Halb kogemus
delfarid
värske delfar 17. veebruar 2005, kl 15.25 |
Dana 17. veebruar 2005, kl 15.28 |
roosa 17. veebruar 2005, kl 15.32 |
Linda-Linda 17. veebruar 2005, kl 16.04 |
kurr 17. veebruar 2005, kl 16.07 |
?? 17. veebruar 2005, kl 16.12 |
?? 17. veebruar 2005, kl 16.13 |
kim 17. veebruar 2005, kl 16.17 |
to teemaalgataja
Mina ei tea, kas enamik siin on kibestunud ja õelad inimesed.Arvan , et ei ole. Nad on enamasti trendinoored. Selle sõna leidsin tänasest Ekspressist Barbi Pilvre artiklist "Kontori kadumine". Kõik tahavad olla võrguinimesed, kommenteerida ja arutada. Aga kui mõnest teemast ei tea kaasa rääkida, siis võib niisama "vaimukusi" pilduda . Peaasi, et "võrgutatud" oled.
Mina ei tea, kas enamik siin on kibestunud ja õelad inimesed.Arvan , et ei ole. Nad on enamasti trendinoored. Selle sõna leidsin tänasest Ekspressist Barbi Pilvre artiklist "Kontori kadumine". Kõik tahavad olla võrguinimesed, kommenteerida ja arutada. Aga kui mõnest teemast ei tea kaasa rääkida, siis võib niisama "vaimukusi" pilduda . Peaasi, et "võrgutatud" oled.
Mia 17. veebruar 2005, kl 16.37 |
sama 17. veebruar 2005, kl 17.49 |
mia6 17. veebruar 2005, kl 21.15 |
......aga mina olen jälle sõimata saanud selle eest, et ennast ingliks pean ja ei ole kunagi kasutanud kellegi suhtes mingit vägivalda ega sõimanud ega pildunud valusaid sõnu. Ei teagi ,kas hakata tigedikuks, õelaks kuradikeseks ? Ootan veel veitsa ja siis arenen ümber nagu trend nõuab.Kurjus ruulib.
Pesapallikurikaga olen ähvardanud küll, vasaksirge kah käppas - ikkagit vasakukäeline ja ühe sõrmega tippija siin.
Pesapallikurikaga olen ähvardanud küll, vasaksirge kah käppas - ikkagit vasakukäeline ja ühe sõrmega tippija siin.
Juuli 17. veebruar 2005, kl 21.19 |
tunke, eksdelfar 18. veebruar 2005, kl 01.25 |
jahh delfi on sõltuvusttekitav aga tüütab ära
siinsed inimesed pole suuremad asjad, tüütavad ära, kõik üksteisele väga sarnased püüdes meeleheitlikult erineda
peagi leiad et kui sul ka on midagi öelda siis ei ole vaja seda jagada delfaritele kes niikuinii midagi ei jaga
vaata enda sisse, delfar
delfarid tunduvad tugedad sets tahavad originaalitseda
see läheb varsti
siinsed inimesed pole suuremad asjad, tüütavad ära, kõik üksteisele väga sarnased püüdes meeleheitlikult erineda
peagi leiad et kui sul ka on midagi öelda siis ei ole vaja seda jagada delfaritele kes niikuinii midagi ei jaga
vaata enda sisse, delfar
delfarid tunduvad tugedad sets tahavad originaalitseda
see läheb varsti
mina 20. veebruar 2005, kl 16.14 |
Jah, see on nakkav küll:) Kui siia tulin, siis alguses olin ka jube sõbralik, püstitasin ka siia halba kogemusse teema, et miks kõik nii kibestunud ja tigedad üksteisega on, noomisin ja manitsesin rahvast, nüüd olen ise täpselt samasugune, lihtsalt tore on möliseda, kui midagi ei meeldi:)
Lisa postitus