Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Loomapiinaja on hullem kui pedofiil!
 
wtf? 05. november 2006, kl 13.49
arvad, et sul lastakse valida?
või mida sa siin sügeled üldse? mis sul viga on?
 
to teemaalgataja 05. november 2006, kl 13.49
aga kui sul on valida kas su laps vägistatakse või piinatakse, kumma sa siis valiks?
 
üks 05. november 2006, kl 13.50
kui sa isegi ei ole lugenud vägistatute lugusid siis ei saa sa aru saadagi :(
looma vigastused paranevad või loom sureb aga vägistamis jäljed jäävad inimesel teveks eluks, see või takistada tal normaalset pereelu elada või isegi üldse normaalse sotsiaalse olendina funktsioneerida.
 
õige jutt 05. november 2006, kl 13.50
Autor: g
Aeg: 11-05-06 13:47

kui palju on meil pedofiilia juhtumeid võrreldes loomapiinamistega? väga tühine arv. miks? sest inimesed on silmakirjalikud ja pedofiiliasse suhtuvad ägeda hukkamõistuga, aga loomapiinamist nendivad kui suvalist fakti.
mis veel tipuks, nende pisike lapsuke, kelle vägistamise eest seisavad varmalt, piinab väljas koos sõpradega loomi.
aga vastupidist varianti kus loom inimest vägistaks küll ei tea.
 
teemaalgataja 05. november 2006, kl 13.51
aga juttu ei ole lapse piinamisest!
vaid lapsevägistamisest ja loomapiinamisest.
kas te vahet ei tee inimese ja looma vahel?
 
to üks 05. november 2006, kl 13.55
kas sa tõesti arvad, et looma halb kohtlemine ei keera tema psüühikat sassi?
miks sa arvad, miks osad koerad on kurjad, närvilised ja ründavad, aga teised toredad pere lemmikud? sest neid esimesi on halvasti koheldud. peremees peksnud või muud sellist.
kuidas sa võid nii piiratud mõtlemisega olla? öelda, et loom siis sureb ja kõik. hämmastav kui jõhker mõni olla võib.
ma ei pea pedofiiliat vähem tähtsaks, aga pidada looma piinamist tühiseks asjaks nagu sa väjendasid end: "looma vigastused paranevad või loom sureb aga vägistamis jäljed jäävad inimesel teveks eluks".
see on juba haige suhtumine.
 
appikene 05. november 2006, kl 13.56
to: õige jutt

mis otsast see jutt õige on?
too konkreetne näide, kus laps on piinanud looma ja seejärel vägistatud saanud. niisama lahmida võib igaüks, aga näiteid tuua ei osata. kust sa võtad, et pedofiiliajuhtumeid on VÄHE? mu meelest pannakse igal nädalal paar pedofiili trellide taha. loomapiinamisjuhtumeid tuleb ette umbes sama tihti. jubedaimad näited siis loomapiinamisest tšau-tšau, kes mädanes ja nüüd need paarkümmend koera, kes sita sees elavad. ja vägistamisest 2 väikest tüdrukut, kes keilas vägistati. KÕIK juhtumid on jubedad ja selliseid asju ei tohiks kunagi juhtuda, aga mul on tõesti neist lastest rohkem kahju. vägistamine ei ole võrreldav lihtsalt piinamisega. vägistamine kõige hullem piinamise viis, mis inimesed üldse on suutnud leiutada.
 
teemaalgataja 05. november 2006, kl 13.57
mina olen lugenud väga palju reisikirjeldusi kus gorillad on inimesi vägistanud.
see on alati lõppenud surmaga.

viimasele
kuidas sa saad võrrelda oma väikest õde venda oma lemmikloomaga?
kas sa tõesti arvad,et nende kaotus oles sulle samaväärne?
 
jälestusväärne! 05. november 2006, kl 14.01
ma arvan, et need, kes siin teemas mõnuga neid vägistamisi ja piinamisi kirjeldavad, need käivad ka sellist filmi nagu saag3 vaatamas

haiged tüübid.
 
