Varia
Laupäev. Mittetutvujatele-püsikatele. Hingekriiks.
smart ass rousse 12. august 2014, kl 22.04 |
Peletis 12. august 2014, kl 23.11 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 104 |
Pert Vere 12. august 2014, kl 23.18 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 851 |
Teoreetik 12. august 2014, kl 23.23 |
irooniapõõsas 12. august 2014, kl 23.26 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
smart ass rousse 12. august 2014, kl 23.35 |
Pert Vere 12. august 2014, kl 23.37 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 851 |
tiibadega kurat 13. august 2014, kl 14.30 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
Tom 13. august 2014, kl 14.39 |
Londonis suri 50-aastane mees, sest vibraator jäi tema pärakusse kinni, kuid piinlikkust tundnud hädaline ei pöördunud koheselt arstile.
Nigel Wills ootas viis päeve, et alles siis arstidelt abi otsida, vahendab Metro.
Nii kannatas Willis pearingluse ja nõrkuse käes, mil ta polnud võimeline isegi oma diivanilt tõusma, misjärel talle kiirabi kutsuti.
Mees viidi haiglasse juba detsembris, kus vibraator eemaldati, kuid lelu oli jõudnud juba mehe soole augustada. Nii suri septilise šoki saanud mees tänavu.
Nigel Wills ootas viis päeve, et alles siis arstidelt abi otsida, vahendab Metro.
Nii kannatas Willis pearingluse ja nõrkuse käes, mil ta polnud võimeline isegi oma diivanilt tõusma, misjärel talle kiirabi kutsuti.
Mees viidi haiglasse juba detsembris, kus vibraator eemaldati, kuid lelu oli jõudnud juba mehe soole augustada. Nii suri septilise šoki saanud mees tänavu.
Teoreetik 13. august 2014, kl 15.36 |
huvitav 13. august 2014, kl 16.03 |
Tom 13. august 2014, kl 18.03 |
ei põlegi see fooruminurk veel ää koolend :) ma vaatsin, et pääle seda, kui see pedetom siin laamendama akkas, kadusid mõtlevad inimesed siit ää.
aa põle ullu, isegi pert veel oma meremeest ootamas, rääkimata punapäistest huvitavatest teureetikutest (muusääs, mina sellisi uudisi otsimas ei käi, kut see pedetom, ma rohkem poliitika ja spordiuviline) :D
https://www.youtube.com/watch?v=YxIiPLVR6NA
aa põle ullu, isegi pert veel oma meremeest ootamas, rääkimata punapäistest huvitavatest teureetikutest (muusääs, mina sellisi uudisi otsimas ei käi, kut see pedetom, ma rohkem poliitika ja spordiuviline) :D
https://www.youtube.com/watch?v=YxIiPLVR6NA
lost person 13. august 2014, kl 18.06 |
Tom 13. august 2014, kl 18.20 |
no paar mõtlemisvõimelist siiski ilmus tagasi, eks seepärast magi oma kaunil eiastusel lasin siin paista :D
aa üldiselt tundub manduvat see foorum küll, kuidagi õre ja tuim see elamine siin. päälegi, ei taha oma nägu selle pedetomiga samas seltskonnas näidata, isegi eemalt vaadates akkab seepärast äbi :D
aa üldiselt tundub manduvat see foorum küll, kuidagi õre ja tuim see elamine siin. päälegi, ei taha oma nägu selle pedetomiga samas seltskonnas näidata, isegi eemalt vaadates akkab seepärast äbi :D
lost person 13. august 2014, kl 18.50 |
Teoreetik 13. august 2014, kl 20.28 |
o.o 13. august 2014, kl 21.29 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 63 |
väga vesi, sogav põhi 13. august 2014, kl 22.27 |
tiibadega kurat 14. august 2014, kl 05.54 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
irooniapõõsas 14. august 2014, kl 06.56 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
irooniapõõsas 14. august 2014, kl 07.05 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
Tom 14. august 2014, kl 09.29 |
Teoreetik 14. august 2014, kl 10.10 |
Tom 14. august 2014, kl 10.36 |
miks mitte blond? no ega ma siis juusevärviga suhtle, ikka inimesega ja see mis värvi (värvitud) tal see pää on, sel põle ju mingit tähtsust. pääasi on ikka see, mis sääl pää sees on :D
https://www.youtube.com/watch?v=iCQ0vDAbF7s
*ükspääv statistikat tehes tuli välja omapärane tõsiasi, kõik blondid naised on mind maha jätnud, kõik brünetid naised olen mina maha jätt, seega sobivad mulle vaid punapääd :D
https://www.youtube.com/watch?v=iCQ0vDAbF7s
*ükspääv statistikat tehes tuli välja omapärane tõsiasi, kõik blondid naised on mind maha jätnud, kõik brünetid naised olen mina maha jätt, seega sobivad mulle vaid punapääd :D
Teoreetik 14. august 2014, kl 10.37 |
Teoreetik 14. august 2014, kl 10.53 |
Pidin ikkagi vastama...
Vähemalt juuste osas on naistel meestega võrreldes tunduvalt rohkem eeliseid. Keegi ei kritiseeri, kui naine katsetab ära kõik värvitoonid, mis võiksid talle sobida.
"Punast värvi peavad lugejad ilusaks, seksikaks, säravaks, stiilseks ja iseloomuga värviks, mida igaüks ei julgegi kanda. Seega on punane ühtlasi julgete värv, mis kätkeb endas vajadust teistest enam silma paista."
http://naine24.postimees.ee/548822/lugejad-arvavad-punapead-on-tais-ullatusi
Vähemalt juuste osas on naistel meestega võrreldes tunduvalt rohkem eeliseid. Keegi ei kritiseeri, kui naine katsetab ära kõik värvitoonid, mis võiksid talle sobida.
"Punast värvi peavad lugejad ilusaks, seksikaks, säravaks, stiilseks ja iseloomuga värviks, mida igaüks ei julgegi kanda. Seega on punane ühtlasi julgete värv, mis kätkeb endas vajadust teistest enam silma paista."
http://naine24.postimees.ee/548822/lugejad-arvavad-punapead-on-tais-ullatusi
arooniapõõsas 14. august 2014, kl 12.44 |
Tegelikult 14. august 2014, kl 13.30 |
' Kõik täiearulised inimesed teavad, et IGASUGUNE peeseks on räpane, rõve ja terviseohtlik perverssus, millega tegelevad ehk vaid üksikud, eriliselt väärakad pervarid. Seda sõltumata mölast, millega Eesti Seksuaaltervise Liit al. /*a*m*o*r.ee/ (tärnikesteta) pederaste koolitada üritab, kusjuures selle möga kuulamine on isegi nendele vabatahtlik. See on ka põhjus, miks nende mula ei saa üheski koolis õppematerjaliks olla, või julgeb keegi väita, et peeseksikoolitus on mõnes õppekavas. Pealegi saab Eesti Seksuaaltervise Liit oma möga ajada vaid seal, kuhu kutsutakse. Ja miskipärast on Haridus-Teadusmin. oma pedefoobsusehirmus, selle Eesti Seksuaaltervise Liidu mögaajamise karistamstust kinnitanudki. Samuti ka meie teised ametkonnad, asutused, tohtrid, etc. kes peavad nö. "kohustuslikult" seda jora kaasa pobisema, kui nad ei soovi paari perverdi pärast oma sissetulekuga riskida, kahjuks. :D
Lisa postitus