Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
mees soomes
 
misti 12. juuni 2006, kl 09.21
Huvitav ,mis teie arvate sellest ,mees sõitis soome ,alguses ikka tundis huvi mu vastu aga nüüd mitte midagi ainult mina võimlen nagu segane helistan nädalas paar korda ja saadan sõnumeid.Reedel siis helistasin järjekordselt ja mees teatab et läheb ühe oma soome sõbra 40aastasele juubelile mingid saunad möllud värgid ja ütles veel seda et ei tea kas saab jaanipäevaks koju tuleb kuna sommid ei taha ära lasta (loll jutt sommid puhkavad jaanipäeval)ja et tal tuli hirmus töö isu peale ja ,et sõnumeid ka paha saata kuna telefonis tähed liiga väikesed jne.Ok mõtlesin see hetk aga kui olin pikemalt selle jutu peale mõelnud läksin ikka jube närvi ja saatsin paar vihast ja küsivat sõnumit aga mitte muffigi vastust ,ok helistasin ja küsisin ,et huvitav ,miks ta mind ei võinud sünnale kutsuda ,tema vastu ,et aga oleks mul nii palju raha olnud ,et Soome sõita(hallo oma mees ja ei või välja teha,raha muidugi oleks olnud ka)ja ühesõnaga viskas toru ära ja lülitas tel välja.No eks ma saatsin veel vihaseid sõnumeid aga vastuseid loomulikult pole.Huvitav kas mul on luulud või peaks tõsiselt muretsema? Äkki kellegil on mingi taoline situatsioon olnud ja oskab nõu anda.Tänan tähelepanu eest.
 
naine 12. juuni 2006, kl 09.26
Seni kuni pappi koju toob,las olla,mida pikemalt ära seda parem.
 
Margit 12. juuni 2006, kl 09.41
Annan nõu: jäta mees rahule. Kõige rohkem alandad ennast mingite vihaste sõnumite saatmisega. Näha on ju, et mehel on sügavalt po....i sinust ja sinu sõnumitest ja helistamistest, las ta siis möllab seal. Sina aga mõtle, kuidas käituda siis kui mees ühekorra Soomest naaseb.
 
**** 12. juuni 2006, kl 09.42
Jutust ma nagu loeks välja, et mees on lausa noormees veel jah?
Ja teiseks,olen täpselt samasugust kogemust kuulnud!
Pole hullu, see läheb tal yle (vähemalt selles kogemuses läks), jookseb nats ennast lolliks seal Suures Uhkes Soome Riigis, kus tal on Piiramatu vabadus, Teades et vahele ta nagunii ei jää.

ja kuigi see on ullu raske, proovi mitte välja teha ja armukadetseda..see teeb asja aind hullemaks..
 
misti 12. juuni 2006, kl 09.42
No vot see ka veel omaette teema et ega mul midagi oluliselt sellest kasu pole,et ta soomes mulle ta raha ei anna.Üüri lubas maksta aga nüüd kui riius siis võimalik ,et mitte sedagi.
 
naine 12. juuni 2006, kl 09.44
jumala eest ja veel muretsed jaraiskad oma raha sellisele veel sõnumite satmisega.kui koos elate,ma muidugi ei tea mis olukord,kes kelle juures jne.ma tõstaks ta asjad ilusti ukse taha,kui ta peaks saabuma.
 
misti 12. juuni 2006, kl 09.44
Ei ole noormees 41 aastane ja Margit sinu nõu on hea küll ,põhimõtteliselt tean seda isegi aga vahest ei kuula ju oma mõistust vaid tegutsen emotsioonide ajel.Ega jah enam talle ei helista ilmselt ,kui järgi mõelda siis see üli alandav,Tänks
 
B 12. juuni 2006, kl 09.45
Hakka aga oma elu elama ja saada pikalt selline mees.
Kui tagasi tuleb, siis võid ju vaadata, kas on veel miskit päästa ses suhtes.
Mis sa kulutad oma närve tüübi peale, kes seda ei väärigi?
 
misti 12. juuni 2006, kl 09.46
Me oleme abielus ja ühine korter on ei saa ju asju ukse taha tõsta
 
rp 12. juuni 2006, kl 09.53
siis on ta selles niinimetatud keskea kriisis,ei usu et ta praegu selgelt mõelda suudab mida oma käitumisega põhjustab.hooliv ja armastav ta sinu suhtes ei ole.
 
