Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kas te ka ütlete sedasi?
 
Styg 10. märts 2006, kl 19.22
mind ajavad need keeleteemad täiesti naerma - heas mõttes muidugi. kusjuures mina sain ka alles siitsamast foorumist teada, et mujal eestis lumi ei pakigi. no tule taevas appi, onju, eluaeg on lumi pakkinud. :)

huvi pärast korraldasin tööl väikse gallupi. ikkagi enamike jaoks lumi pakib - kuigi jah, sisserännanud olid teist meelt. aga absoluutselt kõik kohalikud polnud ka eladeski kuulnud, et lumi mujal hoopis kokku hakkab. huvi pärast küsisin ka ühelt poisilt, kes muidu venelane ja eesti keelt alles koolis õppinud on, ka tema vaatas mulle suurte silmadega otsa ja ütles, et muidugi pakib, mis ta siis tegema peaks? :)
 
vanainime 10. märts 2006, kl 20.35
mõtsin, et "kapi" on võmm, ment. Pollar, noh.
Tom Tom 13. juuli 2023, kl 13.55
See näitabki su matslikku olemust!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!