Halb kogemus
mees soomes
misti 12. juuni 2006, kl 09.21 |
Huvitav ,mis teie arvate sellest ,mees sõitis soome ,alguses ikka tundis huvi mu vastu aga nüüd mitte midagi ainult mina võimlen nagu segane helistan nädalas paar korda ja saadan sõnumeid.Reedel siis helistasin järjekordselt ja mees teatab et läheb ühe oma soome sõbra 40aastasele juubelile mingid saunad möllud värgid ja ütles veel seda et ei tea kas saab jaanipäevaks koju tuleb kuna sommid ei taha ära lasta (loll jutt sommid puhkavad jaanipäeval)ja et tal tuli hirmus töö isu peale ja ,et sõnumeid ka paha saata kuna telefonis tähed liiga väikesed jne.Ok mõtlesin see hetk aga kui olin pikemalt selle jutu peale mõelnud läksin ikka jube närvi ja saatsin paar vihast ja küsivat sõnumit aga mitte muffigi vastust ,ok helistasin ja küsisin ,et huvitav ,miks ta mind ei võinud sünnale kutsuda ,tema vastu ,et aga oleks mul nii palju raha olnud ,et Soome sõita(hallo oma mees ja ei või välja teha,raha muidugi oleks olnud ka)ja ühesõnaga viskas toru ära ja lülitas tel välja.No eks ma saatsin veel vihaseid sõnumeid aga vastuseid loomulikult pole.Huvitav kas mul on luulud või peaks tõsiselt muretsema? Äkki kellegil on mingi taoline situatsioon olnud ja oskab nõu anda.Tänan tähelepanu eest.
naine 12. juuni 2006, kl 09.26 |
Margit 12. juuni 2006, kl 09.41 |
**** 12. juuni 2006, kl 09.42 |
Jutust ma nagu loeks välja, et mees on lausa noormees veel jah?
Ja teiseks,olen täpselt samasugust kogemust kuulnud!
Pole hullu, see läheb tal yle (vähemalt selles kogemuses läks), jookseb nats ennast lolliks seal Suures Uhkes Soome Riigis, kus tal on Piiramatu vabadus, Teades et vahele ta nagunii ei jää.
ja kuigi see on ullu raske, proovi mitte välja teha ja armukadetseda..see teeb asja aind hullemaks..
Ja teiseks,olen täpselt samasugust kogemust kuulnud!
Pole hullu, see läheb tal yle (vähemalt selles kogemuses läks), jookseb nats ennast lolliks seal Suures Uhkes Soome Riigis, kus tal on Piiramatu vabadus, Teades et vahele ta nagunii ei jää.
ja kuigi see on ullu raske, proovi mitte välja teha ja armukadetseda..see teeb asja aind hullemaks..
misti 12. juuni 2006, kl 09.42 |
naine 12. juuni 2006, kl 09.44 |
misti 12. juuni 2006, kl 09.44 |
B 12. juuni 2006, kl 09.45 |
misti 12. juuni 2006, kl 09.46 |
rp 12. juuni 2006, kl 09.53 |
liisu 12. juuni 2006, kl 13.02 |
hmm.. 12. juuni 2006, kl 13.03 |
misti 12. juuni 2006, kl 13.19 |
ilmselt on jah aga tõestada ma ei saa ja ise ta ju ei tunnista ja see maha jätmine on ka natsa keeruline kuna ühine korter ja mina sealt välja kolida ei kavatse ja müüa ka mitte aga päris endale ka ei saa osta pank ilmselt nii palju mulle laenu ei anna ja kust mina kohe nii lambist omale mingi mehe huvitv leian ah nõme värk ja hing hullult haige tahaks koju patja nutma minna aga pean tööl head ja lõbusat nägu tegema
mjau 12. juuni 2006, kl 13.30 |
aaa?? 12. juuni 2006, kl 13.50 |
ille 12. juuni 2006, kl 13.55 |
Mh, ma arvan, kõigepealt jäta ta rahule, ära ise helista, kui temal pähe tuleb, las siis helistab. Oma vaikusega annad talle mõista, et sa saad ilma temata ka hakkama ja ehk hakkab siis mõtlema, et mis juhtub, kui sust ilma jääb, kui ei hakka, pole vajagi, mine oma eluga edasi, sest vaevalt jah, et sellest supist enam midagi head tuleb sul.