liisu 12. juuni 2006, kl 13.02
mehed ongi just sellised :S
nii kui ma ka kuskil kaugemal tööl ära olen siis tema käib sõpradega väljas ja sünnipäevadel. Tegelikult vägagi solvunud ja pettunud aga ta ju ei saa aru.
 
hmm.. 12. juuni 2006, kl 13.03
no mina jätaksin sellise mehe küll päevapealt maha :) on üsna ilmselge, et tal on seal soomes keegi teine ja sellepärast tal sinust nii poh.hui ongi.
 
misti 12. juuni 2006, kl 13.19
ilmselt on jah aga tõestada ma ei saa ja ise ta ju ei tunnista ja see maha jätmine on ka natsa keeruline kuna ühine korter ja mina sealt välja kolida ei kavatse ja müüa ka mitte aga päris endale ka ei saa osta pank ilmselt nii palju mulle laenu ei anna ja kust mina kohe nii lambist omale mingi mehe huvitv leian ah nõme värk ja hing hullult haige tahaks koju patja nutma minna aga pean tööl head ja lõbusat nägu tegema
 
mjau 12. juuni 2006, kl 13.30
Ole tugev, kas saaksid vahetada korteri kahe väiksema vastu? Muidugi ühe õhtu puhul ei maksa veel hakata radikaalseid otsuseid tegema, aga kui nii jätkub pikemalt siis...
 
aaa?? 12. juuni 2006, kl 13.50
41 aastane!!???
mina tean samasugust lugu, aga seal oli meeskodanik kyll alles 21..
mul tuli kohe hirm..mul ka saab mees möne aasta pärast 40, äkki hakkab ka poisikeseks tagasi..
ma ikka mötlesim, et mida vanem seda arukam..
oehhh... :S
 
ille 12. juuni 2006, kl 13.55
Mh, ma arvan, kõigepealt jäta ta rahule, ära ise helista, kui temal pähe tuleb, las siis helistab. Oma vaikusega annad talle mõista, et sa saad ilma temata ka hakkama ja ehk hakkab siis mõtlema, et mis juhtub, kui sust ilma jääb, kui ei hakka, pole vajagi, mine oma eluga edasi, sest vaevalt jah, et sellest supist enam midagi head tuleb sul.
 
misti 12. juuni 2006, kl 14.20
no ega ta mulle ju vahele pole jäänud aga need väikesed asjad millest panin suure pusle kokku on minu jaoks suht hämmastav võibolla reageerin üle olen suht emotsionaalne aga kui ikka mulle see käitumine pinda käib siis ju ikk asi õige ka pole ja just see et ta ei reageeri ka mu sõnumitele saatsin eile juba täitsa provotseerivaid sõnumeid aga ei midagi hommiku helistasin ka veel ja ütlesin et kõik mis ma sõnumitesse panin on tõsi ja ma mõtlen ka nii siis ta ütlest ok selge ja headaega.täitsa lõpp istun mõnusa portsu otsas aga tema kaifib soomes pidutsemist ja võimalik ka mingit silmarõõmu ja kaifib et oma naine hullult võimleb tal elu täielik paradiis ja mina täielik tropp jube vihane ka veel enda peale olen uh ärge pange tähele läksin jälle hullult keema aga meil enne selliseid probleeme pole olnud
 
ähhää 12. juuni 2006, kl 15.56
just eile kuulsin juttu mehest, kellel nii eestis kui soomes pered :)
 
misti 12. juuni 2006, kl 16.10
ähhää ei no tänan väga lohutamast aga mu mees idee järgi peaks juuli lõpp tagasi tulema aga mine tea võibolla tõesti soetab hoopis pere sinna :(
 
päike 12. juuni 2006, kl 16.26
Täitsa kahju kohe! Selliseid tolguseid kahjuks jagub nii siiapoole kui sinnapoole piiri. Sa oled siis sellest mehest sõltuv, kui teda maha jätta ei saa. Ja see on väga halb.
 
mare 12. juuni 2006, kl 17.25
soovitan soojalt.mine nädalaks külla,ära tülitse,uuri maad
 
jama lugu 12. juuni 2006, kl 18.08
Jäta ta väheks ajaks rahule, anna aega järele mõelda.Annaks jumal, et asi saaks hea lahenduse.Ise juba palju aastaid Soomes, jubedaid asju näeb küll siin, mida teie mehed teevad.Ei taha aga kedagi kurvastada, teinekord on teadmatus parem kui tõde.Sellest vaikib ajalugu.
 
