Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
MIKS HÄÄLETAKSIN KESKERAKONNA POOLT
 
Margit 09. märts 2006, kl 18.17
Sellepärast, et vaid Keskerakond on võidelnud madalate üüride säilitamise eest.
Ülejäänud poliitikud mitte. Et ahnelt ja tormates paikapandud turumajandus eestlaste rahvustunded ära solkida on jõudnud, on kõigile selge.
Kõige laastavama tööga on hakkama saanud ahned ja lollid - see on kõigile eestimaalastele korvamatu kaotus. Kunagi kiirustades, et mitte parempoolselt kapitalismirongilt maha jääda, nööpisid meie endast väga heal arvamusel olevad pintsaklipslased oma ürbi valesti kinni. Nüüd aga tuleb kõiki nööpe uuesti lahti tehes südamest ohata, sest iga uus algus on isegi ajukatele inimestele koormavalt raske. Kust küll võtta riigikodanikke, kes ei peaks meie kõrgeltarenenud, rikkust ja edukust täis riigikest uuesti paljaks varastama?
Valusale äratundmisele, et praegu kõik perele sissetulnud raha (pensionid jne) tuleb eluaseme kalliduse tõttu ära anda, jõuti siis, kui algas tõeline kasumit tootev röövlijaht eluaseme ümber. Korteriüür on üür ja kommunaalteenused on palga suhtes üüratult kõrged.
Kangesti tahaks loota, et valimiseelse inimväärse elu pealesurujad peaksid silmas elamisväärset kodu (toasoojus, elekter ja soe vesi), mitte loomakoobast. Kelle huvisid silmas pidades ja kaitstes pole Riigikogu tahtnud välja töötada uut eluaseme seadust? Miks ja kelle huvides sai võimalikuks ahnurite songerdamine inimeste eluasemete ümber? Kes tegeles parlamentaarselt (isiklikult) selle huvigrupiga? Ega ometi omaaegne rahavõimu tipus vehkiv kolmikliit? Või sünnitas "kommunaalkoletise" nende peremeeste ainult Lääne poole kreenis olev uinuv mõistus? Näib aga, et hoopis paljuräägitud kontrollimata (või kontrollimatu) vaimse tervise häired. Edasi tuleb elada aga seal, kuhu meid see vääramatu jõud viinud on. Balti ketis ja Savisaare omaaegset valitsust Toompeal toetades ei kujutanud me isegi unes ette, et eurooplaseks saamine võib eestimaalastele nõnda hindamatuks kujuneda. Päris mitmete parteide valimisloosungitelt võib korduvalt välja lugeda ajaloolist tõde: üks kiht, üks riik ja üks partei. Eks siis tormakem kõik kihistuva, aga helge tuleviku poole. Kuhu jäi see helge tulevik, mida eestimaalased 50 aastat, silmad peast ära vahtinud, suud lahti, ootasid? Erastati ära. Põhjustele ja tagajärgedele silma vaadates hääletaksin ma ainult Keskerakonna või Eestimaa Rahvaliidu poolt!
 
Koiott 09. märts 2006, kl 18.19
Noh, sa Margit oled vastu õhtut täisti ära keeranud???
Mine joo üks rahustav tee.
 
pussu 09. märts 2006, kl 18.24
Aga Margiti elu on ju raske ja trööstitu - kõik ta tuttavad mehed on paksuks läinud.
 
lammaskalts 09. märts 2006, kl 18.26
Margit, olid sümpaatne, enam aga mitte.
 
vot 09. märts 2006, kl 18.32
ka mina hääletan keskerakonna poolt.vôite sôimata palju tahes,see mind ei morjelda,mida teie minust arvate.mul on oma arvamus ja teie arvamus mind ei huvita.
 
boss 09. märts 2006, kl 18.33
margit, su iidol on ka oma keha käest lasknud.
 
parteitu 09. märts 2006, kl 18.37
a mina ei vali (hääleta) enam kedagist. ja mul savi, ahned on nad kõik.
 
