Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
pesulaud
 
kurb 27. august 2006, kl 17.59
Mure siis selline,ilus naine-ka sale loomulikult...aga kahjuks pesulaud:(((Ei saagi ju täiuslik olla...aga...Kas te mehed käite sellistest naistest kaarega mööda?Kas te üldse peate minusugust naise nime vääriliseks?
 
nugis 27. august 2006, kl 18.03
kõigepealt huvitaks sinu enda arvamus - kas sa ise pead?
 
naarits 27. august 2006, kl 18.05
täpselt, nugis
 
Helen 27. august 2006, kl 18.39
Olen samuti nö. pesulaud (kusjuures puusad on täitsa olemas) ja pole siiamaani nagu meeste puudust kurta olnud ;) Põhikooli-aegu küll põdesin hirmsalt ja kandsin ainult lohvakaid riideid, mõned poisid isegi narrisid aeg-ajalt ja tegid tobedaid märkusi, mis mulle haiget tegid, aga keskkoolis tekkis austajaid niiet vähe polnud ning keegi ei kurtnud ega kobisenud ;D
 
lena 27. august 2006, kl 18.43
mina olen inetu naine. pesulaud ka. enesehinnang oli jumala null kuni jooksin kokku mehega, kes oli paari aasta eest lahutanud väga kenast naisest. välimus nagu printsessil, büst samuti, kuid iseloom issand kui närviline ja plahvatav! muidugi ma põdesin algul kohutavalt, et ma näen välja nagu krokodill, kuid nüüdseks me elame juba aasta aega koos ja mehelt kuulen peaaegu iga päev, kui palju ma talle väärt olen. ta ei näegi mu krokodillivälimust, kutsub jänkuks ja tibuks ja minuga koos olles ta olevat hakanud täie selgusega aru saama, mis on sisemine ilu, ma olevat tema jaoks nüüd üldse kõige ilusam naine maailmas. ja vaat olen 100 protsenti kindel, et me oleme pensionieani koos:) (jälle üks selline paar tänavapildis, keda nähes mõeldakse, et no mida selline kena mees niisuguses koledas naises leidis), tema ei elavat koos mitte büsti ega näoga vaid ikka inimesega.
 
hell 27. august 2006, kl 19.10
ma olen ka täitsa pesulaud. 166/48. kusjuures ma olen väga rahul...
 
mannatera 27. august 2006, kl 19.56
mina ka selline,keda pole teab mis bystiga õnnistatud. Rasedana ja imetava emana olin kyll selline rinnakas et uhke kohe :)kuid nii kui seelõppes, lõppes ka mu rindadega oleku aeg :(
Kuid kui ma olin näinud seda lehte, siis nyyd tunnen ma oma olematutega ka suht hästi:))) sest maailmas on ka palju hullemaid :D
Nyyd tundub, et kui pooled neist rinnakaist, kes tänaval vastu patseerivad, oma rinnahoidjad ära võtaksid,näeksid nad samasugused välja :D

http://www.007b.com/breast_gallery.php
 
üks mees 27. august 2006, kl 21.07
Mu eelmine tüdruk oli samuti väga sale ja väga väikse rinnaga. Sellegi poolest ta meeldis ja meeldib mulle siiani. Muidugi tundus, et ta ise oli endaga ka väga rahul, mis annab ilmselt palju juurde. See tähendab seda, et maailmas on küllalt mehi, kes naisi rindade järgi ei vali. Igasuguseid iluoppe ma ei poolda, kui siis ainult mingi haiguse tagajärgede likvideerimiseks.
 
H. 27. august 2006, kl 21.47
Esiteks - mõtle nii, et väikeste rindadega on sul endal kergem elada. Selg ei valuta (suurerinnalistel kipub see tihti probleemiks olema), poes leidub igasugust ilusat pesu, mis väiksetissilistele mõeldud (põhiline meie kaubanduses ongi A-korv, suuremad on inetud ja valik on kesisem), sa saad kanda igasugu pluuse, mis suurerinnaliste seljas annaksid kiles-viineri effekti, sa võid olla ilma rinnahoidjata, ilma, et tekiks inetu lödiseva-tissi effekt, väiksed rinnad üldjuhul ka ei veni ja ei näe viie aasta pärast välja nagu sokkides kivi, kahjuks suurerinnalistel kipuvad tissid üsna kergelt vormist ära minema.
Teiseks - usu mind, kui mees sinusse armub, siis armub ta tõesti SINUSSE, mitte sinu rinnahoidja numbrisse. Ükski normaalne mees ei vali naist tissisuuruse ja tagumiku kuju järgi, ikka iseloom ja seksapiilsus on see, mis loevad. Ka kõige inetumad naised on õnnelikus abielus ja ka väga näotud mehed on enda kõrvale leidnud armastava naise, niiet ma ei usu, et sinu jaoks armastuse leidmine probleem peaks olema.