Jah 12. juuni 2006, kl 19.56
paraku eelkõnelejal õigus, kui mes juba selliseks imelikuks muutub, siis teadagi, ise olen soomes olnud ja näinud, mis toimub, kaua kodust eemal, kõik naised ilusad
 
nää 12. juuni 2006, kl 20.46
Oleneb ka mis töö tal seal on, võib ju ka olla et töö viib kogu energia ja mõtted... On olnud ka taolisi situatsioone aga peale lyhikest tutvust millega suhe siis lõppeski. Eri asi on kui selline olukord tuleb abielus. Tundub et ta peab sind ise-endastmõistetavana. Proovi olla natuke kättesaamatum (raske kyll kui juba olete abielus)... Sõida mõne tuttavaga või ka yksi ise puhkusele välismaale (mitte Soome), tehke kasvõi lyhike reis jaanipäeval. Sul on seal praegu kõik endine, mees näeb uusi asju, kohti, inimesi. Las ka tema näeb vaeva sinu yles leidmisega.
 
vaikija 12. juuni 2006, kl 22.14
Praegu oleks vist paras aeg proovida vaikimistaktikat. Ära enam helista ega messi. Paar nädalakest täielikku vaikust. Kõige parem oleks, kui suudaksid ära oodata, kuni ta ise ühendust võtab. Ja ära konuta kodus, vaid lõbutse sõpradega.
 
misti 13. juuni 2006, kl 08.25
seda vaikimis taktikat ma praegu harrastangija pidutseda kavatsen ka aga mind hakkas huvitama mis koledaid asju need eesti mehed seal soomes siis teevad
 
mare 13. juuni 2006, kl 14.30
Mis need mehed siis teevad? Meie kandis enamus mehi tõmbab reedeti ennast mäluauku,aga ärkavad ikka oma voodis üksinda.Ja soomlase juubel pole kaugeltki nagu eestis,usu,sa pole millestki ilma jäänud,kui sinna ei pääse.ning võimalus,et ta naistes on ,on imepisike.Siin juuakse,looma moodi.
 
HEHH 14. juuni 2006, kl 00.50
LOLL MEES SUL SIIS!

minu mees käib kah soomes tööl,aga huvi minu vastu on aina suurem,sest näeme ju niigi nii vähe üksteist!
 
misti 14. juuni 2006, kl 08.36
On jah vist LOLL ise lootsin ka ,et kui soome läheb hakkab igatsema ja ehk teeb midagi romantilist näiteks kutsub mind ka sinna (meil seal palju tuttavaid ka keda külastada võiks),või tuleb koju varem ja üllatab millegagi aga noh olen ise ka vist loll et seda lootsin.
 
Eliška Alžbětka 20. august 2019, kl 23.58
Ma pole kunagi näinud ega kuulnud sellistest inimestest nagu dr Idialu. Dr Idialu on inimkujul jumal, inimesed nimetavad teda maapealseks jumalaks. Mu abikaasa petab mind alati ja iga kord, kui ma ütlen talle, et lõpeta petmine, ärritub ta ja ähvardab majast lahkuda, jätkab ta mitu kuud petmist, sest toob teise naise koju, kui mind seal pole. Armastasin teda nii väga ega tahtnud teda kaotada, kuid oma suureks üllatuseks tulin ühel päeval tema töölt tagasi ja avastasin, et ta võttis oma asjad ja läks teise naise juurde elama. Ma nutsin ja jäin pikka aega üksi, kuni mu sõber kontoris rääkis mulle, kuidas dr Idialu aitas tal pärast 6-aastast lahutust oma abikaasa tagasi tuua, nii et võtsin WhatsAppi kaudu kohe ühendust doktor Idialuga ja rääkisin talle oma olukorrast ning ta ütles mulle : ta aitab mind ja mu abikaasa tuleb tagasi ja palub mind põlvili 12-16 tunni jooksul. Tegin kõik, mida doktor Idialu mulle ütles, ja minu suureks rõõmuks juhtus kõik 13 tunni jooksul täpselt nii, nagu doktor Idialu enne ütles. Mu abikaasa tuli minu juurde tagasi ja kukkus põlvili, nuttes ja andestades talle andeks. Kas vajad abi? Võtke arsti Idialuga kohe ühendust e-posti teel: doctoridialuspellcaster@gmail.com või WhatsApp: 2348118448718
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!