Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
"Minski" pood
 
Vihane 18. veebruar 2005, kl 14.36
Ma nii vihkan seda poodi, aga läheduses peale Säästu ei ole muud. Ajal, mil tööpäev lõppeb, töötab 1-2 kassat. Kassiirid on ÜLIaeglased, vaatavad hindu kuskilt brošüürikesest, vahel tõusevad püsti, panevad kassa kinni ja logivad hinda vaatama. Samal ajal 10 inimest järjekorras. Ja turvad... Nad nagu teeksi9d sinuga koos sisseoste. Ma olen mitu korda juba nähvanud, et ma ei saa keskenduda ostmisele, kui keegi on mul pidevalt kõrval ja vahib. Selles poes pole ma kordagi näinud naeratavat töötajat. See aeglus, aegluubisus, emotsioonitus ajab kõiki ostjaid närvi. Kõrval Säästumarketis on see-eest ülikiire ja viisakas teenindus. Kassiirid on oma tööd õppinud, nende käed liiguvad ülikiirelt.
 
olen 18. veebruar 2005, kl 14.43
sinuga täitsa nõus, muidu pole kaubal vigagi aga no see teenindus.....appi appi.....see on hullem veel kui aegluubis, ei oskagi nime anda.....isegi vorstimüüja on uima-muina........prrrrrrrrr
 
e 18. veebruar 2005, kl 14.47
Kohutav kauplus tõesti-just eriti jobud on turvad
 
hmm 18. veebruar 2005, kl 14.52
Selline nõukogude aja nostalgia tuleb seal poes alati peale! Mine nagu muuseumisse, kõik nii ehtne:)))nagu ka Energia kohvik-sellised kohti tuleb hoida!
 
Mia 18. veebruar 2005, kl 14.55
Mine siis säästukasse, kui kõik seal nii tore ja kiire on! Mulle Minsk meeldib, tõesti nostalgiline koht, lisaks palju huvitavat (vene) nänni, mida mujal ei ole.
PS Selver pole ka just väga kaugel.
 
,,, 18. veebruar 2005, kl 14.57
Olge tähelepanekud, kuna seal need vanaaegse kassaaparaadid löövad nad tihti ühte asja mitu korda sisse, et siis endale pärast kasu saada.
ja minu arust on see kauplus veel elus ainult tänu inimestele kes sealt suvel suurtes kogustes külma õlut/siidrit ostavad.
 
donna 18. veebruar 2005, kl 15.17
on küll jube teenindus ja näiteks puuviljade jm hinnad on ikka kõvasti kallimad kui prismades/selverites, aga sealt leiab ikka ka sellist stuffi, mida mujal pole. a´la merikapsas jogurtiga, extra mõeldud inimestele, kes hoolivad oma kehakaalust ning tikrisiider :)
 
minsk 18. veebruar 2005, kl 15.19
vanasti oli mu kodupood. sügisel kolisin maale, aga nüüdki veel käin läbi, kui linna satun. eks ta selline omapärane ole. aga kõike on vaja - arvan ma. kõik poed ei pea ju olema steriilsed ja küprokiga üle löödud täis pingutatult naeratavaid teenindajaid ja turvasid. vihane paneks ilmselt väikesed maapoed samuti kinni. seal läheb suvel veel rohkem aega. aga mina ikkagi ei saa aru, kuhu meil siis ikkagi nii kiire on? võib olla vihane omistab pisiasjadele siin elus liiga suurt tähendust?
 
triibik 18. veebruar 2005, kl 15.40
olen säästuka oma nö protestipoeks võtnud, et mitte minskis habemega turvamehe valvsa pilgu all sisseoste teha ja kassas jobutada. rõõmusõnum siinkandi inimestele: kuuldavasti tuleb sõle t endise õllerestorani koha peale tornmaja ees selver. ei jõua ära oodata.
aga minskis on stiilseid toite - mingid baklazÇhaaniketshupid ja sadat sorti vahvlitorte.
 
m. 18. veebruar 2005, kl 15.59
moldaavia pood pole ka põrmugi parem.
 
miisu 18. veebruar 2005, kl 16.11
mina käisin ka vanasti Minskis, aga nyyd täielikult Merimetsa selverisse yle kolinud. Minski kylastan nostalgilistel põhjustel paar korda aastas- eriti äge oli 31 dets- sneguutotska jne!
 
Maali maalt 18. veebruar 2005, kl 16.21
Tahaks väga teada ,kus selline pood asub.Niipalju sain vast aru ,et Tallinnas.
 
teele 18. veebruar 2005, kl 16.25
asub sõle tn ja kolde pst ristis
 
sufi 18. veebruar 2005, kl 19.34
parim pood neile, kes hindavad erinevust ning naturaalset ukraina kraami

olen Minski poe valikuga ülirahul ja astun tihti sinna sisse
 
t 18. veebruar 2005, kl 21.08
mulle ka pood ise kaubavaliku tõttu meeldib, häirib samuti habemik umbkeelne turva, kes käib kannul ja jälgib mu iga liigutust.
 
auskas 18. veebruar 2005, kl 21.16
mina olen sealt leidnud mingi leedu nimega a la pancukas pannkoogijahu ja on palju paremad kui kodumaine toode, sellised mõnusad paksud koogid tulevad, nämma
 
natjusha 18. veebruar 2005, kl 22.02
see pood on oma "konseptsiooniga", ajastutruu :D äriidee missugune!
 