pakun 09. märts 2006, kl 18.38
morjendama vist on õigem morjeldamisest.
 
keegi 09. märts 2006, kl 18.38
Savisaar on liigselt kaua hea elu peal olnud ja kepikõnd on tema ainus harrastus.
 
pisarake 09. märts 2006, kl 18.40
vot-le
Puhtalt uudishimust, mida tähendab "morjeldama"?
 
stockgang 09. märts 2006, kl 18.41
Savisaar on kepikõndi teinud ainult korra elus - siis kui poseeris linna rahade eest välja antud plakati tarbeks. Huvitav, et ka noored sekretärid tema pekikihti ei kahanda...
 
tige 09. märts 2006, kl 18.45
ma hakkan ka kesikute poolt hääletama, kiusu pärast. Mul nagunii poogen kes seal pukis istub, minu elu see ei puuduta.
 
uskumatu 09. märts 2006, kl 18.47
tige ja loll on ikka masendav olla, mis, tige?
 
postimehest 09. märts 2006, kl 18.50
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Edgar Savisaar esitab täna valitsuskabinetile arutamiseks «Jäämurdmise arengukava 2006-2013» eelnõu.
 
... 09. märts 2006, kl 18.56
Keski seltskond on ju selle kütteõli suure hinnatõusu taga. Aga ikka mõned ei saa aru ja arvadad, et nemad hoolivad inimestest.
 
.. 09. märts 2006, kl 18.59
kui see margiti jutt nüüd pila ei ole, siis on tegu täiesti mõtlemisvõimetu inimesega. kahju kohe.
 
ämblik 09. märts 2006, kl 19.10
hääleta, hääleta. keda see kotib, kelle sildi sina urnist sisse lased?
 
teen,mis tahan 09. märts 2006, kl 19.11
see inimene ,kellel on oma arvamus,kas see peab kohe loll olema .ka mina valin keskpartei kiusuks kôigile kaagutajatele.
 
.. 09. märts 2006, kl 19.19
See ei ole oma arvamus vaid kõigi teiste süüdistamine ja karm viha pritsimine ju.
 
teen lühidalt 09. märts 2006, kl 19.29
Siin ei saa ühegi Riigikogus esindatud partei poolt hääletada. Miks? Mul on tunne, et tegelikult on nad kõik hüpiknukud ühe nähtamatu mängija käes.
Mis meil siis on? Rahvuslikult mõtlevatele eestlastele peaks olema Isamaaliit (?), Reformierakond (?), Res Publica (?) - nad on meile eemaletõukavad oma parempoolseks nimetatava röövpoliitikaga, tegelikult just nende kätega on eestluse ja eestlaste olukorda kõige rohkem halvendatud. eesti naised on nüüd üle maailma tuntud litsid, keda käijakse siin odavalt panemas. Kas 15. aastat tagasi oli eesti naine maailmas tuntud litsina???
Lisaks nende parteikeste liberaalne möla on uskumatult lammutav.
Mis meil veel on? Keskerakond. Nende sotsiaalne programm on "söödav", paljud valiksid selle. Aga mis nendega kaasa tuleb? - Venemeelsus. Need teised parteikesed olid varjatult venemeelsed. Keskerakond on avalikult. Mida kõike me pidime ära andma, et Euroopa Liitu saada. Mäletate veel neid põhjendusi? Samas lätlased on nüüd ka Euroopa Liidus ja neil näiteks ei käi vaenuliku naaberriigi kodanikud ja mittekodanikud kohalikke võimuorganeid valimas. Meil käivad. Iseseisva riigi tunnus? Kas Vana-Kreeka linnriikides käisid pärslased valimistel, osalesid nad seal oma häälega otsuste vastuvõtmisel???
Tegelikult on meid ja meie usaldust ära kasutatud. Kõigepealt peteti meid rahvuslike lubadustega ja selle varjus ammutati meid tühjaks. Lisaks hävitati meie ühtekuuluvustunne, nõrgendati eesti keele seisundit jne. Meid on rängalt terroriseeritud.
Nüüd kui inimestele on hakanud midagi pärale jõudma, lükatakse meile ette sotsiaalsete lubadustega partei(-d). Kõik neelavad selle alla?
Pronksmees on edasi Tõnismäel, kommud on edasi võimul.
Meid aitaks edasi ainult riigipööre.
 
