Halb kogemus
paljalt päevitajad
suvitaja 11. juuli 2005, kl 17.42 |
bille 11. juuli 2005, kl 17.44 |
noor naine 11. juuli 2005, kl 17.53 |
mups 11. juuli 2005, kl 17.57 |
Billega väga nõus. Sellest ma muidugi ei räägi, et rinnahoidjata päevitamine kahjulik on, aga üldiselt ei tohiks selle vastu küll midagi olla, kui vähegi terve psüühikaga inimene oled ;)
Samas ei pea ma päris normaalseks ihualasti päevitavaid mehi, kuigi rippuva kõhu alt pole nagunii midagi näha :) Olgu seal oma rannapoolel, aga ärgu jooksku alasti üle kogu ranna jäätisemüüja juurde ega kügelegu seal sabatavate laste seljas. Ostureidiks peaks ikka püksid jalga tõmbama.
Samas ei pea ma päris normaalseks ihualasti päevitavaid mehi, kuigi rippuva kõhu alt pole nagunii midagi näha :) Olgu seal oma rannapoolel, aga ärgu jooksku alasti üle kogu ranna jäätisemüüja juurde ega kügelegu seal sabatavate laste seljas. Ostureidiks peaks ikka püksid jalga tõmbama.
() 11. juuli 2005, kl 18.02 |
ehh 11. juuli 2005, kl 18.06 |
ei koti 11. juuli 2005, kl 18.07 |
kotib ikka küll 11. juuli 2005, kl 18.11 |
Margit 11. juuli 2005, kl 18.22 |
No nad ei olnud ju paljad, ainult ilma rinnahoidjata. Ja lapsed... kas naisterannas siis pole lapsi? Et seal käivad vaid tüdrukud? On seal ka suuri poisse. Jumal küll, võtke vabamalt. Tegelege rohkem enda kehaga, mitte teiste tisside vahtmisega. Äkki sinu arvates ei tohiks näiteks paksud naised ka üldse rannas käia või stringide väel päevitada. Ja õllekõhuga mehed koligu üldse "paksude meeste randa", sest riivavad sinu silma. Ja valged, päevitamata inimesed ärgu üldse randa tulgu, sest suvi juba poole peal, kuidas nad ometi julgevad randa tulla ja ennast näidata. Öök mõttemaailm sul igatahes.
njahh 11. juuli 2005, kl 18.40 |
Eile oli päris naljakas vaadata, kuidas üks tibin oma rindasid demonstreeris -vähemalt kuus korda jalutas meie seltskonnast mööda (seltskonnas oli meil 4 noort kena meest ka).
Igatahes päris lõbus oli...viimane kord üks kuju arutles natuke liiga kõva häälselt, siis tibin enam mööda ei tulnud- sellise tola mulje jättis, ka ´meestele. Algul ei teinud tast keegi välja, aga no lõpuks loobusime lolli/pimeda mängimisest.
Mul pole selle vastu midagi kui keegi rahulikult päevitab, ise lasen ka tagant rinnahoidja lahti, et seljale rante ei jääks...aga no selline otsene enesenäitamine jättis pehmelt öeldes inimesest kohtlase mulje...
Igatahes päris lõbus oli...viimane kord üks kuju arutles natuke liiga kõva häälselt, siis tibin enam mööda ei tulnud- sellise tola mulje jättis, ka ´meestele. Algul ei teinud tast keegi välja, aga no lõpuks loobusime lolli/pimeda mängimisest.
Mul pole selle vastu midagi kui keegi rahulikult päevitab, ise lasen ka tagant rinnahoidja lahti, et seljale rante ei jääks...aga no selline otsene enesenäitamine jättis pehmelt öeldes inimesest kohtlase mulje...
mummi 11. juuli 2005, kl 18.42 |
Arvan,et naise rind pole küll see asi,mida häbeneda. Mis naer siis nendel 12 aastastel saab olla. Ise alles lõpetasid ema tissi otsas istumise.Kasvatusega ikka midagi nii viltu.Ükski pole siin ilmas elanud ilma tissita.
Igal inimesel on õigus olla tema ise ja just selline nagu ta loodud on. Midagi hullemat ei oska ette kujutada,kui rand oleks siirupinägudega Britnispearsid täis ja mehed kõik Bradpittid oleksid.
Igal inimesel on õigus olla tema ise ja just selline nagu ta loodud on. Midagi hullemat ei oska ette kujutada,kui rand oleks siirupinägudega Britnispearsid täis ja mehed kõik Bradpittid oleksid.
del 11. juuli 2005, kl 18.44 |
"Igatahes päris lõbus oli...viimane kord üks kuju arutles natuke liiga kõva häälselt, siis tibin enam mööda ei tulnud- sellise tola mulje jättis, ka ´meestele. Algul ei teinud tast keegi välja, aga no lõpuks loobusime lolli/pimeda mängimisest."