triibik 18. veebruar 2005, kl 22.08
eriti ajastutruu on kotihoid, mida nad aeg-ajalt üritavad lausa kohustuslikuks teha. st habemik käsib sul koti sinna jätta. habemikuga mul omad kanad kitkuda. kunagi kahtlustas mind varguses ja nabis kinni. ai ta, raisk, sai mu käest - kirjutasin linnalehte kurja kirja, mis ära trükiti. nojah, ilmselt ta seda ei lugenud. varsti pärast seda oli ta mitmeks aastaks läinud - aga nüüd jälle tagasi. nii et habemiku võit mõnes mõttes...
 
nojah 19. veebruar 2005, kl 07.08
Kui seda teksti siin lugeda, siis on too habemik ju väga tähelepanu vääriv tegelane- jõuab kõigil korraga sabas käia.
Ükskord käskis mul käekoti sisu ette näidata, et mida ma sinna toppisin, ja mul pool kotti täisnuusatud taskurätte täis. Lihtsalt jube nohu oli ja eks tal hakkas silma, et ma iga natukese aja tagant panen midagi kotti. väga koomiline onu. Võiksid ju sinna turvaväravad ja triipkoodisüsteemid paigaldada. Müüjad on seal küll alla igasugust arvestust.
 
mimmi 19. veebruar 2005, kl 10.58
Habemik valvas vahepeal Järveotsa kaupluses. Seal luusis samuti sabas. Mäletan teda samuti juba ammusest ajast, kui elasin ise Pelgus!
 
olen 19. veebruar 2005, kl 12.35
..võtsin eespool ka sõna, kuid teie jutu jätkuks....käisin eile peale tööd minskist läbi, seal hetkel head apelsinid ja shampa müügil, tööl oli jälle teiegi äramärgitud habemega turva, niikaua kui mina kassas arvet maksin puistas ta kõikide nähes 2-e naisterahva koti läbi, midagi muidugi ei leidnud. Samas kas siiski ei peaks olema mingi eriruum läbiotsimisteks, jube piinlik oleks mul küll teiste nähes asju kotist välja lappida...teeksin vist seakisa kui mind kunagi peaks ette võetama.....
 
Autor 19. veebruar 2005, kl 17.09
Ma ei ole rääkinudki, et kaupade valik seal halb on. Ka mulle meeldivad paljud seal müüdavatest kaupadest. Kui ei meeldiks, siis käiksin ju Säästus! Ja kiiret pole ka tavaliselt kuhugi, aga kui ühe asja ostuks kulub pool tundi, siis võtab ikka närvi mustaks küll. Ja turvad on seal kõik erilised uunikumid, k.a. habemik. Vahepeal oli üks noor kutt - täieliku memmeka olekuga. Kandis särki, millel kanepileht kõhul. Ta oli selline omast arust lõpp kaval spioon seal. Piilus riiulite pragudest ostjaid jne. Kappide süsteem on ka tore - oota onukest (habemikku) oma võtmekesega ja pane kott kappi. Kui tahad kotti kätte saada, siis habemikku pole kuskil. Ja nii alati! Seis ja oota siis seal nagu loll.
 
Autor 19. veebruar 2005, kl 17.10
Õnneks kuulsin, et seal hakatakse remonti tegema, sest ei vasta euronõuetele. Ka mina ootan Selverit sinna Kolde restorani asemele!
 
samblalammas 19. veebruar 2005, kl 18.00
Peaks olema miski seadus ju - et turvad ei tohigi läbi otsida, kui tahavad seda teha, peavad politsei kutsuma?...nii on kuskilt vähemalt meelde jäänud...
 
anonüümne 19. veebruar 2005, kl 20.25
minski poe turva mehed on täielikud pelmeenid yx pax ja teine habemik!
mõlemad käivad nii pinda kui saab.
 
anonüümne 19. veebruar 2005, kl 20.27
minski poe turva mehed on täielikud pelmeenid yx pax ja teine habemik!
mõlemad käivad nii pinda kui saab.
 
Täna 19. veebruar 2005, kl 21.34
Täna on seekord paks tööl. Jälle jõlkus mul sabas.
 
hakkab juba naljakas 19. veebruar 2005, kl 22.18
Mul langes lausa kivi südamelt, nimelt ma olen ka alati selle habemikuga hädas. Ei saanud mitte aru, mis mul viga, et muudkui kannul sammub. Käin seal päris tihti ja ostan ka küllalt korraliku summa eest, aga ikka nagu oleks potensiaalne pätt. Tore kuulda, et ma pole ainus keda ta jahib:)
Ning jah, see kotikapipoiss on ka hirmus naljakas ja siis vanasti seal uksekõrval see lillemüüja ja tema make up :)))) ta vist on sellesama poe kosmeetikaleti püsiklient.
Aga jah, nostalgia on tore.
Nüüd hakkan siis habemikku ka huumoriga suhtuma, vahepeal ajas juba kurjaks.
 
eheee 20. veebruar 2005, kl 17.49
aga mis saab minskist siis, kui valmib selver ehte tänaval???
;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!