Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
64.a. eputis
 
ylenna 10. mai 2002, kl 10.24
Kas tädil,kes on 64a.ja poseerib alasti ajakirjanduses, on ikka seal kupli all kõik korras?!Vastik vaadata, kuidas mõni oma kuulsusejanu eksponeerib.
Või tuleb see sellest, et on vanapiiga?
Ei kujuta ettegi, et oma ema nii labaseks võiks muutuda.
Wöak, sellele "staarile"!!!
 
kil 10. mai 2002, kl 10.27
minuarust peaks ka ikka väärikalt vananeda oskama.
 
lihtne 10. mai 2002, kl 10.43
Minu arvates näeb ta om vanuse juures superhea välja ja miksmitte seda ka teistele samavanadele "memmedele" , kes tõepoolest ka memmed välja näevad näidata. Olete lihtsalt kadedad. Võibolla näete ise kehvad välja!
 
kass 10. mai 2002, kl 10.45
erakordselt jäle-tagant gümnaasium, eest muuseum...ja kunagi (tädike on mu ema eakaaslane, tema rääkis) olla öeldud, et Ants Antson ei saanud selle pärast teist olümpiamedalit, et tal oli KIVI kaelas...
 
Tihane 10. mai 2002, kl 10.45

Ma ka vaatsin kuidas üks 40a ja 100 kg mutt ohkis ajkirjade leti ääres et kui jube, jube. Minu meelest peaks kõigil selliste mammidel häbi olema. Jämedaks oskab ennas igaüks süüa. Sellises eas sellises vormis olla - SUPER.
 
evil - twin 10. mai 2002, kl 10.45
Õigus! Mulle ka Eve meeldib, loodan, et ise ka sama vanalt nii hea suudan välja näha. Ta on ikka NAINE. Enamus selles vanuses naised on nagu mingid kesksoost olevused, pole nägu ega tegu.
 
ylenna 10. mai 2002, kl 11.09
kass: parim!:))
Ei vaidlegi selle üle, et sellises vanuses figuur tal enamvähem!Hoopis rõve on see, kuidas ta oma keha eksponeerib, no andke andeks-alasti!Keha võlusid saab ka väga heade riietega esile tuua.
Ja miks peaksin kade olema, irw,?Ma olen sellest tädist poole noorem ja figuur on tipp-top!
Aga te, Lihtne ja Tihane, küsige oma emmede käest, kas nemad oleks nõus alasti poseerima, irw.Huvitav, kas oleksid?
 
Beggy B 10. mai 2002, kl 11.12
Eve Kivi näeb ilus välja küll neil piltidel, aga... kui nats lähemalt vaadata, siis on näha, et kõvasti on tehtud fototöötlust... Eks ajakirja tehniline toimetus on kõvasti vaeva näinud, et vanainimene rõõsam pildil välja näeks...
Aga eeskujuks on ta ikka - katsuks ise 64-aastaselt nii hea välja näha.
 
bitch 10. mai 2002, kl 11.24
väljanägemine selleks, kuid kas keegi ta'ga seltskonnas koos on olnud? icic tädi kogu ajupotentsiaal ongi võimeline ja kohandunud vaid oma välimusega tegelema. kõrvaljututeemaks mina, minu haigused ja Dean Reed... totaalne kana
 
olen kuulnud 10. mai 2002, kl 11.33
...et kui ta Tallinfilmis veel töötas, siis kõik tema rollid käisid läbi voodi.Sellele inimesele on eluaeg vajadus olnud oma keha eksponeerida.Selleks pole ju ajusid vaja, irw.
 
