Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
preemiapunktid
 
Silja 20. juuni 2002, kl 11.18
Lugesin teemat ee klienditeenindusest ja tekkis mul selline mõte, mida te teete eesti telefoni preemiakonto punktidega. Kui ma ET klienditeenindusse helistasin ja küsisin, mis ma nende punktidega peale saaks hakata, vastati mulle et te saate neid koguda!!???
Noh kogun ja edasi, iga kuu ju lekub mingi kogus, sest telefon on ju olemas ja kuumaksu maksan ikka...
 
skiso 20. juuni 2002, kl 11.23
..ja siis Sa saadki neid koguda, Sulle räägiti täitsa õiget juttu :)))))))))
 
Silja 20. juuni 2002, kl 11.24
Selge, eks siis kogun, mul oligi veel üks hobi puudu, mida CV-sse kirjutada.
 
Hiir 20. juuni 2002, kl 11.26
Noh, kogud ja kogud kuni saad piisavalt palju. Tead, paljudel on hobisid, sina võiksid hobi korras preemiapunkte koguda. :)
 
Norija 20. juuni 2002, kl 11.28
täiesti mõttetud asjad, tegelikult.
aga noh, võid ju vaadata: http://pood.hot.ee/preemiapood
Aga enne ostmist uuri, kas kuskilt sama asja ilma preemiapuktideta odavamalt ei saa...
 
Vanaeit 20. juuni 2002, kl 12.17
Miks te nii väga nende preemiapunktide vastu olete, nad on ju kasulikud asjad. Kõigepealt andis nende väljamõtlemine mitmeks kuuks tööd ja leiba ühele inimesele, arveldussüsteemi muudatuste tegemine toidab tõenäoliselt juba mitut inimest. Mis neist vaesekestest muidu saanud oleks, vahest koguni ära koondatud. Ja kui neile inimestele palga maksmise vajadus ka telefoniarveid pisut suurendab, no mis see siis ära ei ole.

Ohh, vanaeit hakkab seniilseks muutuma..
 
teadja 20. juuni 2002, kl 12.23
Preemiapunktide kasutamise kohta saad infot siit:
http://www.et.et.ee/etkodu/preemiakonto_kasutamine.html

Vahepeal sai preemiapunktide eest näiteks poole hinnaga telefone osta ja pidevalt saab soodsa hinnaga kaupu ET preemiapoest
 
Laura 20. juuni 2002, kl 12.47
selle preemiapoega oli mingi aeg igatahes nii, et tavalisest poest sai ilma igasuguste punktideta sama asja odavamalt.... peale seda pole enam huvi tundnud.
 
klklä 20. juuni 2002, kl 16.31
Mina kastan neid edukalt soodustariifiga kõnede eest maksmisel. Nt kõneboonus kas 50.- või 25.-+250 punkti, sama tasu ka dial-up interneti korral (oluliselt odavam tariif) Vt et lehelt.
 
paljupunktiline 20. juuni 2002, kl 20.22
Mul ammu üle 10000 punkti, aga mitte midagi asjalikku ei oska ka mina nendega peale hakata. ADSL sai sisse pandud ja ka muud vajalikud teenused tellitud enne kui neile punktisoodustus kehtima hakkas. Teenuseid, mida ma ei vaja, ei taha. Punktipoes on jah asjad kallimad kui mujal. Kui mõnele heale tuttavale mõne teenuse jaoks saaks neid ära kinkida, siis kingiksin. Aga ei saa mitte meelde tuletamata jätta, et ET lubas igas kvartalis loosimisi teha ja lisaks aasta lõpul auto loosida - need lubadused võeti lihtsalt vaikselt maha nagu poleks neid olnudki. Väga matslik käitumine. Täielik tarbijapetmine ET poolt!
 
juta 21. juuni 2002, kl 11.55
Aga proovi nende preemiapunktidega lutsu visata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!