga kóik arvavad et kohe varas!! see on mingi nóme suhtumine - mingi eneseuhkus peaks ju ikka olema, ja mis teiste inimeste arvamus korda läheb??
Ja poemüüjad veel eriti!!
Mina olen klient nemad klienditeenindajad - Eestis läheb veel kaua aega selle arusaamiseks, olgugi et koi´k areneb kohutava kiirusega, ei muutu inimesed koos sellega!!
Turvatöötajaga vóib ju hiljem midagi pónevat ette vótta - näiteks kaevata ta peale juhtkonnas vói häält tósta!!
Turvatöötaja ei tohiks küll iga inimest kes "piiksuma" hakkab kohelda nagu varast! Muidugi on turvatöötajad kah üks paras kamp!!!
 
xannna 16. aprill 2002, kl 17.20
ma arvan et teie kõik siin ei vaata jahh kohe et näe varas. lihtsalt olete sellega kuidagi kokku puutunud ja teate et on palju "valehäireid". ausalt mina olen alati vaadanud ikka selle pilguga, et ohh vargad. ma ei tea-mulle vist meeldib niipidi mõelda.kohe põnevusega vaatan järele. nyyd ma ikka saan ka aru, et ei pruugi, aaga ytleme nii, et enamust vaadataxe kyll varastena. kahju kyll,aga tõsi
 
kai 06. mai 2002, kl 10.21
kas te ei teagi, et neid väravaid saab niisama ka piiksuma panna ilma et sul pole midagi ostetud millel turvaelement küljes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!