Varia
Laupäev. Mittetutvujatele-püsikatele. Hingekriiks.
Tom 11. juuli 2014, kl 00.33 |
Mittekeegi Olikord 11. juuli 2014, kl 00.46 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 183 |
Pert Vere 11. juuli 2014, kl 06.09 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 851 |
Tibi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pert, kui ma pead kasutaksin, siis teaksin, et jää
> rapoissi on mõistlikum distantsilt imetleda. Mitte
> ülemeeliku tantsutüdruku kombel tähelepanu püüdes
> ja punaste lehide lehvides hundirattaid visata.
> >
> IP, just, hull mudafetiš on. Aga kellel pole
> ks, kui oled suutnud midagi väärtuslikku mudamülka
> sse ära kaotada ja seda mitu päeva järjest sealt o
> tsimas käid.
Etskae. Hoolimata ülemeelikust nimest on sul kahe kõrva vahel midagi olemas küll. Aga kas sa siis pead ei kasutagi, ning kui ei, siis miks ometi?
> Pert, kui ma pead kasutaksin, siis teaksin, et jää
> rapoissi on mõistlikum distantsilt imetleda. Mitte
> ülemeeliku tantsutüdruku kombel tähelepanu püüdes
> ja punaste lehide lehvides hundirattaid visata.
> >
> IP, just, hull mudafetiš on. Aga kellel pole
> ks, kui oled suutnud midagi väärtuslikku mudamülka
> sse ära kaotada ja seda mitu päeva järjest sealt o
> tsimas käid.
Etskae. Hoolimata ülemeelikust nimest on sul kahe kõrva vahel midagi olemas küll. Aga kas sa siis pead ei kasutagi, ning kui ei, siis miks ometi?
Tibi 11. juuli 2014, kl 09.08 |
Tom 11. juuli 2014, kl 11.21 |
PV Kirjutas:
> Huvitav, kas tuleb teema, kus taha ei panda ega
> hinge ei situta :-)?
üldiselt on see foorum selline, et ei maksa eriti sõrmega torkima tulla, lastakse pasarahega üle. samas, vahest saab nalja ka :)
https://www.youtube.com/watch?v=d5m6o7lro1g
> Huvitav, kas tuleb teema, kus taha ei panda ega
> hinge ei situta :-)?
üldiselt on see foorum selline, et ei maksa eriti sõrmega torkima tulla, lastakse pasarahega üle. samas, vahest saab nalja ka :)
https://www.youtube.com/watch?v=d5m6o7lro1g
smart ass rousse 11. juuli 2014, kl 11.28 |
Tibi on tark tüdruk - teab kellest hoiduda:D isegi soovitan eemalt kaeda jäärade tõmblemisi - nii lollis märgis sündida on ilmselt väga valus ja hinge kriipv:DD
ja eks p.. üleloobitud saa ikka see, kes ise samaväärselt haisep:P pärlitele ei tee p.. essugi - kallab veega üle ja jälle asi ants:D
üks ilus lugu veel põlemisest ja tulest:D
http://www.youtube.com/watch?v=It7107ELQvY
ja eks p.. üleloobitud saa ikka see, kes ise samaväärselt haisep:P pärlitele ei tee p.. essugi - kallab veega üle ja jälle asi ants:D
üks ilus lugu veel põlemisest ja tulest:D
http://www.youtube.com/watch?v=It7107ELQvY
Agnes 11. juuli 2014, kl 12.19 |
irooniapõõsas 11. juuli 2014, kl 12.41 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
Tom 11. juuli 2014, kl 13.01 |
kassa punapää pead end pärliks? no vb ka tegelt, on ju ka pärl lihtsalt väljaheide (eritis). aa su äda on lihtsalt selles, et veerandi oma teadlikust elust siin sita sees mööda saates, ei pane sa lihtsalt seda aisu änam tähele. sa võta parem mõni saritutvuja kääkõrvale ja jaluta veits mere ääres, lööb kopsud puhtaks ja siis saad tagasitulles aru küll, mis sitt siin aiseb :)
*tähemärkidest ei tea ma miskit, aa meie kliimas on kõige mõistlikum sündida kevadel - märts, aprill, mai algus. kes neid märke jagavad, vaadake ise, mis sääl on. ise ma aga neist märkest ei ooli, pääle üht sitta suhet kaljukitsega, võtsin kohe järgmise ette :D
*tähemärkidest ei tea ma miskit, aa meie kliimas on kõige mõistlikum sündida kevadel - märts, aprill, mai algus. kes neid märke jagavad, vaadake ise, mis sääl on. ise ma aga neist märkest ei ooli, pääle üht sitta suhet kaljukitsega, võtsin kohe järgmise ette :D
Tom 11. juuli 2014, kl 13.04 |
Pert Vere 11. juuli 2014, kl 14.08 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 851 |
Tom Kirjutas:
-----------------------------------------------------
> *tähemärkidest e
> i tea ma miskit, aa meie kliimas on kõige mõistlik
> um sündida kevadel - märts, aprill, mai algus. kes
> neid märke jagavad, vaadake ise, mis sääl on. ise
> ma aga neist märkest ei ooli, pääle üht sitta suh
> et kaljukitsega, võtsin kohe järgmise ette :D
Nujah.
