Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Annilill
 
marianne 23. mai 2004, kl 13.56
Olin sellest firmast täpselt nii kaua heal arvamusel kuni endal nendega tegemist tuli. Esimene asi oli pulmakutsed. Et nendelt kutsed kätte saada tuli läbida terve kadalipp ja kohe alguses öeldi, et nad ei soovigi üldse seda tööd teha, igasugustest tähtaegadest kinnipidamistest rääkimatta. Kõige tipp oli aga kui läksin üks õhtu nende juurde pruudikimpu tellima ja mingi tädike kes tagaruumist tuli teatas esimese asjana, et arvestage et meil tööpäev kestab veel 4 minutit ja kui soovite midagi siis tehke ruttu. Ausalt öeldes jäi mul imestusest suu lahti. Kui keegi teab head kohta Tallinnas kust tellida pruudikimpu oleksin info est väga tänulik.
 
Miisu 23. mai 2004, kl 14.16
Sain neilt eelmine aasta tellitud pulmakutsed ja pruudikimp ja auto kaunistamine - kõik käis kiiresti, viisakalt ja õigeaegselt. Äkki on uued inimesed tööle võetud ?
 
. 23. mai 2004, kl 15.15
ei taha küll norida aga miks sa ise nii hilja läksid. nemad on ka inimesed ja tahavad õigeaegselt koju minna. selleks kellaajad ongi.
 
tulla 23. mai 2004, kl 17.03
Olen kunagi poes töötanud ja tean kui tüütu ja ebameeldiv on istuda ja passida peale tööaega, kõht tühi, bussilt maha jäänud, mis tähendas tund aega hilisemat kojujõudmist. Palun teenindava personali suhtes natuke arusaavamat hoiakut, nad on ka inimesed ja tahavad koju sööma minna.
 
piu 23. mai 2004, kl 21.32
mul on nendega selline kogemus (~5-6a tagasi), sattusin sinna niisama, vaatasin, et pruutkleidid seisid tagapool, hakkasin sinnapoole minema, kui keegi käratas, et sinna ei tohi minna. Mingit piiret või asja ees polnud.
See kauge ja tegelt tühine negatiivne kogemus on tekitanud minus trotsi nende vastu. Kui peaksin abielluma, siis never ma nende teenust kasutan, aga ju neil ilma minutagi tööd palju :)

Vaat nii!
 
kulla teenendajad 24. mai 2004, kl 08.28
ega see, et 4 minuti pärast pood kinni pannakse, ei anna veel õigust kliendiga niimoodi käituda!
mina olen ka olnud klienditeenindaja ja iial ei lubanud endale sellist käitumist (isegi kui mõni suutis enda 1 minut peale sulgemist sisse pressida ukse vahelt).
 
imestunu 24. mai 2004, kl 09.39
Minul selle kohaga nimelt selline kogemus, et pidin minema sõbranna registreerimisele, olles eelnevalt tellinud kimbu küll ühest teisest poest, aga seal jälle polnud kimbu juurde väikseid kaarte. Nii ma siis mõtlesingi, et Õnnepalee juurde jääb kohe spets pruutpaaride salong, sealt saan. Mis aga selgus, neil mitte ühtegi väikest kaarti polnud, ainult paljad ümbrikud. Ja kuna ma kuskilt läbi enam minna ei jõudnud, siis võtsingi selle tühja ümbriku ja panin selle peale oma read.
Leian, et sellises salongis ei tohiks mitte hetkegi selline väike oluline asi puududa.
 
Steffi 24. mai 2004, kl 15.06

Telli lilled Lilleaidast.
Teevad väga ilusaid kimpe ja suhtumine klientidesse on alati sõbralik olnud.

Asuvad narva mnt-l, Sampo panga vastas. Telefon on 66 123 03
ise tellin juba pikka aega ainult sealt.
ja väga väga rahul.
 
aili 25. mai 2004, kl 11.46
ja mina lasin kogu oma pulmapeo neil korraldada..Super tuli. Võis väga rahule jääda! Kuid eks nii ongi, et meie arvestasime nendega (st et jätsime kõigi tööde jaoks varuaega) ning nemad meiega. Igaljuhul, pulmad olid mega ilusad ning kõik sujus kui valatult. Me ei pidand ise millegi pärast muretsema ning ei pidand seda ka ämmad-äiad :))) Eks see ju ole nii, et kuidas kyla koerale, nõnda koer kylale ;)
 
Killu Klaas 10. juuni 2017, kl 15.31
On ju ilmne et teema algataja ei osanud nii varajast sulgemist oodata, ma ka ei oskaks, lausa hämmastav !? Veell veidram on sellist Põrkavat käitumist õigustada. Ära öelda või teada anda saab sellisteist kella -aegadest ka nii , et see ei mõjuks ülbusena. Ehk siis on suur vahe KUIDAS seda tehakse. Olen alati sellise tõreda suhtumise peale küsinud , kas teie olete firma omanik. Tavaliselt on näha väikest ehmatust. Üks küll teatas, et on jah - soovisin siis edu allakäigu trepil ja lahkusin otsejoones. Ma ei tea kas see kleidipood seal kõrval on sama omanik aga sealt tulin ära kuna müüjanna teatas rõhuga meil siin on ainult kallid kleidid !!!! Iga silpi rõhutades . Ma polnud midagi veel küsinudki, vaatasin ringi, et selgust saada, mis stiili ja maitsega näidised on. Tõstsin imestusest kulme ja sõnasin eks ma võin oma 4 tuhhise kleidieelarve mõnes sõbralikumas kaupluses kulutada aga moeloojana ei näe ma ka midagi , mis keskpärasust ületaks ja oma hinda väärt oleks.
 
??? 10. juuni 2017, kl 20.57
Kas seal pekstakse ka naisi?
 
Miks 13. juuni 2017, kl 19.29
keegi neid iidvanu teemasid ules korjab?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!