Feliks 10. mai 2002, kl 11.34
ma ei näe Kivi käitumises miskit häbiväärset. Et mis ta inimesi shokeerib oma piltidega - sest midagi sellist pole veel tehtud (Eestis)...iga liiga uudne ettevõtmine on shokeeriv. Võtan rahulikult ja noogutan vaikselt.
PS! Eile õhtul rääkisime just kaasaga ka neist piltidest - kaasa arvas täpselt sama.
a üleüldse - mis on see meie asi, mida keegi Kivi teeb? See on tema isiklik asi, kas tema poseerib või mitte.
 
nõutu 10. mai 2002, kl 11.41
siinkohal olen mina Feliksiga täiesti sama meelt
 
Vanaeit 10. mai 2002, kl 11.45
Ma ei saa hästi aru, miks need pildid inimesi närvi ajavad. Paljas Eve Kivi näeb igal juhul parem välja kui kõik need laibad, prügikollid, sarimõrvarid jms, kelle pilte ka ajalehed (ise vaatasin neid SL Õhtulehest) täis on. Ja kui ta nende piltidega eputab, mis siis. Olgu tal ka oma lõbu. Igaüks ei tunne huvi traditsiooniliste ja üldsuse poole heaks kiidetud üle 60-aastaste naiste tegevuste vastu (kirik, köök ja lapselapsed). Palju hullem oleks, kui ta sarnaneks oma nende eakaaslastega, kes bussis lasteaialastelt istekohti välja pressivad, arstide uste taga trügivad ja Toompea lossi ees pensionitõusu nõuavad.
 
leena 10. mai 2002, kl 11.47
Kuulge, naiskad, mis see teie asi on. Mina tahaks küll 64-selt ligilähedaselt sama hea välja näha. Ja see Antsoni medali asi on ju päris mage, tüüpiline matsinali, mis käib kellegi PIHTA. Keegi kirjanik kunagi kirjutas vist Postimehes hea artikli matsinaljadest, mis eestlastele vägagi omased on.
 
ema 10. mai 2002, kl 11.52
Eks ta ole...Me kõik pürgime ju Euroopa Liitu!
Ei maksa seda vabameelsust niiväga kiita midagi.Igal asjal on ikka piir, on algus ja lõpp.
Inimväärikust võiks hoida, mitte lehvida nagu tuulelipp.
Äärmiselt kahju, et sellist eeskuju me annamegi oma lastele.
Et seesama väike Eesti on muutumas nilbete ettevõtmiste ja totaalse naerualuse tallermaaks...:((
 
sakib 10. mai 2002, kl 11.57
Ehk leiab nüüd enesele reklaami tehes lõpuks ka mehe!
Siis ehk ei jää niipalju aega eneseimetluseks ja mukkimiseks, tulevad ka muud kohustused kaela.Irw.
 
eputis 10. mai 2002, kl 12.09

mina tahaks küll 64-selt sama hea välja näha. mulle eve kivi meeldib - ja ta on tõesti heas vormis!!!! praegu olen 32 - mina pean veel 32 aastat pingutama :)
 
Norija 10. mai 2002, kl 12.09
Nuh, aga... Miks mitte?
Mõnele naisele tundub mõeldamatu üleüldse alasti poseerida. Sõltumata vanusest. Kas sellepärast peaks keegi siis poseerimata jätma või? Kui palju on neid, kes üleüldse alastifotosid ajakirjas pornoks ja rõvetsemiseks peavad.
Kui Kivi neid pilte avaldada tahab ja leidub mõni ajakiri, kes neid avaldab, no siis lastagu aga käia. Kellele ei meeldi, ärgu vaadaku. Mina ka ei vaata, aga mis siis?
 
eneL 10. mai 2002, kl 12.27
Kas need olid värsked pildid või mingid kunagi varem tehtud? (asjaga mitte kursis olles)
 
majoraan 10. mai 2002, kl 12.29
Kurb lugeda, et nüüdsest on siis Eve meil noorte naiste eeskujuks!Hakake aga jah kuivikuid närima!Ja ega kõpskingadel tipsimine teilt veel tsellut ära ei võta:)
Hoopis Jane Fondast tasub eeskuju võtta, KELLE keha on TÕESTI tema vanuse kohta perfektne!Kuigi pole Fondat päris alasti näinud, kuid selleks polegi vajadust!
Eks igaüks ise teab oma väärtust-väärikust, KUI madalale ta langeb...
 