Ma vean kihla, et sulle ei meeldi väljend "kitse panna".
-----------------------------------------------------
> *tähemärkidest e
> i tea ma miskit, aa meie kliimas on kõige mõistlik
> um sündida kevadel - märts, aprill, mai algus. kes
> neid märke jagavad, vaadake ise, mis sääl on. ise
> ma aga neist märkest ei ooli, pääle üht sitta suh
> et kaljukitsega, võtsin kohe järgmise ette :D
Nujah.
Ma vean kihla, et sulle ei meeldi väljend "kitse panna".
smart ass rousse 11. juuli 2014, kl 14.15 |
:) 11. juuli 2014, kl 14.16 |
irooniapõõsas 11. juuli 2014, kl 14.24 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
smart ass rousse 11. juuli 2014, kl 14.31 |
Tom 11. juuli 2014, kl 14.38 |
smart ass rousse Kirjutas:
> Tom, nüüdsel muutunud kliima ajal on märts-aprill
> kõige s.. kuud üldse
vat see, mis ilm sel aal on, ei oma tähtsust. tähtsust omab oopis see, missugused on tite esimesed ja kõige tähtsamad elukuud. titt (ka imetav ema) peavad saama piisavalt päikest ja vitamiine. seepärast ongi mõistlik sündida varakevadel, et kohe, kui võimalus on, saaks välja päiksekätte minna ja kere värskeid vitamiine täis parkida :D
inimene on ju ekvaatori lähedalt pärit ja sääl pold vahet, mis aal sündisid, aa siinsetel laiuskraadidel on ikka väike vahe sees.
> Tom, nüüdsel muutunud kliima ajal on märts-aprill
> kõige s.. kuud üldse
vat see, mis ilm sel aal on, ei oma tähtsust. tähtsust omab oopis see, missugused on tite esimesed ja kõige tähtsamad elukuud. titt (ka imetav ema) peavad saama piisavalt päikest ja vitamiine. seepärast ongi mõistlik sündida varakevadel, et kohe, kui võimalus on, saaks välja päiksekätte minna ja kere värskeid vitamiine täis parkida :D
inimene on ju ekvaatori lähedalt pärit ja sääl pold vahet, mis aal sündisid, aa siinsetel laiuskraadidel on ikka väike vahe sees.
Tom 11. juuli 2014, kl 14.43 |
?? 11. juuli 2014, kl 14.58 |
irooniapõõsas 11. juuli 2014, kl 15.04 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
irooniapõõsas 11. juuli 2014, kl 18.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
Pert Vere 11. juuli 2014, kl 19.51 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 851 |
Tibi Kirjutas:
> Delfis pole sel erilist mõtet.
>
> https://www.
> youtube.com/watch?v=Y7_JTspE0Y4
Tibi, tegelikult läks vastus küsimusest mööda.
> Delfis pole sel erilist mõtet.
>
> https://www.
> youtube.com/watch?v=Y7_JTspE0Y4
Tibi, tegelikult läks vastus küsimusest mööda.
Pert Vere 11. juuli 2014, kl 19.51 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 851 |
Tibi 11. juuli 2014, kl 21.03 |
.. 11. juuli 2014, kl 22.44 |
irooniapõõsas 11. juuli 2014, kl 22.50 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
irw 11. juuli 2014, kl 22.57 |
irooniapõõsas 11. juuli 2014, kl 23.13 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
smart ass rousse 11. juuli 2014, kl 23.38 |
Lisa postitus