õudukate fänn 05. november 2006, kl 14.06
to jälestusväärne

"Saag" triloogia peaks igaühele kohustuslik olema. Siis äkki saadakse aru kui jube tegelikult piinaline on. Mitte suhtuta, et see piinamine pole ju midagi erilist, haavad paranevad ära või sureb üldse ära ja midagi ei tunne (nagu Üks end väljendas 13:50).
Kui teid endeid kunagi piinatakse, kas siis ka nii arvate?
 
jälestusväärne! 05. november 2006, kl 14.09
ma arvan, et mitte keegi normaalne inimene ei arvagi, et piinamine poleks jube asi

sel teemal sügelejad ning vaidlejad on haiged inimesed.

see, et sittt haiseb, see on fakt. vaielda teemal mis värvi sittt mismoodi halvemini või paremini haiseb - see on haigete ja nõdrameelsete lõbu
 
ei fänna õudukaid 05. november 2006, kl 14.18
kui mina laps olin, siis isa piinas mind. haavad paranevad aga hingehaavad jäävad. loomad muidugi ei saa minna psühhoteraapiasse ja antidepressante võtta nagu mina, aga ma arvan siiski, et pedofiilia on hullem. kui vanglast vabanenud tädimees mind näppis kui ma u. 9-aastane olin, tundus see kordades rõvedam kui isa käest peksa saada. sellest, et isa vahel malakaga käeluid puruks lõi ja kirvega mööda elamist taga ajas, sai veel kuidagi aru, aga kui tädimees näppima tuli, oli tunne hoopis vastikum. kui isa deliiriumis arvas, et ma olen saatan, tundsin ma surmahirmu aga ahistamisel oli tunne, et tapetakse mu hinge ja kogu seda vähest väärikust, mis mul tol ajal üldse oli.
 
heh 05. november 2006, kl 14.54
Kuigi jälestan ja vihkan pedofiile, arvan siiski, et loomapiinajad on hullemad kurjategijad!!!
Ja ma ei ole laps, vaid täiskasvanud täie mõistuse juures olev inimene.
 
kati 05. november 2006, kl 14.58
mul mingist paarist kassist igaljuhul täiega poogen, so what- saigi paar hulkuvat looma vähem, kahju ainult, et nii võikal moel. Aga kui jutt läheb pedofiilide peale, siis oi rsk, kus tahaks ise kohtumõitja olla.
 
cocci 05. november 2006, kl 15.04
Kuidas saab nii üldse reastada ja endale küsimusi esitada - mõlemad on võikad ja nüristavad ning kalgistavad haigetsaanu hinge. Loomal on samasugune hing ja tunnetus ning see, et kumbki ei suuda sõnastada oma tundmusi ja ängi, ei tee ühe valu, hirmu ja piina suuremaks või väiksemaks.
On teil alles teemad siin pühapäeval lahkamiseks.
 
Ma 05. november 2006, kl 15.10
Olin koolilaps, kui arutasime sõbrannaga, et kui leiaksime teeäärest nutva imiku, siis ei oleks kahju, aga kui nn nutva kutsika, siis oleks väga kahju. Nii oligi, ise olime veel lapsed, aga ei suutnud kaasa tunda teisele omasugusele. Aastaid veel tundusid lapsed tüütud tatised ja kisavad olendid. Nüüd, kui endal on tütar, saan aru sellest, mis tähendab hoolida inimesest. See arusaam tuli küll juba mõnevõrra varem, kuid peale oma lapse sündi tugevnes. Ei tea, miks see nii on, et eriti ei suudeta teistele kaasa tunda. Väga kallis koer on mul ka, kuid... Edasi ei kirjuta, loodan, et kunagi ei panda mind sellise valiku ette, kuna minu valik saab olla vaid üks.
 
Ma 05. november 2006, kl 15.14
Ja kui konkreetselt teemasse, siis tegelikult usun, et ei ole ühtegi lapsevanemat, kes eelistaks nii kohutavas asjas looma lapsele. Küsimus võib tekkida siis, kui on valida oma lapse ja võõra looma või võõra lapse ja oma looma vahel.
Kuid tõesti, väga tõsine teema pühapäeva pärastlõunal...
 
Fee 05. november 2006, kl 22.24
kulla teemaalgataja inimesel ja loomal EI OLEGI VAHET, sest mõlemad on LOOMAD!!! või tegelikult...kui vaadata inimeste tegusid, siis on inimesed oma oluliselt HULLEMAD kui loomad!!!

haiged inimesed, kes peavad looma piinamist vabandatavaks, tõelised väärakad.
 