kiisuk 10. mai 2002, kl 12.55
vat selle kohta ma pole veel jõudnud otsusele kas see nüüd oli ilus või mitte...
aa ükspäev tuli Kivi mulle tänaval vastu
ja ütlen ausalt et nägi nii ligidalt ka väga hea välja
olin ka enne kuulnud et ainult pildid ta kena et päris elus täitsa mutt
aa ei nõustu sellega kohe mitte
väga kena oli :)
 
tsinna 10. mai 2002, kl 13.10
Vanaeit, väga hea komm sul! Keegi ei kilju, et miks avaldatakse laipade jms pilte.
Mis puutub ajakirja tehnilise personali vaevanägemisse, siis väike korrektuur tehakse ju kõigile, ka Beatricel võetakse arvutis mõni punn või sünnimärk maha. Aga kui Eve Kivil oleks mingid ilged pekisangad külje peal, siis Kroonika teda poseerima üldse ei kutsukski, ja maha seda pekki ka ei saaks.
Keegi kirjutas siin, kas meie emad oleks nõus niimoodi poseerima. Ma jumalapärast loodan et ei minu ega teie väljaveninud ja lotendavad emad tõesti ei hakka poseerima!
Kroonikal oli jumalast hea leid see Eve Kivi. Igatahes parem kui Saagim umbes 15. korda eelmise Kroonika kaanel. Loodan tõesti, et Saagimit enne 2004. aastat enam Kroonika kaanel ei näe.
Kivi sellised pildid peaks kõiki naisi manitsema enda eest rohkem hoolitsema. (kuigi mõned teevad seda juba praegu üleliia)
Ja ega keegi ei väidagi, et Kivi edev ei ole. Muidugi on, ja las olla!
 
blazee 10. mai 2002, kl 13.20
seni kuni on pööblit, kes sellist lõbustust vajab seni on ka kloune, kes end paljaks koorivad ning end naerualuseks teevad..
 
pinsionäär 10. mai 2002, kl 13.21
Millises räpakas maailmas me küll elame ja kiitke aga takka!
Varsti teie oma alaealised lapsukesed poseerivad ajakirjas alasti, vaat et siis rõõmust ja vaimustusest kiljute:))
 
mari 10. mai 2002, kl 13.50
nojah, ega sellele vastu ei saa vaielda, et ta näeb oma eakaaslastest ikka paarkümmend aastat noorem välja. Aga kas sellepärast on vaja ajakirjas poseerida, vat see on juba iseasi. Tädi ei taha aru saada, et ta ei ole filminduses ega ka avalikus elus üldse enam väga kaua aega mingi tegija olnud. Ikka ratsutab oma "viimse reliikvia" seljas, nagu tema oleks ainuke näitleja selles filmis olnud. Aga nagu mõni kuulsusenarr (saagim vist oligi?) on tunnistanud- õudselt hea on ikka näha end ajakirjas, ego kohe tõuseb.
 
chameleon 10. mai 2002, kl 13.52
Mina olen nõus, et ta oma vanuse kohta kena ja kobe välja. Aga kahjuks kõik tema jutt, mida kuskilt vähegi lugemiseks ette on juhtunud, on ikka väga allapoole arvestust. Selles olen täiesti nõus bitch´i kommentaariga. Iga kord, kui silman kuskil tekstis jälle seda din riidi kobinat, tuleb naer peale, et no ei saa olla...! Kaua ometi võib?
 
vabsee 10. mai 2002, kl 14.09
Mis see teiste asi on, kus keegi alasti poseerib. Kui ei meeldi, ärge ostke Kroonikat või tõmmake need lehed välja. Säästate säutsumise asemel energiat mõne asisema tegevuse jaoks.
 
Palle 10. mai 2002, kl 14.17
a mina tahaks ka vormis olla 64 aastaselt. peaks kivi käest retsepti küsima.
 
eneL 10. mai 2002, kl 14.29
to blazee:
Miks enda paljaks koorimine on koomiline? Üleüldse mis on inimese kehas koomilist? (natuke imestades)
 
Feliks 10. mai 2002, kl 14.36
..kas on kedagi, kellel ei ole keha? Ja mida tõesti temast häbeneda....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!