Väga ebaviisakas on kedagi kõva häälega kommenteerida. Ja ma olen kindel, et tegelikult vaatasid mehed teda hea meelega, aga enda naiskadele üritasid mulje jätta, et see ei koti neid üldse. Muidu saavad naised veel vihaseks.
Väga ebaviisakas on kedagi kõva häälega kommenteerida. Ja ma olen kindel, et tegelikult vaatasid mehed teda hea meelega, aga enda naiskadele üritasid mulje jätta, et see ei koti neid üldse. Muidu saavad naised veel vihaseks.
njahh 11. juuli 2005, kl 18.52 |
to del
tegelikult on muidugi siin hea targutada, kui ise kohal ei viibinud...aga usu mind see oli tõesti HALEnaljakas juba. Ja kommentaar ei olnud midagi solvavat, pole ka kindel kas see naine üldse seda kuulis ja kui kuulis, siis vahet pole ka...
oma naiskadele polnud kellegil mingit muljet jätta....oleme lihtsalt kursakaaslased. Ja ära alahinda mehi-ilusat naist on ikka hea vaadata, aga kas ka naisperverte?
tegelikult on muidugi siin hea targutada, kui ise kohal ei viibinud...aga usu mind see oli tõesti HALEnaljakas juba. Ja kommentaar ei olnud midagi solvavat, pole ka kindel kas see naine üldse seda kuulis ja kui kuulis, siis vahet pole ka...
oma naiskadele polnud kellegil mingit muljet jätta....oleme lihtsalt kursakaaslased. Ja ära alahinda mehi-ilusat naist on ikka hea vaadata, aga kas ka naisperverte?
PEACE 11. juuli 2005, kl 19.54 |
aga mind ei häiri kassipidajad, vihmased ilmad, võõrad vallalised naised, teistenähes seksijad, ines karu, naabrid, paljalt päevitajad, kõrgepalgalised, teisest tähtkujust isikud ...... ei häiri ükski neist ja kõik, ma olen vaba inimene ja vaba hing, tehke minupärast kõik mis tahate ........... peace
kuri 11. juuli 2005, kl 20.11 |
mh 11. juuli 2005, kl 20.15 |
!!!!!!!!!!! 11. juuli 2005, kl 20.39 |
Tuudur 11. juuli 2005, kl 20.42 |
Ave 11. juuli 2005, kl 20.44 |
miia 11. juuli 2005, kl 21.11 |
kahjuks tartus pole ühtegi naisteplääži ja ma ei taha et mul oleks dekoltees päevitusrandid. kole on, kui on ilma õlapaelteta kleid ja sis valged triibud päevitamisest jäänud. päris palja ülakehaga pole küll avalikus rannas päevitanud, üritan ikka kuidagi nibusid varjata, ei taha, et nad tumedaks läheksid. kodus rõdul olen küll täitsa porgand ja olen saanud palju komplimente nii naistelt kui ka meestelt, et ilma valgete rantideta on ikka väga ilus. mind paljad ei häiri, kui satun kuhugi, kus on nudistide rand, siis lähen raudselt sinna mõneks ajaks.
tahan päevitan tahan ei päevit 11. juuli 2005, kl 21.27 |
loola 11. juuli 2005, kl 21.38 |
issake 11. juuli 2005, kl 21.46 |
H 11. juuli 2005, kl 21.49 |
noor 11. juuli 2005, kl 22.03 |
teiste pärast muretseja 12. juuli 2005, kl 10.49 |
No ei tohi paljaid rindu päikese käes kõrvetada! TAevas halasta, mingi lugupidamine omaenda elu ja tervise vastu peaks ikka olema! Või tahategi tulevikus ühe tissiga/ilma tissideta ringi käija?!
Mu vanaemal on üks rind ära amputeeritud, no uskuge, ei ole ilus vaatepilt!
Homme võid masina alla jah jääda, aga kas sa mõtled samamoodi ka siis, kui teised su surivoodi ääres uluvad ja sina meeletutes valudes piinled?
*Kas tõesti on paar komplimenti seda väärt?
Mu vanaemal on üks rind ära amputeeritud, no uskuge, ei ole ilus vaatepilt!
Homme võid masina alla jah jääda, aga kas sa mõtled samamoodi ka siis, kui teised su surivoodi ääres uluvad ja sina meeletutes valudes piinled?
*Kas tõesti on paar komplimenti seda väärt?
Lisa postitus