Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
stockmanni kosmeetika
 
do 19. aprill 2002, kl 20.15
Tõeliselt ebameeldiv koht on minu meelest stockmanni kosmeetikaosakond. just see, kus seda kallimat kraami müüakse. seal on müüjad, kes sind niimoodi... hindavalt vaatavad, pahandavad sinuga (kui mingi küsimuse valesti sõnastad) ja nii edasi... sellepärast ostan mina küll kallima kosmeetika hoopis kaubamajast, kus on vähemalt inimlikud müüjad, kes ei solvu ka siis, kui midagi lihtsalt proovid ja minema kõnnid. stockmanni kosmeetikamüüja vaatab aga siis sulle lihtsalt vihaselt järgi, nii et kui proovitud asja ka tegelikult osta tahad, lähed kaubamajja. aga kaubamajal ka muidugi omad miinused, toiduosakond on täiesti masendav ja seal on müügil pizza, mis ajab südame pahaks.
 
kassu 19. aprill 2002, kl 21.40
Hmmm...minul on just vastupidine kogemus Stockmanni kosmeetikaga .Käin seal tihti näppimas ja uurimas asju just sellepärast et kui tahan , saan igasugust head nõu, ja myyjad on nõus pakkuma igasuguseid alternatiive näiteks toodetele mis liiga kallid vms .Võibolla on mõni myyja tõesti selline , hindava pilguga, kuid järelikult pole ma sellest veel välja teinud .Hästi abivalmis ja armas on noor myyja Estee Lauder`i letis , ja kusjuures paljud myyjad jooksevad sinuga koos mööda saali, kui just nende letis pakutav ei ole sulle sobiv .Testreid on nad ka nõus lahkelt jagama , mida ei saa kyll öelda paljude teiste poodide kohta .Jah , ja ka Kaubamajas on meeldiv teenindus! Aga sama ei saa minuarust Sokose kohta öelda, ma parem ei hakka kommenteerimagi:( Noh , võibolla on põhjuseks tõesti mingi konflikt , mis seal eelnevalt tekkinud, kuid sinna ma kyll ei taha heameelega uudistama minna!
Mõnele võibolla tundub et ma olen jube daame või beibe , saamaks head kohtlemist .Kindlasti mitte! Samas võibolla kui homme lähengi Stockmanni ja hakkan jälgima kuidas mind ikkagi seal "vastu võetakse", võib mulle tunduda et asi nigel?
Ei oska öelda! Siiani on kõik minuarust super:)))
 
L 20. aprill 2002, kl 09.36
Absoluutselt olen nõus, et Stockmanni kosmeetikaosakonna müüjad on oma suhtumises väga ebaprofessionaalsed. Kui sul ei ole ikka otsaette või riietusse kirjutatud, et olen rikkur ja ei viitsi ka eriti "peent" juttu ajada, siis vaadatakse sinule üsna paha pilguga. Kohe on näha, kui lähed sinna paremate riietega nägu tegema, siis on nn. sõbrad müüjad, aga kui niisama laupäeva vabaajariietes (mis ei ole just dressid), siis ei tee sinust keegi välja. Mitte, et mul sellega probleeme oleks, pigem kannatab siiski Stockmann ise ja tema maine.
Tegelikult on Stockis vist ainult üks tõeliselt silmapaistvalt hea teenindaja, nimelt 5. korruse infoletis yks prillidega poiss, kes ka telefonis ülimalt viisakalt vastab. Ta on selline teenindaja, nagu raamatutes kirjutatakse...võtab sind vastu ja jääb mulje, et ta oligi just sind terve päev oodanud jne. Soovitan kõigil just Stocki viiendalt läbi käia.
 
liina 20. aprill 2002, kl 11.14
Nõustun täiesti L arvamusega,selle 5 korruse teenindaja kohta.....tõeliselt sümpaatne poiss...selline üliaktiivne ja positiivne.Suvel ostsin sealt piletid Placebo kontserdile ja kuigi ta arvatavasti polnud kunagi sellisest bändist kuulnudki,teatas ta mulle laia naeratusega,et pidi väga hea bänd olema :-)Mul oli tuju kohe tükk aega hea!
 