keegi 09. märts 2006, kl 19.38
Kas 15. aastat tagasi oli eesti naine maailmas tuntud litsina???
15 a tagasi ei olid piirid alles avanemas, loomulikult ei olnud siis tuntud litsina. ja eks enamus litse muide ole tulnud idapoolt.
 
RONGASSABA 09. märts 2006, kl 20.21
Ka mina hääletan keskerakonna poolt,ja nii jääb.........
 
zuts 09. märts 2006, kl 20.59
Ei ole ühtki põhjust,miks ma keskerakonda toetaks...
 
nunuhh 09. märts 2006, kl 21.36
On vähemalt 10 pôhjust,mik valin keskerakonna!
 
Ikka tühjad pihud? 09. märts 2006, kl 21.57
Keskerakond on ju KÕIK valimised suurelt võitnud?
Keda sa süüdistad, häbematu? Oma kallist erakonda ja Savisaari vä?
Kogu aeg oled hääletanud, kogu aeg keskerakond ja Savisaared valimised võitnud, aga ikka pole sa rahul? Tänamatu siuke!
 
appppppi!!!! TO MARGIT! 09. märts 2006, kl 22.01
MARGIT, MARGIT MIDA SA TEED!?????!! KAS SUL MEEST EI OLE KEDA RAHULDADA, AHHH ÕIGUS KÕIK ON JU PAKSUD JA ÕLLEKAGA JA MUIDU TROPID EESTI MEHED. OHHH JAHH SELLINE SEE VANATÜDRUKU ELU ETTE NÄEBKI, ET KÄID AGA NAISTEKAS JA SÕIMAD ÜKSKÕIK KEDA JA SUVALISEL TEEMAL NING KUI TEEMAT POLE SIIS TÕSTATAD SELLE ISE. TUNNEN SÜDAMEST KAASA JA SOOVITAN OSTA VÄIKE SURISEV ABIMEES ÄKKI LISAB SEE SU ELLU VÄHE ERKSAMAID VÄRVE. TÕESTI KAJHU SELLISTEST NÕDRAMEELSETEST!
 
Suur eeskuju 09. märts 2006, kl 22.03
_eesti naised on nüüd üle maailma tuntud litsid, keda käijakse siin odavalt panemas. Kas 15. aastat tagasi oli eesti naine maailmas tuntud litsina???_
Kõige suurem naiste panija on poliitikutst Edgar Savisaar.
Kuidas riigiisa ees, nii teised järel - prostitutsioon, lõbumajad, lagunenud pered jne.
Vaino, Rüütli jt.kohta midagi taolist pole kuulda olnud.
 
oled lollitatu,Margit! 09. märts 2006, kl 22.13
_vaid Keskerakond on võidelnud madalate üüride säilitamise eest._
Kas sinul, ustaval, ei olegi siis odava üüriga korterit , mida Savisaar lubas ehitada?
Hääletad ÕHULOSSIDE poolt?
 
poolt 09. märts 2006, kl 22.17
Las koerad hauguvad ,karavan läheb edasi ja keskerakond vôidab jälle.
 
karavan 09. märts 2006, kl 22.54
oh teid. loodan ka südamest, et keskerakond võidab valimised nii suurelt, et ükski koalitsioon neile vastu ei saaks.

seda lihtalt selle pärast, et nad saaksid kõik oma sigadused järjest ära teha ja et 3-4 aasta pärast sõimate te neid siin nagu muid erakondi.
aga kuidas südamest pooldada erakonda, kus on nii ebameeldivad tüübid nagu seppik, savisaar, reps ja suur hulk muid. vat sellest ei saa aru.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!