Rinaldo di Giordano 05. november 2006, kl 23.15
Sellised teemad pühapäeva hilisõhtul ajavad lausa marru. Ühele eelpool kommenteerinule võiksin siis vastata nii - vägistatakse ära ja protseduur on läbi, füüsilised haavad paranevad või sureb ta üldse ära.
Milleks võrrelda kahte täiesti erinevat asja - loomapiinamine ja pedofiilia? Esimene on puhas julmus, teine aga psüühiline haigus nagu natsism. Ma ei õigusta siin pedofiile ja vaevalt suudaksin end kontrollida, kui mu laps ära vägistataks ja ma selle inimese kätte saaksin. Teisest küljest leian, et mõlemad on võrdväärselt jubedad ning pedofiilid tuleks sundsteriliseerida, loomapiinajaid kohelda samal viisil nagu nemad loomi olenemata nende soost, vanusest ja rahvusest. Pedofiil on psüühiliselt haige inimene ja ta vajab oma kontrollimatu kire rahuldamiseks sellist tülgastavat meetodit, kuid loomapiinaja teeb seda puhtast mõnust mitte vajadusest.
 
mirri 06. november 2006, kl 09.26
siin pole midagi vaielda----------nii loomapiinajad kui pedofiilid peaks ära kaotama kuskile kaugele!

ja ebanormaalsed on need inimesed kes mõtlevad et loomapiinaja on pedofiilist parem või vastupidi. on asju mille üle ei vaielda ja see teema on üks neist!!!!!!!!
 
mirel 07. november 2006, kl 23.18
siin yks kati ytles peaaegu mis mina m6tlen.os kyll kahju kassidest,koertest...oli endal ka kunagi armas kiisupoeg keda 6hupyssiga tulistati,pidin magama panema,nutsin paar päeva ja v6tsin uue kassi.nyyd kui olen kahe tillukese tyddruku ema siis kui mu lastega peaks midagi juhtuma siis mitte ykski vägi mind kinni ei hoia,tyki haaval ylin selle raippe,vägistan pudelite ja harjavartega ja l6puks tapan ära.
 
Piiterkast 22. detsember 2020, kl 17.48
Loomapiinaja ei ole ka õige teoga, kuid eluagene trauma lapsele ei ole ka väärt võdlemist.

Ikka hea mõtlemine! Alaealine on ise nõus?

Vennad Liukanenid, Toivo Liukanen, Veiko Liukanen on pedofiilid. Hoidke eemale! Karistavad lapsi suhu võtuga. Teevad nilbeid fraase , "kui tahad buraaniga sõita, pead ploome lutsutama." "Karistuseks on hambapeale võtt." Karistavad lapsi suhuvõtuga, kui külavahel keegi tegi pahandust. "Sugulasele võib otsasisse panna, aga liigutada ei tohi." Saunas tegi Veiko L. noormehele ettepaneku koos toivo liukaneniga, soitu viktoriga, kas suhu tahad võtta. Toivo L. oli 20 aastane, kui veel tegutses pedofiilaga. On alust arvata, et tegutseb edasi ning on lapsi ahistanud ka hiljem. Kahjuks on peale Vennad Liukanenide veel inimesi kambas. Hoidke lapsed valvas ning neist haigetest eemale!
AureaRea 29. detsember 2020, kl 16.10
Ma ei ütleks, et üks vähem kui teine, sest mõlemad on omaette halvemad. On pedofiile, kes manipuleerivad alaealistega, arvates, et neil on nende vastu tunded või et nad "tahavad" seda, mida vihjatakse. Samuti vägistavad paljud pedofiilid. Võtke kõikidest karistusregistritest mõnes Kagu-Aasia riigis, peamiselt Filipiinide maapiirkondades. Taas on loomade väärkohtleja otseselt vägivaldne ainult põhjusel, et arvab, et nad on tagajärgedeta. Ütlen vaid seda, et mõtet on mõtet võrrelda, sest mõlemad vajavad erinevate seaduste ja kultuuri järgi kohtu alla andmist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!