misti 12. juuni 2006, kl 14.20 |
no ega ta mulle ju vahele pole jäänud aga need väikesed asjad millest panin suure pusle kokku on minu jaoks suht hämmastav võibolla reageerin üle olen suht emotsionaalne aga kui ikka mulle see käitumine pinda käib siis ju ikk asi õige ka pole ja just see et ta ei reageeri ka mu sõnumitele saatsin eile juba täitsa provotseerivaid sõnumeid aga ei midagi hommiku helistasin ka veel ja ütlesin et kõik mis ma sõnumitesse panin on tõsi ja ma mõtlen ka nii siis ta ütlest ok selge ja headaega.täitsa lõpp istun mõnusa portsu otsas aga tema kaifib soomes pidutsemist ja võimalik ka mingit silmarõõmu ja kaifib et oma naine hullult võimleb tal elu täielik paradiis ja mina täielik tropp jube vihane ka veel enda peale olen uh ärge pange tähele läksin jälle hullult keema aga meil enne selliseid probleeme pole olnud
ähhää 12. juuni 2006, kl 15.56 |
misti 12. juuni 2006, kl 16.10 |
päike 12. juuni 2006, kl 16.26 |
mare 12. juuni 2006, kl 17.25 |
jama lugu 12. juuni 2006, kl 18.08 |
Jah 12. juuni 2006, kl 19.56 |
nää 12. juuni 2006, kl 20.46 |
Oleneb ka mis töö tal seal on, võib ju ka olla et töö viib kogu energia ja mõtted... On olnud ka taolisi situatsioone aga peale lyhikest tutvust millega suhe siis lõppeski. Eri asi on kui selline olukord tuleb abielus. Tundub et ta peab sind ise-endastmõistetavana. Proovi olla natuke kättesaamatum (raske kyll kui juba olete abielus)... Sõida mõne tuttavaga või ka yksi ise puhkusele välismaale (mitte Soome), tehke kasvõi lyhike reis jaanipäeval. Sul on seal praegu kõik endine, mees näeb uusi asju, kohti, inimesi. Las ka tema näeb vaeva sinu yles leidmisega.
vaikija 12. juuni 2006, kl 22.14 |
misti 13. juuni 2006, kl 08.25 |
mare 13. juuni 2006, kl 14.30 |
Mis need mehed siis teevad? Meie kandis enamus mehi tõmbab reedeti ennast mäluauku,aga ärkavad ikka oma voodis üksinda.Ja soomlase juubel pole kaugeltki nagu eestis,usu,sa pole millestki ilma jäänud,kui sinna ei pääse.ning võimalus,et ta naistes on ,on imepisike.Siin juuakse,looma moodi.
HEHH 14. juuni 2006, kl 00.50 |
misti 14. juuni 2006, kl 08.36 |
Eliška Alžbětka 20. august 2019, kl 23.58 |
Ma pole kunagi näinud ega kuulnud sellistest inimestest nagu dr Idialu. Dr Idialu on inimkujul jumal, inimesed nimetavad teda maapealseks jumalaks. Mu abikaasa petab mind alati ja iga kord, kui ma ütlen talle, et lõpeta petmine, ärritub ta ja ähvardab majast lahkuda, jätkab ta mitu kuud petmist, sest toob teise naise koju, kui mind seal pole. Armastasin teda nii väga ega tahtnud teda kaotada, kuid oma suureks üllatuseks tulin ühel päeval tema töölt tagasi ja avastasin, et ta võttis oma asjad ja läks teise naise juurde elama. Ma nutsin ja jäin pikka aega üksi, kuni mu sõber kontoris rääkis mulle, kuidas dr Idialu aitas tal pärast 6-aastast lahutust oma abikaasa tagasi tuua, nii et võtsin WhatsAppi kaudu kohe ühendust doktor Idialuga ja rääkisin talle oma olukorrast ning ta ütles mulle : ta aitab mind ja mu abikaasa tuleb tagasi ja palub mind põlvili 12-16 tunni jooksul. Tegin kõik, mida doktor Idialu mulle ütles, ja minu suureks rõõmuks juhtus kõik 13 tunni jooksul täpselt nii, nagu doktor Idialu enne ütles. Mu abikaasa tuli minu juurde tagasi ja kukkus põlvili, nuttes ja andestades talle andeks. Kas vajad abi? Võtke arsti Idialuga kohe ühendust e-posti teel: doctoridialuspellcaster@gmail.com või WhatsApp: 2348118448718
Lisa postitus