AGA - sa pead kasvatama enesekindlust!!!!! Sa võibolla ei usu, aga kui sa oled kompleksides ja pead end inetuks, siis ei pane sind ka teised tähele. Alles siis, kui SINA ISE pead end ilusaks, märkavad sinu ilu ka ümberolevad inimesed. Olen selle omal nahal läbi teinud - olin vahepeal arvamusel, et olen maailma koledaim naine ja käisin tänaval ringi pilk maas, ei julenud kellegagi suhelda ja aina põdesin oma välimuse pärast, isegi seltskonnas tegin iseenda kohta koledaid ja iroonilisi märkusi. Ja tõesti - sel ajal olin ma üksik ja keegi ei tahtnud minuga suhelda. Kui ma aga olin läbi teinud pika "eneseparanduskuuri" ;) ja ütlesin endale, et lõppude lõpuks olen ma ilus ja muutusin julgemaks, rõõmsameelsemaks ning seltsivamaks, siis oh üllatust, kuuga sigines mu ümber rohkem sõpru kui varem kolme aastaga ja ega armastuski tulemata jäänud :) Ja olgu veel niipalju öeldud, et armastus on ülimalt kena, seksikas, stiilne ja noor, niiet ei pea arvama, et mitte-nii-ilusad naised vaid inetute meestega kokku saavad. ;D
 
:) 27. august 2006, kl 23.10
http://www.007b.com/breast_gallery.php
 
justa bröd 27. august 2006, kl 23.25
lenale 10 punkti!! :) tubli tüdruk, et ennast väärtustad!!!
 
mjäuh 28. august 2006, kl 00.37
noh ega mindki õnnistatud pole selle koha pealt. aga imelik, ma ei ole kunagi mõelnud, et see võiks olla probleem, pigem ma natuke isegi kardan neid suuri rindu ja ei suuda neid enda küljes hästi ette kujutada. ma olen vist pisult selline boheemlik ja ulakas-poisilik ka, vbl sellepärast. ma arvan et seda ei tasu nii suureks mureks võtta endale, no ma tõesti ei arva et rinnad nüüd ainuke asi on mis naise nime vääriliseks kellegi teevad. ja mahed ei käi kohe kindlasti kaarega mööda, no mina pole küll puuduse üle kurtma pidanud. ju mul mingid muud head omadused ikka ka on mis selle rinnaprobleemi varju jätavad ja samamoodi usun et ka murelikul teemaalgatajal on ehk mõni muu trump millega silma jääda.
 
t, kah peaaegu pesulaud 28. august 2006, kl 02.02
kõigepealt väärtusta end ikka ise.
küll siis teised ka seda teevad.
varem põdesin, enam mitte. ja mees pole ka midagi kobisenud.
 
muri 28. august 2006, kl 10.06
mul on ka väiksemapoolsed rinnad. samas minu mehel on tõsine rinnafetš ja talle meeldivad just suured. aga näe, ikka on minutaolise väikserinnalisega koos:) ja mina olen igatahes oma rindadega rahul - suuremaid küll ei taha. vastupidi, vaatan hoopis kaastundega neid suurerinnalisi naisi - juba praegu või lähitulevikus hakkavad need rinnad koledalt rippuma.
paljudele meestele küll meeldivad suured rinnad, aga pigem on see nii, et näe, pildi peal ilus vaadata. oma naist ei valita ikka rinnanumbri järgi vaid iseloomu ja sobivuse alusel.
ühesõnaga, sa teed ise probleemi suuremaks, kui ta tegelikult on. ära ole kurb ja armasta end sellisena nagu oled.
 
mh 28. august 2006, kl 10.19
kas sulle meeldib suur peenis või väike?
 
väikerind 28. august 2006, kl 14.35
suur suur tänu selle saidi eest!
 
WitnessofMystery 02. aprill 2021, kl 19.54
Mis sisemine ilu, see ei määra elus mitte midagi. Mul oli noorest peast sisemist ilu nii, et vähe polnud keegi ei näinud ja ei märganud mitte midagi. Seda hakati välismaal alles märkama.

Eestis on inimene sisemine "Ilu" pohui, siin loeb ainult raha ja võim.
 
Meeste puudust pole 28. aprill 2021, kl 08.16
Kui palju neid mehi on olnud? 169?
 
Elu 28. aprill 2021, kl 08.17
Vaadates kui paljud naised lasevad endale silikoonid panna, on üsna selge, kui paljud eelistavad suurt prinki rinda.
 
Naksik 28. aprill 2021, kl 09.35
Mina mehena ei hooli üldse sellest kui suured rinnad naisel on. Suudan näha kaugemale ja rindade suurus on teisejärguline.
 
Anonüümne kasutaja 26. juuni 2023, kl 21.26
 
to anonüümne kasutaja 27. juuni 2023, kl 06.30
kusik aegpüks
did_1305161 27. juuni 2023, kl 12.19
Milleks põdeda, läheb aega ja leiad omale ka selle õige, et kes hindab väikest rinda. Eks saad edaspidi lapsed ja siis kasvab ka rind.
Ega need suured piimalähkrid ka eriti ilusad pole. Saad vanemaks ja vajuvad lonti. Kuid väike rind püsib kaua ilus kikkis ja on mida vaadata nii endal kui ka meespoolel!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!