Pantaloone 21. aprill 2002, kl 14.01
oeh, siis hakkan stockist kosmeetikat ostmas käima, sest mulle justnimelt ei meeldi extraabivalmid ja elevandi mäluga müüjad. ostsin kord poest pudeli vett..läksin sinna poodi nädal hiljem ning müüja (patsiga poiss) küsis lahke naeratusega, et kas oli hea vesi??? käisin seal veel paar korda sisseoste tegemas(kodutänava pood oli) kuid elevantpoiss oskas iga käigu oma sõbralikuurivate küsimustega ülipiinarikkaks katsumuseks muuta. pidin poodi vahetama.
üldiselt soovitaks vähem müüjaid vaadata. mina lähen poodi kaupa vahtima mitte müüjaid ületšekkima, müüjad on teenindav personal u nagu mööbel.
 
Huu 21. aprill 2002, kl 16.01
minu arvates on socki kosmeetika osakonna probleem hoopis see, et neil pole seal vist piisavalt müüjaid. Tahtsin alles hiljuti mingit cover girli huulepalsamit osta, läksin sinna kassasse, seal aga müüjat polnud. Lõpuks ootasin seal ligi kümme minutit nagu tola, kuniks keegi suvatses mult õnnetud 80 krooni kasserida :(
 
kassu 21. aprill 2002, kl 16.11
hmm...kusjuures kui ostad mingi meigi sealt , võid maksta ykskõik millises meigikassas ju. Põhimõtteliselt ja kangekaelselt mingi kassa ees seista on ka päris paha muarust.
 
ketu 21. aprill 2002, kl 22.25
nii kui mingid nõmedad teenindajad on, hakkan pipart panema, muidu jääb teenus saamata või saab tuju rikut... Ja kui nende Stocki müüjatega muidu ei saa, tulebki teha nägu, et mehe krediitkaart on kaasas. Kui nad oma tooteid ainult rikkuritele müüksid, nad ära küll ei elaks.
 
minni 22. aprill 2002, kl 11.00
Mul küll seal midagi negatiivset pole olnud - vähemalt Clinique ja Biothermi letid teenindavad abivalmilt ka dressis ostjaid.
 
prill 23. aprill 2002, kl 07.29
Läksin Stokki lõhnaõli täitepudelit ostma, seljas Klementi jope ja käe otsas rippumas 2 toidukotti. Lõhnaleti neiu jutustas naaberleti juures ega teinud mind märkamagi. Seisin ja seisin, tulemust ei miskit.Siis tekkis jonn, et vot nüüd seisan siin seni, kuni keegi mind lõpuks ikka märkab. Õnneks tuli peagi üks meessoost ostja ja tibi lendas kui kuul kohale. Sain minagi oma igatsetud pudeli kätte.
Muideks, mu mees nimetab seda kompleksiks.
 
Lemps 29. aprill 2002, kl 08.20
Seal poes oli üleelmisel või eelmisel kevadel nii. Alustsueks ütlen, et olen finantsjuht. No nii. Kevad oli ja mina olin just maja maha müünud, raha kätte saanud, seitsmekohalise numbri ja uue omanikuga aias ringi vaadanud, et kus mis taim on. Käega mulda ka katsunud ja käed veidi mullased. Kojuteel tahtsin naisele ja tütardele tähistamiseks parfüümid osta. Palusin siis stockis müüjalt küll üht küll teist nuusutada. Mingid 5-6 jõudsin läbi vaadata ja ühe ka välja valida. Inimesi ei olnud ostmas. Kui ma siis järgmist palusin nuusutada, käratas müüja, et minge ja teenige enne raha kui tulete siin mind jooksutama. Lahkusin.
 
kelli 06. mai 2002, kl 10.06
 
Pille 08. mai 2002, kl 19.50
Inimesed, kus teie enesekindlus on? Kui mind ei suvatseta teendindada, siis ma marsin just nimme ja rikun müüjate omavahelise vestluse oma tülitamisega, kusjuures mitte vabandavalt, vaid iseenesestmõistetavalt. Mitte ükski pole veel nägusid teinud ja kui teebki, siis on see sügavalt tema enda asi. Ebaviisakale müüjale võib midagi mürgist pillata eriti magusa näo ja häälega - mõjub kõige paremini.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!